Картка Rozetka

Відгуки покупців про Шкіряне чоловіче портмоне GRANDE PELLE 8х10х,1,5 см 000273213

Оцінка користувачів 4.32/5
  • Микола
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Запах це треш (((( Але це єдиний недолік.
    На знаю, чому пишуть якісь неадекватні відгуки, що він замалий, гроші заламаються, матеріал не такий.... Носіть крупні купюри, а не по 10 грн)))) Все влазить, настільки ергономічно збалансований! Просто супер!

Переваги:
    Ідеальний для носіння в карманах
    Недоліки:
    Запах...... Виробник - поясніть, чому так і скільки чекати, щоб не смерділо пекельно

Добрий день, Микола. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб залишити відгук. На жаль, поява запаху у виробів зі шкіри можлива, тому що у виробництві використовуються різні хімічні речовини. Але запевняємо Вас (перевірено нашими клієнтами), що запах зникає у процесі експлуатації.

Дякуємо, що допомагаєте нам стати кращими. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Дмитрий П***

• Відповідність фото

Качественная приятная на ощупь кожа, цвет соответствует описанию.
    Отдел для купюр достаточно глубокий. Магнит сильный.

• Наталия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Дуже гарна і якісна річ.

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже якісне портмоне з маленьким розміром. Шукав заміну своєму такого ж формфактору, нарешті знайшов.
    Єдине, що хотілося б ще, середній відсік для карток зробити прозорим для id, водійського посвідчення і т.п.

Ярослав, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Юрій О***

• Відповідність фото

На жаль, прийшов з дуже неприємним запахом, вже кілька днів не зникає, через це не можу ним користуватися. Не зрозуміло, де гаманець зберігався.

Переваги:
    Все добре, крім неприємного запаху
    Недоліки:
    Неприємний запах
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Добрий день, Юрій. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб залишити відгук. На жаль, поява запаху у виробів зі шкіри можлива, тому що у виробництві використовуються різні хімічні речовини. Але запевняємо Вас (перевірено нашими клієнтами), що запах дуже швидко зникає у процесі експлуатації.

• Леся В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Дуже маленький, купюри загинаються, для монет взагалі відсутнє відділення.

Переваги:
    М'який, приємний га дотик
    Недоліки:
    Не практичний і не зручний
    • Сергій

Так ви ж бачили, що немає відділення для монет!!!! Це ж інтернет-магазин!!!! Дивитеся фотки спочатку, а потім купуєте вже! І навіть після отримання у вас була змога повернути його!!
      Цей якби ви купили автівку хетчбек, а потім здивувалися, що вона універсал!

• Вадим Л***

• Відповідність фото

задум не поганий але як завжди ЗЕкономили й надурили.....

Переваги:
    дизайн
    Недоліки:
    дуже маленький пару гривень влазить й пару карток
    • Відповідність вказаним розмірам

Не відповідає

Доброго дня, Вадим. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Дякуємо за вашу оцінку. Підкажіть будь ласка, що засмутило Вас в товарі або обслуговуванні?
      Якщо у Вас залишилися якісь питання чи побажання - завжди готові вислухати.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні і тільки після цього оплатити.

Раді бачити Вас серед своїх покупців і відповісти на всі питання. Приємних і вдалих Вам покупок!

Хочемо зазначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі виниклі питання нашим клієнтським відділом. Дякую за довіру!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже якісний, маленький і зручний! Я в захваті)

Недоліки:

Катерина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Мах
    Відгук від покупця. Продавець: Carry Central. Колір: Бордовий

Загальне враження чудове, хороший гаманець, приємний на дотик. Дівчині сподобався.

Переваги:
    Розмір, матеріал, колір, зносостійкість
    Недоліки:
    Відсутність кишені для монет
    • Продавець  Tiorlick store

Добрий день. Дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування

• Анастасія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Нажаль я очікувала кращого... Цієї фірми я уже купувала і ремні, і гаманці і сумки і якість завжди топ! Але не в цьому випадку... Нажаль я засмучена

Переваги:
    Швидкість доставки
    Недоліки:
    Якість
    • Алексей Р***

И что там такого трагического?

• Закраменский А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Гаманець чудовий зручнмй якісно пошитий гарно лежить в руці покупкой задоволений

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Якість супер) Замовляла чоловіку 1,5 року тому, дуже сподобався. Приємний, компактний, зручний.

Переваги:
    Приємний, компактний, зручний.
    Недоліки:
    Не виявили)

Добрий день, Анна. Дякуємо, що вибрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуюємо за довіру!
      З повагою до кожного клієнта, представник постачальника.

• Анатолий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Доволен, кошелек класс,приятен на ощупь, компактный

Доброго дня, Анатолій. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Іван С***

#МойЛук
    Кошелек неплохой, но нужно отметить, что он очень маленький. Хотя в некоторых случаях это может стать достоинством. Во всяком случае в него вмещаются все карточки и сам он поместится в любой карман. Выполнен в минималистическом стиле из винтажной кожи (с потертостями и старениями) По акционной цене можно брать.

Переваги:
    цена, кожа
    Недоліки:
    размер
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Добрий день, Іван. Ми раді, що ви обрали саме нашу продукцію. Дякуємо за ваш відгук. На сайті у характеристиках ми вказуємо розміри товару для Вашої зручності та щоб Ви могли зрозуміти габарити виробу. Просимо звертати увагу на цю інформацію.
      Нагадуємо, що Ви можете оглянути товар при отриманні та лише після цього сплатити.
      Раді бачити Вас серед своїх покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

• Алексей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Кошелёк прикольный, но только не совсем кожаный, как по мне.

