- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Звичайна хороша губка, з очисткою справляється.
- Продавець RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Губки топові, рекомендую
- Переваги:
- Губки для пайки як раз те що треба
- Недоліки:
- Не помітив
- Продавець RGSM
- БогданВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Очікував на трохи більшу, але, враховуючи знос, можливість швидко замінити на нову чисту вде поюсом. Незамінна штука в роботі
- Переваги:
- Зручний формат
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець RGSM
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: RGSM
Губка супер. Така маленька, але дуже корисна
- Переваги:
- Губка супер. Така маленька, але дуже корисна
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
То что надо
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Дуже корисні штучки. Зручні.
- Переваги:
- Таке має бути завжди під рукою
- Недоліки:
- Одні переваги.
- Продавець RGSM
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Розмір відповідає заявленому в описі. Якісний матеріал. Добре виконує свою функцію.
- Переваги:
- Швидка доставка. Помірна ціна.
- Павло О***Відгук від покупця. Продавець: RGSM
Ок.