Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Пемза косметична для ніг, Лазерна нано терка для чищення п'ят (арт 412917876 шк 6974113974807)

Оцінка користувачів 5/5
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Викинуті гроші,незрозуміло чому у людей фото гладкої поверхні на пемзі,прийшла звичайна пемза з переходу,толку 0.

• Продавець  Принцеса Діана

Ольга, Нам шкода, що наш продукт не виправдав ваших очікувань. Сподіваємося, що наступні покупки будуть приємними та викличуть лише позитивні емоції!

• Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Отримала пемзу-крапельку таку, як на фото товару. Але бачу у відгуках у інших була із среблястою поверхнею (такою, як одна із сторін круглої форми). Я для експерименту придбала цю пемзу та круглу маленьку. Розпарила трохи стопи. Одну обробила однією, а другу іншою пемзою. По часу і по інтенсивності обробку провела приблизно одноково. По відчуттям велика пемза більш жорстка і діє приблизно як звичайний камінь пемзи. А маленька кругла більш делікатно обробляє, але! більш якісно та глибше (терла темною стороною, а потім пару рухів сріблястою). Різниця зовні була очевидною. Хоча велика звичайно в руці тримається надійніше. Отже, я б рекомендувала маленьку круглу пемзу. Хоча, якщо б поверхня у крапельки була така, як у круглої, тоді я за крапельку. На фото порівняння поверхонь, та розмірів.

Переваги:
    Зручна, естетична
    Недоліки:
    Жорсткіша в порівнянні з іншим подібним товаром
    • Продавець  Принцеса Діана

Наталя, доброго дня! Дякуємо за приємні слова, раді, що вам сподобався наш сервіс і сама покупка. Хай приносить радість і користь надалі. Гарного дня і настрою!)

• Тамара
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Выполняет свое назначение, но заказывала мужу. пришел золотистый цвет......посмеялись

Переваги:
    Качество,
    • Продавець  Принцеса Діана

Тамара, вітаємо! Дякуємо за відгук і позитивні емоції, які вам вдалось передати:) Сподіваємось, пемза і надалі вас тільки радуватиме і приноситиме користь. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Стас Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Гарна пемза. Дійсно допоможе ногам бути гладкими та здоровими.

• Продавець  Принцеса Діана

Стас, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!

• Мосейчук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Легко позбулася натоптишів. Рекомендую. Пемза зручна, без особливих зусиль зробить ваші ступні здоровими та гладкими.

• Продавець  Принцеса Діана

Аліна, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!

• Михаил З***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Дуже задоволений якістю пемзи. Дякую за швидке оформлення та доставку.

• Продавець  Принцеса Діана

Михайло, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!

• Ірина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Виглядає ця пемза як новорічна іграшка) Приємно тримати в руках, приємно моїм п'ятачкам).

• Продавець  Принцеса Діана

Ірина, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Марина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Я закохалась в цю Пемзу для ніг! Легка аплікація, приємний матеріал, і неймовірно м'яка шкіра моїх пʼяточок після використання. Дуже стильна пемза , таку і не соромно у ваній залишити)) ДЯкую)

Переваги:
    ідеальна форма і якісна поверхня для чистки
  • Юля Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

5+. Я просто вражена. Такого результату я давно не могла досягти ні лезами, ні камінчиком, ні плоскою з наждачкою. Це щось неймовірне!!! Правда не знаю на скільки її вистачить, але за приємні миті велике спасибі. Доставка швидка, прийшла ціленька і дуже швидко. Ще раз велике всім дякую.

• Ольга Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Терка вогонь головне трохи терти, інакше потім боляче ступати, стирає вона сильно, хоча по ній не скажеш

• Валентина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана

Відповідає опису. Добре прибирає шкіру, що огрубіла та потріскалась