Відгуки покупців про Шампунь проти лупи Основний Догляд, 250 мл
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Користуюсь років 20 щоденно. Свою задачу виконує якісно. Волосся здорове. Лупа не з'являється. Хоча раніше для мене це була проблема
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Велика пляшка, зручно користуватись з дозатором,
- Переваги:
- Велика пляшка, ціна по акції
- Недоліки:
- поки немає
- Негруца Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Шампунь супер, сроки отличные. Все соответствует описанию.
- Переваги:
- Соответствует описанию. Быстрая доставка.
- Недоліки:
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Отличный шампунь, полностью соответствует заявленным качествам и действиям
- Переваги:
- Отличный шампунь
- Недоліки:
- Илона К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 800 мл
Все в дійсності як на фото
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Підходить)))
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Ок
- Ирина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Розетка, як завжди, найкраща
- Антоніна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 330 мл
Дуже гарно піниться. Чудовий аромат
- Переваги:
- Дуже гарно піниться. Чудовий аромат
- Недоліки:
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Гарний шампунь. Гарно піниться, приємний на дотик. Якість товару на висоті!
- Станіслав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Норм
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
НАЙГІРШИЙ МАГАЗИН УКРІЇНИ, ПРОДАЮТЬ БРАКОВАНИЙ ТОВАР,ХАМСТВО ЦЕ ЇХ КРЕДО, ПИТАНЬ НІЯКИХ ВОНИ НЕ ВИРІШУЮТЬ І НІЗАЩО НЕ НЕСУТЬ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ НЕ РЕКОМЕНДУЮ ЗВ'ЯЗУВАТИСЯ З НИМИ.
- Переваги:
- Ні
- Недоліки:
- Все
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Дякую. Беру на постійній основі, якщо ціна адекватна.
- Переваги:
- Подобається.
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Гарний шампунь.. Підходить на кожен день..
- Переваги:
- Волосся чисте та м'яке..
- Недоліки:
- НЕМАЄ
- Олег В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Користуємось, все добре,приємний запах та консистенція,за таку ціну дуже добре!
- Переваги:
- Якість товару.
- Недоліки:
- Богдан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Отлично
- Саша М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Класна шампунь. Густа і приємно пахне. Виготовлено у Франції. Коси після миття стають приємні.
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Все прийшло бістро добре упаковано і відповідає опису
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Для мене важливо велика тара з дозатором, бо так і дешевше і економніший розхід, шампуню вистачає на довго.
- Переваги:
- Дозатор, велика пляшка
- Недоліки:
- Тихон Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Все відповідає опису, виробництво франція, виготовлено в лютому 2025.
- Валерій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Все ОК!!!
- Переваги:
- Ціна по акції
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Покупка пройшла чудово.
- Переваги:
- Купив по акції
- Недоліки:
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Купил по акции, мою голову каждый второй день, перхоть отсутствует
- Переваги:
- Большая упаковка
- Недоліки:
- Не знаю
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Недорогая цена; хорошее вспенивание; объем на выбор; можно пользоваться каждый день
- Переваги:
- Можно найти во всех магазинах; объем на выбор; универсальный запах для мужчин и женщин
- Недоліки:
- Не всем помогает
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Висока якість за низьку ціну !!!
- Переваги:
- Усі
- Недоліки:
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Як завжди супер.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Шампусь хороший
- Переваги:
- Вчасно, дуже швидко
- Недоліки:
- не виявлено
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Швидко, вчасно, якісно. Чудовий шампунь
- Переваги:
- Чудовий шампунь
- Недоліки:
- не виявлено
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Завжди замовляю, чудова шампунь, підходить як для сухого так і для жирного волосся
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 625 мл
Погано що вже не роблять 900, в іншому все добре
- Оксана Л*** КорольоваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Гарний шампунь. Функції виконує, від багатьох інших шампунів є свербіж, від цього все ок
- Переваги:
- Лупи немає
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 900 мл
Все ок!