- Марія Х***Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ
Крем приємної консистенції. Не залишає відчуття жирної плівки. Для атопічної шкіри підходить, але при загостреннях треба комбінувати з лікарськими засобами. Не пече.
Доставили досить швидко. Тюбик запломбований пластиковою плівкою. Продавця рекомендую.- Переваги:
- Не пече, добре зволожує
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ
Крем чудово зволожує шкіру, без запаху. Отримала швидше, ніж очікувала. Продавець дуже відповідальний, рекомендую!
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ
Пече на руках
- Продавець ФІТОСЕЙЛ
Доброго дня, Анастасія.
Склад цього крему загалом м'який і спрямований на догляд за подразненою шкірою при екземі, але деякі інгредієнти можуть викликати печіння якщо шкіра потрісканна, дуже суха або з ушкодженим бар’єром.
Потенційно заспокійливі та корисні компоненти цього крема при екземі:
- Колоїдна вівсянка (1%) — має протизапальні та заспокійливі властивості.
- Касторова олія, гліцерин, мінеральна олія, керамід NP — зволожують, пом’якшують, допомагають відновити бар’єр шкіри.
- Екстракт кореня глицирризи (солодки) — має протизапальні властивості, використовується при дерматитах.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: ФІТОСЕЙЛ
Товар по передзамовленню отримала десь за 10 днів. Крем оригінал. Продавець відповідальний. Рекомендую!
- Продавець ФІТОСЕЙЛ
Дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже важливо, щоб ви залишалися задоволені і намагаємося доставляти товари в найкоротший термін.
Будемо раді бачити вас знову, вдалих вам покупок і гарного настрою!