- старостина в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
рекомендую
- Переваги:
- усе добре
- Недоліки:
- немае
- Ромка У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
З приводу дієвості нашийника, сказати важко..
А от застібка біда повна.
На 3 день котик прийшов без нього.
Зафіксовано все файно було, і в додаткове вушко продіте.
Затягнутий також ок.- Недоліки:
- Застібка слабка
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук. Направили його на виробництво для розгляду та вживання заходів.
Гарного дня!- Аліна К***
Це + та - одночасно, кіт міг зацепитися ним десь і задушитися якщо ощийник би плотно був затягнутий. Наскількі я знаю, існують спеціальні нашийники які в таких випадках розтьобуються щоб тварина не застрягла або не померла.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
За пʼять днів блох не побачила
- Переваги:
- Кішка перестала чухатись, гарний колір
- Недоліки:
- Не дуже приємний запах
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично,собака доволен и стал добрее.
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за довіру та вибір бренду PROVET! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтеся! Бажаємо Вам гарного дня!
- Валентина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На жаль, не працює.
Купувала різного кольору для двох домашніх котів, ефекту не побачила, може чуточку менше чешутся- Переваги:
- Немає, хіба що яскраві кольори
- Недоліки:
- Результат мінімальний, або ж так хочеться бачити
Представник постачальникаДякуємо вам за відгук на наш нашийник від блох. Ми сумуємо, що ви не отримали очікуваного ефекту.
Важливо відзначити, що нашийник від блох є лише одним з методів захисту від цих небажаних паразитів, але він не забезпечує 100% гарантії. Ми рекомендуємо почати профілактику від блох з використання крапель Profiline, які забезпечують більший спектр захисту. Після цього носіння нашийника може бути додатковим заходом для підтримки захисту вашої домашньої тварини від бліх.
Якщо у вас виникли додаткові питання або вам потрібна додаткова допомога, будь ласка, звертатися до нас. Ваша думка важлива для нас!
- Капустін В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер!
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за такі теплі слова. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!