• Юліан К***

• Відповідність фото

Незважаючи на компактність, розмір достатній для купюр всіх номіналів, як UAH, так і USD. Завдяки невеликим габаритним розмірам, абсолютно не сковує рухи при носінні у кишені джинсів. Достатня кількість секцій для зберігання платіжних карток, посвідчення водія та техпаспорта, тощо.

Переваги:
    Компактність, ціна
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Доброго дня, Юліан. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Гарний гаманець, купила чоловіку рік тому, недоліків немає

• Олена Л***

• Олена Л***

Дуже класний гаманець.

Переваги:
    Якісний, стильний
  • Егор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Подарили, очень даже качественный.

Переваги:
    Размер небольшой(компактный)
    Недоліки:
    Запах не для всех.
  • Ирина Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Спасибо Вам большое, очень стильный, качественный и вместительный.

• Дмитрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Добротный кошелёк, строчка ровная, кожа приятная, на подарок, или для себя, смоло рекомендую.

• Светлана Д***

• Відповідність фото

Компактный мужской кошелек. Отличная плотная кожа. Ровные строчки. Есть отделения для шести карт и большое отделение для купюр. Отделения для мелочи нет. Закрывается на магнит Покупкой довольны.

Переваги:
    Отличный кошелек
    Недоліки:
    не нашли
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
      Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!
      Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
      С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Александр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Неплохой кошелёк за свои деньги

Переваги:
    Компактный
    Недоліки:
    Много денег не поместится ))
  • Алексей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Очень советую этот бумажник всем, у него очень хорошое соотношение цены-качетсва. Всем советую!

Переваги:
    Очень качественные материалы, приятно лежит в руке.
    Недоліки:
    Цена кусается, но деньги того стоят.
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Компактный и очень удобный, в руке лежит здорова, быстро и удобно открывается легко достать нужную купюру или карту

Переваги:
    Компактность
  • Тетяна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

якісно пошитий гаманець, відповідає заявленим розмірам, тваром задоволена

Недоліки:
    відсутня монетниця, але про вказано в описі товару
    • Представитель поставщика

Доброго дня, Тетяна. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Владислав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Цвет не соответствует совсем. Приехал темно, темно коричневый вида не какого. Еще и с логотипом на кошельке. Специально не купил другой нарядный, светло коричневый. Так как там был логотип выдавлен.

Розетка, что с вами не так? То маски заказал трехслойные - приехало непонятная тряпка, однослойная которую противно на лицо одевать. Теперь кошелек не соответствует фотографиям.

Переваги:
    Компактность
    Недоліки:
    сервис розетки дно
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Владислав! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.

• Аліса К***

дійсно, як це виробник посмів на свій виріб поставить логотип

• Представитель поставщика

Добрый день, Владислав. Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Спасибо за Ваш отзыв.
      Мы самостоятельно в студии делаем все фотографии для наших товаров. Но стоит учитывать, что на оттенок или яркость фотографии могут влиять как условия съемки и обработки, так и цветопередача Вашего монитора. Одна и та же фотография на разных мониторах может передавать разные оттенки. Кроме того, разные партии товара могут быть изготовлены из разных партий кожи, отличающихся оттенком. Напоминаем, что Вы можете осмотреть товар при получении и только после этого оплатить.
      Сейчас действительно модель на складе с логотипом и немного темнее.
      Рады видеть Вас среди своих покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!

• Мишта Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

При покупке впечатлилась дизайном и не обратила внимание на размер, в итоге муж был слегка удивлен такому подарку - кошелек ну очень маленький, можно сказать даже миниатюрный. Такой, что даже в женскую ладошку ложится. Ничего, муж приспособился, носит в нагрудном кармане рубашки :)

Переваги:
    Форма, качество кожи
    Недоліки:
    Очень маленький размер
    • Представитель поставщика

Добрый день, Наталия. Мы рады, что Вы выбрали именно нашу продукцию. Спасибо за Ваш отзыв. На сайте в характеристиках мы указываем размеры товара для Вашего удобства и чтобы Вы могли понять габариты изделия. Просим обращать внимание на данную информацию.

Получили кошелёк, хороший, качественный. Спасибо большое. Рекомендую

Переваги:
    Качество и размер
    • Представитель поставщика

Добрый день, Анна! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Лично я искал небольшой кошелёк для немного налички и 4-5 банковских карт. Идеальный вариант. Размер даже меньше чем я ожидал, но для меня это только плюс, но для знакомых - минус.

Переваги:
    Размер
    Недоліки:
    Размер
    • Представитель поставщика

Спасибо за отзыв. Рады, что вы остались довольны. Модель только в таком размере. Если интересует побольше - советуем посмотреть в ассортименте. У нас есть много моделей разных размеров и больших и маленьких.

• Гайдар Ю***

классны,добротный

• Представитель поставщика

Спасибо за отзыв. Носите с удовольствием.

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Отличный кошелек за свои деньги, очень удобный.

Переваги:
    Компактность, приятный материал, цена
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Иван К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Заказав 13 го не отправили даже 17, 18, 19 го капец, с такими терминами сами пользуйтесь.

Переваги:
    Недоліки:
    Ужасное обслуживание
  • Руслан П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Темно-коричневий

Очень нравиться,хорошый дизайн и компактность

Переваги:
    Дизайн
    • Представитель поставщика

Спасибо за отзыв. Носите с удовольствием.

• Віра
    Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Є відділення для копійок ?

• Антон U***

Тоже интересует, ибо некуда девать злопротивные 1,2 и 5 грн.

• Представитель поставщика

К сожалению в данной модели не предусмотрено отделение для мелочи. Если вы в поисках изделия с монетницами. Обратите внимание на другие модели.