- Галина Т***Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma
Дитина в захваті почала малювати відразу після подарунку
- Продавець TatoVdoma
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Раді, що Ви задоволені якістю товару! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин TATOVDOMA.
- Віта А***Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma
похресниця в захваті їй все сподобалось з першого погляду
- Володя І***Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma
Хороший набір, дитині сподобалося, виходять досить гарні малюнки
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Прекрасний набір дітям дуже сподобався
- Продавець FlashShop
Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Велике дякую! Дитина дуже задоволена.
- Переваги:
- Приємна ціна, швидка відправка, а ще подаруночок.
- Продавець FlashShop
Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Отримала замовлення вчасно. Дитина задоволена подарунком. Дуже дякую!
- Продавець FlashShop
Добрий день, Наталя! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: FlashShop
гарний подарунок до 7років
- Переваги:
- в алюмінієвому кейсі
- Продавець FlashShop
Добрий день, Олексію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- АннаВідгук від покупця. Продавець: FlashShop
Замовила на день народження доні, дитина неймовірно задоволена! Великий асортимент в зручному чемоданчику для зберігання - те, що треба маленькому художнику. Валізка приїхала гарненько запакована, ні найменших пошкоджень. Дуже сподобалося.
- Переваги:
- Великий і різноманітний
- Недоліки:
- Не бачу
- Продавець FlashShop
- Алла Д***Відгук від покупця. Продавець: KoiN
Гарний,якісний набір!А саме головне,що задоволена дитина таким подарунком!Дуже дякую
- Продавець KoiN
Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням та купуйте ще ;)
- Анюта Г***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Малеча задоволена
- Продавець FlashShop
Добрий день, Анюто! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma
Купувала набір доньці на новий рік, дитина дуже задоволена, якість гарна.Дякую!
- Переваги:
- Велика кількість предметів в наборі
- Недоліки:
- Не дуже приємно пахнуть фломастери
- Продавець TatoVdoma
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Купляла на подарунок, все сподобалось, рекомендую))
- Продавець FlashShop
Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Basket
Чудовий набір, дитині дуже сподобалось.
- Переваги:
- Компактний
- Продавець Basket
Дякую Вам за відгук.
Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья Щ***Відгук від покупця. Продавець: Halium
Набір чудовий,якість відмінна.Брали на подарунок для дівчинки,вона дуже задоволена.
- Переваги:
- Ціна-якість.
- Недоліки:
- немає.
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma
дитина малює, дуже гарні насичені кольори
- Продавець TatoVdoma
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma
прекрасний набір, гарні насичені кольори
- Марта Ч***Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma
дитина в захваті купляла похресниці на подарунок все просто супер
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma
Все прислали швидко та якісно , товар ТОП
- Олександра Х***Відгук від покупця. Продавець: TatoVdoma
Дитина в захваті, від кольорів які там зараз починається малювання з відкриття цього набору
- Крістіна С***Відгук від покупця. Продавець: Join Point
Шикарный набор.Всё супер
- Переваги:
- Всё
- Продавець Join Point
Доброго дня, Крістіна! Дякуємо за високу оцінку та чудове фото. Користуйтесь з радістю! З повагою команда JOIN POINT.
- Алла Я***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
- Продавець FlashShop
Добрий день, Алло! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Вікторія З***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Набір супер, взяла на подарунок, впевнена дитині сподобається, все як на фото. Дякую за швидку відправку, та гарне упакування. Щей подаруночок, поклали. Продавця рекомендую
- Переваги:
- Швидкість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець FlashShop
Добрий день, Вікторіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Shopwin
Всім задоволена
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Shopwin
Очень хороший набор!
- Руслан А***Відгук від покупця. Продавець: Продайчик
Брал дочьке на подарок!!! Дочька была довольная!!!
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Продайчик
Дуже класний набір! Всі кольори дуже яскраві. І все дуже гарної якості. Однозначно рекомендую!
- максим г***Відгук від покупця. Продавець: Shopwin
Все просто відмінно.Прийшло швидко. Якість на висоті.Велике дякую!!!
- ІнессаВідгук від покупця. Продавець: Продайчик
Набір шикарний!!! Величезна подяка всім
- Переваги:
- Все відповідає опису
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Продайчик
Нам такий вже дарували, супер набір для малювання. Коли постало питання, що дарувати дівчинці на день народження - сумнівів не було. Дуже дякуємо за швидкі відповіді, супроводі на всіх етапах замовлення та швидку доставку!
- Переваги:
- Швидкість відправки
- Алла Т***Відгук від покупця. Продавець: Продайчик
Набір дуже гарно оформлений- вражає різноманітність кольорів і кількість наборів олівців, фломастерів і фарб!
Для дитини 6 років було справжнім святом отримати такий подарунок. Замовлення було швидко та якісно оформлене та доставлене.
Дякую за уважність до клієнтів!- Переваги:
- Зміст та обслуговування
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Продайчик
Дитина задоволена
- Переваги:
- Все відповідає опису
- Дарина Б***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop
Чудовий набір,вже 2 раз замовляємо на подарунок.Чудове,якісне наповнення,на відправку гарно запаковують,щоб нічого не прим'ялось,будемо брати ще
- Переваги:
- Гарна якість, наповнення і зовнішній вигляд
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Віталія К***Відгук від покупця. Продавець: Продайчик
Це просто найшикарніший набір для діток, які люблять малювати! Щиро дякую продавцю за швидку відправку і розуміння
- Переваги:
- Дуже багато різноманітних кольорів фломастерів, фарб, олівців
- Недоліки:
- Немає!
- Наталія В***Відгук від покупця. Продавець: Продайчик
Гарний набір, дитина задоволена, все ціле, гарно запакове
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Продайчик
Дуже красивий набір для творчості!
Все дуже гарно запаковано прийшло, все ціле!
Дуже гарно буде на подарунок!
Рекомендую! - Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: KoiN
Функціональна валізка, багато предметів. Дівчинці 5 років залетіло.
- Переваги:
- Велика різноманітність предметів