Відгуки покупців про Крем від екземи Eucerin "Eczema Relief Body Cream" дерматологічний засіб для сухої, роздратованої та пошкодженої шкіри тіла та рук проти висипу та сверблячки, без ароматизаторів та стероїдів (226 г / 8 унцій)

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 4 відгуки
  • Марія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ

Крем приємної консистенції. Не залишає відчуття жирної плівки. Для атопічної шкіри підходить, але при загостреннях треба комбінувати з лікарськими засобами. Не пече.
    Доставили досить швидко. Тюбик запломбований пластиковою плівкою. Продавця рекомендую.

Переваги:
    Не пече, добре зволожує
  • Євгенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ

Крем чудово зволожує шкіру, без запаху. Отримала швидше, ніж очікувала. Продавець дуже відповідальний, рекомендую!

• Анастасія В***

Пече на руках

• Продавець  ФІТОСЕЙЛ

Доброго дня, Анастасія.

Склад цього крему загалом м'який і спрямований на догляд за подразненою шкірою при екземі, але деякі інгредієнти можуть викликати печіння якщо шкіра потрісканна, дуже суха або з ушкодженим бар’єром.

Потенційно заспокійливі та корисні компоненти цього крема при екземі:
      - Колоїдна вівсянка (1%) — має протизапальні та заспокійливі властивості.
      - Касторова олія, гліцерин, мінеральна олія, керамід NP — зволожують, пом’якшують, допомагають відновити бар’єр шкіри.
      - Екстракт кореня глицирризи (солодки) — має протизапальні властивості, використовується при дерматитах.

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ

Товар по передзамовленню отримала десь за 10 днів. Крем оригінал. Продавець відповідальний. Рекомендую!

• Продавець  ФІТОСЕЙЛ

Дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже важливо, щоб ви залишалися задоволені і намагаємося доставляти товари в найкоротший термін.

Будемо раді бачити вас знову, вдалих вам покупок і гарного настрою!