Відгуки покупців про Набір 21 шт маркерів та воскових олівців меблевий маркер набір для ремонту ламінату набір для реставрації меблів реставраційний олівець для видалення подряпин фарба для меблів для реставрації сколів меблів ремонту підлоги ламінату AlandWay 2100026
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Не рекомендую
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Швидка доставка. Аж занадто добре пакування, наче кришталь) поки спробувала два маркери, але вже заради них варто було купити набір
- Микита Л***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Чудовий набір, купляв для реставрації білого столу для обіду, так все спрацювало дуже добре, одразу і всі інші проблемні місця в квартирі підправив.
- Переваги:
- Багато кольорів, гарна якість
- Юрій Л***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Очікував що якість буде краще
- Недоліки:
- Якість така собі
- Продавець TOPLAK
Юрію, щоб отримати бажаний результат, спробуйте, будь ласка змішування кольорів: Спочатку наносьте світліший відтінок, а зверху — штрихами темніший, щоб імітувати текстуру дерева.
Робота з воском: Воскові олівці краще розігріти (хоча б у руках або феном), щоб вони стали пластичними і заповнили тріщину повністю. Надлишки знімайте пластиковою карткою, щоб не подряпати поверхню.
Фіксація: Після висихання маркер на меблях варто легенько протерти сухою серветкою, а краще — закріпити тонким шаром лаку (якщо поверхня матова — матовим, якщо глянець — прозорим лаком для нігтів, але дуже обережно).
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Чудовий набір! Пройшла по квартирі замазала всі дефекти, на дверях, на плінтусах, на меблях. Насолода! Все як нове. Піду пробувати олівцями сколи на кахлі затирати…… раджу!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дуже швидко прийшов! Відповідає заявленому опису! Дякую! Приємно, коли товар відповідає очікуіанню!
- Переваги:
- Кольорова палітра
- Недоліки:
- Поки не встановлено
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все супер . Дякую . Реально працює.
- Іван Л***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Супер, дуже гарний набір для меблі
- Переваги:
- Все добре
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Набір як раз те,що треба. Завдяки різноманітним кольорам можна підібрати той,який потрібно. Тут ваша лише творчість. Для глибоких сколів використовувала олівці,а для легких потертостей- маркери.
- Переваги:
- Якість,швидка відправка,різноманіття кольорів.
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все супер, якість товару, сервіс та швидка відправка!
- Волосецька Х***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Швидко відправили, все доїхало ціле, рекомендую
- Переваги:
- Швидка відправка
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Брала щоб замазати мілкі пошкодження на ламінаті. Свою функцію виконує чудово
- Переваги:
- Набір класний
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Легко впорався з дрібними царапинами і потертостями на ламінаті
- Переваги:
- Зручний, ефективний
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Набір супер.
- Таня Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Олівці відповідають опису. Швидка відправка. Задоволені
- Переваги:
- Олівці відповідають опису. Швидка відправка.
- Недоліки:
- Немає.
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Гарний набір, є холодні відтінки. Не було потрібного основного кольору, але змогла заміксувати з білим олівцем і в цілому вийшло непогано)
- Переваги:
- Багато кольорів
- Недоліки:
- Хочеться ще світлих олівців парочку
- Алла Ю***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все добре.
- Переваги:
- Все добре. Дякую Вам щиро.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Продавець швидко відправив товар
Олівці відповідають опису - Анастасия Щ***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Хороші олівці
- Даниил М***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Швидко приїхало,чудова якість
- Переваги:
- Швидко приїхало,чудова якість
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Швидко відправили замовлення, чудові маркери та олівці
- Переваги:
- Чудово маскують подряпини на меблях
- Шевчук А***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все добре, швидко доставили
- Александр Е***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все добре!!!!?
- А К***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Продавця і товар рекомендую
- Переваги:
- Оперативна відправка, ввічливий продавець, точність комплектації
- Роксолана Т***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
супер
- Переваги:
- все добре
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Товар был отправлен в день заказа, комплектация соответствует описанию
- Татьяна У***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все пришло вовремя, комплект целый. Все ок. Спасибо.
- Яна Я***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Товар прийшов розпакований, майже всі олівці покоцані, декілька були у використанні, на білому це дуже сильно видно. Білий маркер засохлий та використаний!
Це моя найжахливіша покупка за останній час!
Те що товар не належної якості помітила у відділенні Розетка. Працівник Розетки зі мною погодився і запропонував повернути, але я відмовилась, бо мені терміново були потрібні ці олівці. Я замовила саме у цього продавця ТІЛЬКИ тому що доставка була на наступний день.
За таке ставлення до клієнтів від продавця не 1, а мінус 5 зірок треба ставити!!!- Переваги:
- Великий набір
- Недоліки:
- Жахливий стан товару!
- Яна Я***
Після жалоби зі мною зв'язався продавець і запропонував вирішити питання. В результаті вже отримала часткову компенсацію за неякісні олівці.
Дуже здивована швидкістю і ввічливістью продавця. Щиро дякую!
- Назарій К***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Отримав не повний комплект, упаковка відкрита, відсутній маркер з лаком (1 Pencil Sharpener)
- Недоліки:
- Некомплект
- Продавець TOPLAK
Назарію, доброго дня. Лак не йде в комплекті. Щодо відкритої упаковки=давайте з'ясуємо.Можливо,під час транспортування десь відкрилась, відправляли повністю запакованих комплект.Будь ласка, перевіряйте замовлення під час отримання. Дякуємо!
- Назарій К***
Отримав комплект з 20 одиницями товару, а саме 10 маркерів та 10 воскових олівців. В описі вказано «набір 21 шт.», враховуючи відкриту упаковку зробив висновок що 1 шт. відсутня, тому і написав відгук про «некомплект».
Якщо так і має бути, тобто 20 шт. то вкажіть це в описі та характеристиках, щоб не виникало непорозумінь. - Продавець TOPLAK
Назарію, 21-ша одиниця =це точилка ,яка є і на Вашому фото,і на нашому.Це означає, що комплектація 10+10+1=21 відповідає "набір 21 шт".
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Гарний товар
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
- Юрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Продавець відправив замовлення оперативно. Набір супер, як і очікував.
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Якщо змішати кольори можна отримати відмінний результат
- Иван Н***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все підійшло. Товар приїхав вчасно та допоміг вирішити питання з подрчпинами
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дуже доречний набір , зміг зробити ремонт меблів , ламіната . Дуже багато кольорів.Дякую.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Связались быстро. Отправили быстро. Все понравилось. Рекомендую