- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Покупал 4-ре года назад. До сих пор все работает,подсветка светится.
- Переваги:
- Хороший держатель кабеля за свои деньги
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Добра річ все тримає як і очікував
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Товар прибув візуально не такий як опубліковано на сайті. Мав бути дракон, але прибув з написом 2E Gaming. Коробка була уже не одноразово відкрита до того як доставлявся товар.
- Переваги:
- Виконує свою функцію і немає ніяких конфліктів з ПК як у деяких відгуках
- Недоліки:
- Візуально прибуло не те що очікувалось
- Максим Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Вроде неплохая штучка, но фото не корректные, по центру нет значка дракона или что там нарисовано, сбоку будет 2Е,такое как на большинстве фото в отзывах.
- Переваги:
- Увесистая, на вид красивая, свои функции выполняет
- Недоліки:
- Не корректно указан внешний вид
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Класний девайс, виглядає гарно та якісно, тяжкий, сам тримач - гнучкий, підсвітка працює. За таку ціну, як я його взяв зі скидкою - це просто бомба, я навіть хаб не перевіряв (мені його просто не потрібно). Я дуже задоволений.
- Переваги:
- Тяжкий, сам тримач - гнучкий, гарний, підсвітка, ціна
- Недоліки:
- Не знайшов
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Товар пришел не в полной комплектации. USB концентратор есть, вместе с кабелем и инструкцией, а самого гибкого держателя нет
- Олексій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Комп не стартует с ним в чем причина неизвестно.
- Переваги:
- Сложно сказать
- Недоліки:
- Доставка
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Топ за свої гроші.
Кабель трохи короткуватий як і пишуть інші. І гніздо трохи невпевнене. Виглядає шикарно. Добре тримається за поверхню.- Переваги:
- Візуал,функціональність.
- Недоліки:
- Короткуватий кабель(якщо сис. блок не прямо під тримачем). Слабеньке гніздо.
- МаксВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Не знаю що у попередніх коментарях жаліються. Працює комп як завжди. Свою функцію виконує.
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Нижче писали відгуки: "Иван, Юрій Кадіров, Максим Якименко", і коли я замовляв собі цей товар то думав(надіявся) що це в них якийсь проблеми виключно з їх сторони, але виявилось ні. Підтверджую все що написано в їх відгуках.
Від себе, плюси: сам тримач норм, провод тримає наче норм, стоїть +- впевнено. На цьому плюси закінчились
Мінуси: коли підключаєш його до пк, пк починає жостко лагати. А саме, вимикається по 2-3 хв, вмикається так само, перегружається теж десь так, це про тому що в мене гарний новий ssd m2, на якому робочий стіл загружається за 10-15 сек звичайно. А тут ось таке, без пояснення причин, як то кажуть. Також тримач конфліктує з іншим usb обладнанням, коли підключаю підставку - в мене перестає працювати мишка. Пробував на декількох пк, з різними мишками - результат один і той же. Проблема явно в підставці.
Нижче в коментарях писали що це може бути із-за поганої мат.плати, що вона не розрахована на кільксть юсб підключень і тд- так ось, в мене топова мат плата на основному компі, на якій 8 юсб портів і 2 версії і 3, і type c, і підключено лише 3 - підставка не працює. Пробував на іншому компі і на ноуті, все теж саме.
Юсб порти на самій підставці також не працюють)) да і виглядають дуже ненадійно. Може в мене якийсь прям брак брак, але ось так воно є, і так воно звісно бути не має.
Якщо вам просто потрібен тримач для мишкі за невелику ціну то норм, але не розраховуйте на функціонал.
До речі, знайшов вихід в тому, що окремо підставку підключив до блока і всунув напрямо в розетку в мережевому фільтрі, підсвітка запрацювала, але це звичайно так собі рішення ( -1 вільний блочок і -1 слот на тройніку), і такого бути не повинно.
Трошки розчарований цим продуктом від 2E, маю декілька їх девайсів, наприклад башенний кулер для охолодження процу і інше - там все ок, роботою задоволений. А ось це не дуже приємно..хоч воно і коштує недорого, взяв за 269 грн, але навіщо додавати ось такий функціонал який не працює, так ще і робить гірше компу?
