Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Занурювальний світильник для акваріума Xilong Т4-60Е LED 5.2 Вт біло-синьо-рожевий 57.5 см

Оцінка користувачів 2/5
на основі 4 відгуки
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarFish

Через пів року експлуатації блок живлення плавився і лампа почала серехтіти.

Переваги:
    Гарно світив
    Недоліки:
    Пропрацював пів року. Вийшов з ладу блок живлення.
    • Продавець  Laguna

Благодарим за отзыв! К сожалению, при ежедневной постоянной работе такие элементы как блок питания имеют свойство нагреваться, и могут даже выйти из строя из-за температурного режима. Такие лампы не рассчитаны на круглосуточное использование и должны работать не более 6-10 часов в день, как обычный световой день. К тому же, такой режим освещения аквариума благополучно скажется на нежелательном разрастании нитчатки. Вода не будет зеленеть и стенки аквариума нужно будет чистить гораздо реже.

• Олександр Г***

Особливих претензій не маю. Заявлений місяць гарантії лампа пропрацювала. Звісно, на ніч я лампу завжди вимикав. Не розумію звідки мені було знати, замовляючи товар, що її не можна вмикати більше 6-10 годин? Звідки Ви взяли ці цифри? А блок живлення, між іншим, мав би бути розрахований хочаб трішки із запасом, адже попереджень про неможливість цілодобової роботи я ніде не бачив.

• Продавець  Laguna

Добрый день! Эта информация не указывается производителем, но по опыту, такое время эксплуатации положительно влияет на продолжительность службы лампы. Так как это бюджетная модель, соответственно, блок питания так же выполнен из недорогих материалов, поэтому перегрузки не желательны. Сожалеем, что у вас был такой опыт использования данного продукта. Можете присмотреться к моделям SUNSUN ADQ и ADO. С ними проблем быть не должно.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: ShopNemo. Колір: Різнобарвний

Хотіла купити таку ж модель але меншого розміру для іншого акваріуму, але не буду. Якщо присоску можна докупити, то нагрівання перемикача настрожує (пожежна безпека!) Щодо режимів, то після лапми Juwel, яка йшла в комплекті з акваріумом, ця світить тускліше. Купувала задля трьох режимів, в тому числі режиму синього кольору для ГЛОФІШніх риб. Але синє світло тут разом з іншими діодами і такого ефекту як від чисто синього світла немає. ГЛОФІШні риби не видають максимального свого ефекту. Але головний мінус для мене - НАГРІВАННЯ ПЕРЕМИКАЧА.

Переваги:
    3 режими світіння як і заявлено виробником
    Недоліки:
    1. Одна з 2 присосок була деформована і не присмоктується. 2. Нагрівається перемикач режимів (сторона з кнопкою) вже через 5 хвилин роботи
    • Продавець  ShopNemo

за лампу в 450 грн у вас вимоги, як до чогось космічного. Блок гріється - це нормально. Потужність лампи 5 ватт, потужність лампи ювель в рази більше. Все просто.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: StarFish

Десь через три місяця використання фактично вийшла з ладу. Мерехтить, використовувати неможливо.

Переваги:
    Функціонал чудовий
    Недоліки:
    Ненадійність
    • Продавець  Laguna

Добрый день! При постоянной работе такие части как блок питания могут греться, и со временем выходить из строя. Так как там находятся основные части и предохранители. Рекомендуем использовать светильник 6-8 часов в сутки для более долгого срока службы, а так же, для предотвращения разрастания нежелательных водорослей и нитчатки.

• Александр

Я можу придбати у вас зламану лампу, якщо вона залишилась

• Кикоть Е***
    Відгук від покупця. Продавець: StarFish

ОБОВ₴ЯЗКОВО ПЕРЕВІРЯЙТЕ ТОВАРИ У РОЗЕТЦІ!!! Нажаль я не перевірила світильник, а він прийшов розбитий і зламаний бо був погано запакований.

• Продавець  Laguna

Добрий день! Товар пакується в декілька шарів пухирчатої плівки, окрім своєї упаковки. Перед відправкою все перевіряємо. Всі світильники доїжджають цілими. Але в будь-якому випадку перевірка товару при отримання обов'язкова! Товар на Розетку їде декілька днів. Як саме його везуть - відомо тільки перевізникам. Якщо б ви перевірили товар і відмовились від отримання, ми би повернули кошти або відправили новий товар. Перевізник би компенсував пошкодження. Якщо ви забираєте товар з відділення - ви підтверджуєте, що він вас влаштовує. І перевізник не прийме претензії щодо якості доставки на жаль.