Відгуки покупців про Ліфтингові пластирі для підтяжки і корекції овалу обличчя 120 шт Jaysuihg

Оцінка користувачів 4.14/5
  • Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

Свекруха навчилася ними користуватися.
    Постійно у пошуках, бо може згубити))))
    Бюджетно, гарний продавець
    Одні +++++

Переваги:
    Бюджетно і велика кількість
    Недоліки:
    Навчитися ними користуватися
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

НЕВЕРОЯТНО сложно добраться до этого патча!!!!!!! Зачем так много плёнок?
    Никакого зазора чтоб подцепить пленку!!!!
    Это утром если собираешься на работу -15-20 мин!!!

Переваги:
    Действительно подтягивают.
    Недоліки:
    Чтоб незаметно я бы не сказала. Только если пышная прическа. Если лицо открыто - это видно! Я покупала патчи на веки. Их "добыть" с листа ГОРАЗДО легче!!!
  • Ксения Б***

Очень качественный товар

Переваги:
    Товар крутой
    • Продавець  Thai Flower

Раді, що Ви обрали саме нас та залишаєтесь з нами! Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю)

• Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

У мене все вирішилось гарно.Продавець проявив себе з найкращої сторони.Можна спокійно купувати товари у цього продавця бо всі питання можна зняти.Дякую за розуміння.

Переваги:
    Добре тримаються.
  • Наталія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

В анотації написано виробник Японія,тому я і купила .А виявилось,що виробник Китай.На китайські у мене була алергія,тому я їх ніколи б не купила.Але продавець обманув і я купила.На моє зауваження продавець уваги не звернув,продовжував брехати. Вирішила все- таки протестувати. З'явились волдирі ,які потім лопаються і печуть.Така якість.Будьте обережні.Я не схильна до алергії,це перший продукт на який у мене алергія,але таке може бути. Безвідповідальний,непрофесійний неправдивий продавець.

Недоліки:
    Визиває волдирі.
    • Продавець  Thai Flower

Добрый день,Країна реєстрації бренда Республіка Корея (Південна Корея)
      Так же вам предложили вернуть данный товар, если вы не уверены в его качестве, но вы рискнули его использовать.

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

Хороши) Приклеиваются очень плотно, потом даже сложно их найти на лице и отодрать. Легки в использовании.

Переваги:
    Незаметные, крепко сидят
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Thai Flower

Доброго дня Татьяна. Ми намагаємося надавати тільки кращий товар, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Дякуємо вам!

• Олена В***
    Відгук від покупця. Продавець: Thai Flower

Штук двадцать я перевела, Поки зрозуміла як їх клеїти, але коли навчилася, то просто супер.

Переваги:
    Миттєвий класний ефект за копійки
    Недоліки:
    Треба навчитися їх клеїти.
    • Наталия Т***

А як правильно клеїти?