- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Очень хорошая вещь, довольна покупкой
- Переваги:
- Удобно
- Недоліки:
- Хотелось бы чтобы верхняя крышка плотнее крепилась, но и так очень нравится
- Продавець DZYGARI
Вітаємо, Ольга! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Підігрівач та стерилізатор для дитячих пляшечок DUO Smart Baby, з пультом дистанційного керування. Ми надзвичайно раді, що даним приладом ви залишились задоволені та вам все сподобалось! Якщо у вас виникнуть додаткові запитання щодо товару — будемо раді відповісти!
З найкращими побажаннями, команда DZYGARI
- Константин З***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Думав взяти підігрівачі пляшечок більш відомих брендів, потім побачив це девайс що вдвічі менше коштує і має ще й функцію стерилізатора, замовив, не пошкодував. Все працює чудово, є чим помити пляшечки, всім раджу.
- Переваги:
- Багато функцій за таку малу ціну
Вітаємо, Костянтине!
Дякуємо, що обрали DUO Smart Baby! Раді, що наш пристрій перевершив ваші очікування та виявився функціональним і вигідним вибором. Нехай користування буде зручним, а догляд за малюком – ще простішим!
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Мені все сподобалось дуже
зручний у використанні і досить зрозуміла інструкція- Недоліки:
- Не знайдено
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Пристрій сподобався. Зручний, функціональний та не дорого коштує з таким набором функцій.
- Олеся З***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Стерилізатор сподобався своєю місткістю та функціональністю. Швидко розігрівається, гарно стерилізує. Пультом не користуюсь хоча думаю колись зможе пригодитись. Зайвих запахів пластику дешевого немає.
- Переваги:
- місткий, пластик без запахів
- Продавець DZYGARI
Олеся, вітаємо! Вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Підігрівач та стерилізатор для дитячих пляшечок DUO Smart Baby, з пультом дистанційного керуванн. Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось. Користуйтеся в радість! З найкращими побажаннями, команда DZYGARI
- Віра Ч***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Гарний пристрій. Дуже виручає і полегшує життя матусі ))
- Переваги:
- функціональний, пульт
- Продавець DZYGARI
Віра, вітаємо! Вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Підігрівач та стерилізатор для дитячих пляшечок DUO Smart Baby, з пультом дистанційного керування. Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось. Користуйтеся в радість! З найкращими побажаннями, команда DZYGARI
- Мирослава Л***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Стерилізатор сподобався. Досить місткий і зручний у користуванні. Пультом користуюся вночі, коли необхідно підігріти воду для приготування суміші. Недорогий і водночас функціональний пристрій.
- Продавець DZYGARI
Мирослава, вітаємо! Вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Підігрівач та стерилізатор для дитячих пляшечок DUO Smart Baby. Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось. Користуйтеся в радість! З найкращими побажаннями, команда DZYGARI
- Ярослава С***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Чудовий пристрій. Тримає температуру, від 38 градусів. Можна задавати взагалі, яку потрібно. Пульт вночі виручає дуже. Брала із-за більш багатої комплектації. Має зручний набір для користування.
- Переваги:
- багата комплектація
- Недоліки:
- поки не бачу
- Продавець DZYGARI
Ярослава, вітаємо! Щиро вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Підігрівач та стерилізатор для дитячих пляшечок DUO Smart Baby. Ми надзвичайно раді, що покупкою ви залишились задоволені та вам все сподобалось! Нам важлива думка нашого покупця та знати, що даний товар вам полегшує процеси материнства та допомагає в повсякденні. Користуйтеся в радість! Будемо раді вас бачити знову в нашому інтернет-магазині! Маємо багато цікавого для вас та вашого малюка.
З найкращими побажаннями, команада DZYGARI
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Продавцю дякую за швидку доставку і таку корисну річ!
Користуюсь кожного дня і по декілька раз, неймовірно мене такий прилад виручає. Дитинка моя на штучному вигодовуванні і кожного разу мушу користуватися пляшечками, а це неабияк мені допомагає і зберігає мій час.
Користуюсь вже майже місяць, все працює! інструкція є, все зрозуміло, головне, уважно ознайомитись перед використанням.- Недоліки:
- Продавець DZYGARI
Анна, вітаємо! Дякуємо вам за приділений час та залишений відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що придбаний в нас товар Підігрівач та стерилізатор для дитячих пляшечок DUO Smart Baby з пультом керування вам приніс задоволення та полегшив буденні дні материнства. Дякуємо вам за вибір нашого магазину!
Будемо раді вас бачити знову!
З найкращими побажаннями, команда DZYGARI
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Пропрацював менше місяця. Спочатку почали поступово зникати цифри на екрані, а тепер просто вимикається під час стерилізації.
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Стерилізатор виглядає дуже добре за ці гроші. Коробка міцна, все охайно упаковано. Брала спеціально з набором для чищення пляшечок та пультом. Думаю пульт буде виручати вночі.
- Переваги:
- інструкція українською мовою
- Недоліки:
- час покаже
- Продавець DZYGARI
Інна, вітаємо! Дякуємо, що обрали наш товар! Ми надзвичайно раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Ваші слова є для нас найкращою нагородою.
Якщо у вас виникнуть питання або якщо ви будете потребувати додаткової допомоги, будь ласка, звертайтеся. Ми завжди на зв'язку!
Дякуємо ще раз і сподіваємося побачити вас знову!
- Валентина О***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Спочатку працював добре.
Десь через місяць цифри на екрані почали по-тихеньку змінюватись та зникати, використовую його більше двох місяців і вже взагалі не зрозуміло, що показує екран...(
Добре, що хоча б пищить, як до 40 нагрівається
Якість така собі...(- Продавець DZYGARI
Валентина, нам прикро, що сталась така ситуація. Та при потраплянні пари чи води на панель керування зумовлює подальше неповне відображення інформації на екрані панелі керування. Про це ми одразу повідомляємо в описі до товару, а також дане зауваження щодо експлуатації приладу зазначено в інструкції.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Коли ввімкнено в мережу - його періодично «коротить» і починає пищати на всю.
Використання в режимі підігріву потребує 400 мл води, в режимі стерилізації 150
Це означає що при почерговому використанні цих функцій доведеться постійно зливати/доливати воду, що робить девайс досить непрактичним.- Переваги:
- Продавець DZYGARI
Шановний Віталій, нам дуже прикро, що Ви лишились не задоволені придбаним товаром. Та робота пристрою так і передбачена, що під час ввімкнена подається сигнал, кількість води, яку додаються в момент стерилізації чи підігріву зазначена в описі, так працюють всі прилади такого типу.
- Віталій Г***
Ви не зрозуміли, він не подає сигнал, він безперервно пищить доки його не вимкнеш з мережі.
Дякую за зворотній звʼязок і байдужість до клієнта. Типу клієнт неправий а ви молодці. Браво :) - Продавець DZYGARI
Шановний Віталій,
Перепрошуємо, що не зрозуміли одразу Вашого звернення, але якщо прилад не справний Ви маєте можливість скористатися гарантійний талоном та повернути товар на обмін.
- Ярижко В***Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Білий
Підігрівач дуже сподобався. Є можливість вмикати віддалено з пульта керування, швидко підігріває та стерилізує пляшечки. Плюс є додаткові аксесуари для миття пляшечок та соски. Товар 100% рекомендую! Дякую продавцю за швидку доставку.
- Переваги:
- ціна, характеристики, комплектація
- Недоліки:
- поки не можу нічого написати