Повертати не буду, все ж основну функцію вона виконує - шнур тримає нормально, але як то кажуть осадок залишився.- Максим Щ***
Есть такое, у меня та же проблема, при чем она всплывает не постоянно, а когда как.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Досить важкий. Металева підставка, мягкий силіконовий тримач.
Короткий як для мене кабель microUsb, що може обмежувати, залежить від робочого місця.- Переваги:
- Вага, картрідер, 3 USB порти.
- Недоліки:
- Короткий кабель
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Важкий. Тримає добре. Не ковзає. Підсвітка гарна.
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Свою функцію виконує добре
- Переваги:
- Ціна.
Важковатий, добре стоїть на столі.
Підсвітка, порти. - Недоліки:
- Поки немає
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
При підключенні до компа проходить хвилин 5, з вимкненням так само
- Переваги:
- Недоліки:
- Заважає нормальній роботі компа
- Р В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
При цене со скидкой очень хороший выбор. Играть с ней удобнее (что бы кабель держала). Стоит устойчиво. Как USB хаб не знаю, на системном блоке много USB портов, по этому покупал как держалку для кабеля при этом и скидка на нее была.
- Переваги:
- Устойчива на столе, с ней удобнее
- Василий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарно фіксує кабель. Дизайн супер
- Переваги:
- Симпатичний дизайн, є можливість зміни або вимкнення підсвітки.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Выглядит прикольно, кабель держит, как удлинитель для флешки норм.
- Юра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Брак не лізе зарядка(
- Переваги:
- Класно виглядає
- Недоліки:
- Брак не влізає зарядка
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Порти працюють, для мене дуже зручна штука, мишка завжди бісила
- Эвгений К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже функціональна штука ,все що вказано в описі все так і є,сенсорна кнопка вимикання якщо набридла ргб підсвітка вас врятує
- Переваги:
- Ргб,3 порти usb, sd port,ціна
- Недоліки:
- Трішки малуватий вартий кабель в комплекті,хотілося довший
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якість корпусу і підсвітки – бездоганна, а от USB-порти... Таке враження, ніби вони дуже погано закріплені. Через деякий час після початку використання (під'єднав за допомогою них мишу та клавіатуру), вони стали час від часу перепід'єднуватися. Схоже, що просто не витримали постійно підключених пристроїв... Що з цим робити – не знаю. У сервісі можуть все списати на "фізичне пошкодження", чи щось подібне, і відмовитись виправляти цей недолік. Та й таке .
- Переваги:
- Корпус, підсвітка, ергономічність
- Недоліки:
- USB-порти погано закріплені, або проблема з пайкою чи чимось подібним.
- Максим Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
При подключении к компьютеру на холодную (с выключенным пк) на загрузку виндоуз ушло семь минут (обычно уходит секунд сорок), после загрузки винды ещё где-то три минуты компьютер не видел клавиатуру и мышь. Короче хаб мешает работе компьютера. Как пассивный держатель кабеля всё хорошо, но пришлось потратить время на выяснение причины возникших проблем с компьютером :/
- Переваги:
- Дешёвый, с подсветкой, должен выполнять функцию хаба
- Недоліки:
- Подключенный к компьютеру по кабелю мешает запуску, установке программ и т д
- Олег Г***
Добрий день,така сама ситуація.Напишіть чи знайшли вихід...
- Максим Я***
Нет, выхода не нашёл, но и не искал, если честно. Сейчас подставка просто не подключена, стоит без питания
- Kittan
Схоже, що у ваш чіпсет материнської плати не має скільки юсб ліній і за цього може бути конфлікт бо підключенно по юсб більше пристроїв ніж підтримує чіпсет. Була колись така проблема на ноуті. Спробуйте під'єднати тільки мишку і клавіатуру і тримач. Може допоможе
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Функцию держателя кабеля выполняет на 100%, доп порты огромный для меня, так как убил двух зайцев сразу (нужен был и держатель и хаб), за эти деньги рекомендую к покупке
- Переваги:
- Функциональный, качественно сделанный, хорошая цена
- Недоліки:
- micro-usb на самом хабе, слабая подсветка (я отключил)
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Перейшов на дротову мишу, бо канали, які використовуються бездротовими пристроями є доволі "зашумленими" у студентському гуртожитку, де я живу . Тоиу, для зручності, придбав цей тримач зі вбудованим USB-хабом. Доволі зручне рішення, файна якість, ще й слот для карт пам'яті є, тож зовнішній кардрідер втратив свою актуальність. Рекомендую!
