Відгуки покупців про Комплект для предметної зйомки: штатив журавель 2,1 м з кільцевою лампою 30 см і з тримачем (2843-1)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Все г***
    Відгук від покупця. Продавець: Magasiner
    Переваги:
    Високий. Конструкція журавель, добре підходить для горизонтальної предметної зйомки.Високий. Конструкція журавель, добре підходить для горизонтальної предметної зйомки.
    Недоліки:
    Дуже легка конструкція, можливо треба фіксувати якщо телефон ставити на лапу журавля. Немає інструкції зі збірки.
    • Продавець  Magasiner

Ваш позитивний досвід є для нас важливим! Дякуємо за вибір наших товарів і за Вашу підтримку.

• Михайло Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Magasiner

Не доокомплектувати а потім кажуть що такого замовлення в них не було...

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Magasiner

Цілком гідний товар на свої гроші. Головну функцію виконує, проте варто перед використанням налаштувати і все закріпити, щоб не робити цього під час зйомки.
    Лампа світить достатньо для зйомки навіть у повній темряві, працює від банки.
    Загалом покупкою задоволений. Рекомендую як любительський варіант.

• Продавець  Magasiner

Раді, що Ви залишились задоволені нашим товаром! Нам важливо, щоб наші клієнти були щасливі з покупками.

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Magasiner

Хороший комплект, прийшлось до нього дещо докупити, щоб було взагалі зручно, але свої функції виконує. Якість не відмінна, але для такої ціни дуже пристойна. Дякую продавцю

Переваги:
    Співвідношення ціна-якість
    Недоліки:
    Поки що не виявлено
    • Продавець  Magasiner

• Яна К***

Спасибо:)

• Продавець  Magasiner

Дякуємо за вибір нашої компанії та відгук! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.