- Переваги:
- – Декілька кольорів підсвітки
– Динамічна зміна кольорів
– Можливість вимкнути підсвітку
– Слот для карти пам'яті
– Зручний USB-розгалужувач - Недоліки:
- За час користування жодних недоліків не виявив. За таку ціну – ідеальний продукт.
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
за 30 гривень обідно, а так все ок
- Переваги:
- Зручно і практично, за свою ціну багатофункціональна штука
- Недоліки:
- через годину після того як купив з'явилась знижка, втратив 30 гривнів. Це доволі суттєвий мінус я вважаю, доведеться витрачатись на психотерапевта
- Евгений В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Данный экземпляр за свои деньги, классная вещь. Она не тяжелая и без присоски к сожалению, но в принципе хорошо стоит на столе и если одеть кабель с оптимальной для себя длиной, отлично всё держится. У меня стол маленький из-за чего провод постоянно падал вниз и мышку пришлось тянуть с ощущением, что провод можно оторвать через несколько месяцев такого использования. А сейчас этой проблемы нет, то есть, если у вас проблема подобная моей, то эта покупка вам поможет.
- Переваги:
- Резиновый, мягкий держатель провода. Достаточно удобно водить мышку в разные стороны, нет ощущение дубовости провода.
- Недоліки:
- Не тяжелый и не имеет присоску.
Представник брендуЗдравствуйте, Евгений!
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Не працює підсвітлення. На мій запит як повернути товар по гарантіі ніякої відповіді .
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Продають неякісний товар
- Олег
- Юрий С***
Замовлення було замінено на нове. Все працює, гарна річ
- Грачов Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ця підставка була куплена мною, як річ яку треба будо купити, щоб зняти стрес, але нас правді виявилися досить практичною штукою, за такі гроші тримає кабель, рівно стільки кабелю скільки вам потрібно, а ще USB-хаб і кадр рідер для міксо сд, цепроскосмос,
- Переваги:
- Класна підсвітка, хаб, кволі рідер, ціна
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо Вас, Роман!
Дякуємо за вибір продукції 2E GAMING.
- Артур М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Нормально
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Норм
Представник брендуЗдравствуйте, Артур!
- Артур М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Нормально
- Переваги:
- Норм
- Недоліки:
- Норм
- Алекс Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороший держатель. Свои функции выполняет отлично.
- Переваги:
- Удобно
- Недоліки:
- Пока все ок
- Юрій К***
Думаю, представники компанії-виробника мають вам за таку рекламу з муркотуном добряче віддячити !
- Анатолий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Для ноута - самое оно. USB хаб + держатель, под небольшую область мыши. Для мягких проводов хорошо подходит, а вот для плотных будет не таким комфортным. В целом топ за свої гроші
- Переваги:
- Красивый, компактный, вписывается в интерьер. Подсветка регулируется касанием
- Недоліки:
- Не меняется высота и угол поворота держателя
- Роман Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
за такую сумму ? Стоит брать.
- Переваги:
- Нужная вешь
- Недоліки:
- 3 USB. Могли бы и добавить
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Для дополнения игровой комнаты можно смело брать
- Переваги:
- Прикольная штука за 300 грн.
- Недоліки:
- Понту от неё никакого )))
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ідеально підійшов по розміру на столі і чудуво виконує свої функції, ще й підсвітка крута
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Не існує
Представник брендуЗдравствуйте, Владислав!
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
приємно вражений покупкою.
добротний тримач + юсб хаб + кардрідер.
підсвітка, якісний, важкий.
рекомендую до по покупки- Переваги:
- важкий, добротний, +хаб, кардрідер
- Недоліки:
Представник брендуВітаємо Вас, Юрій!
Дякуємо за відгук.
Бажаємо Вам нових вражаючих перемог з ігровою периферією 2E GAMING!