Відгуки покупців про Устілки з підігрівом термоустілки зимові з електро підігрівом універсальні багаторазові електричні устілки для взуття з пультом до -50° kayfovo st-35 розмір 35-40

Оцінка користувачів 4.31/5
  • Вячеслав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

Мені попався мабуть випадково з регулятором нагріву,даже продавці були здивовані.

Переваги:
    Гріють добре,що перемикаю на менший нагрів.
    Недоліки:
    Пальці ніг не гріють Зовсім!
    • Продавець  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Олексій С***

Непогані

• Белявский П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

Хороший товар, быстро отправили. Спасибо!

Переваги:
    Работают.
    Недоліки:
    Пока не ощутил.
    • Продавець  Lemeshop

• Геннадій

• Рекомендуєте даний товар?

Устілки повністю відповідають опису. Реальне споживання ~8W (5V/1.5A). Вбудований регулятор із таймером відключення. При включенні відразу встановлюється максимальна потужність 8W, наступний рівень приблизно 6W, останній 4W. На максимальній потужності, на відкритому повітрі, нагрівачі показували до 60 градусів. Таймер відключення, приблизний час як на маркуванні 60/45/30 хв.
    Моя думка, для такої ціни, цілком ідеальний виріб. Регулятор дає велику перевагу для захисту та економії енергії, якщо ви використовуєте повербанк.

Переваги:
    Якість, ціна, швидка доставка.
    Недоліки:
    не виявив
    • Продавець  Lemeshop

• Іванна К***

Товар відвідає опису. Швидка доставка. Рекомендую

• Катерина

Все працює. Якість супер

Переваги:
    Працює. Гріє. Ціна
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  Lemeshop

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

Отримав, поки працюють без нарікань.

• Евгений С***

• Рекомендуєте даний товар?

Брав устілки для морозів. Пропрацювала одна 30хв. Інша 3 години. Продавець давав гарантію 3 місяці.Гріли добре але дуже мало. Написав продавцю що дуже схоже на брак. Адже по відгукам у інших працюють гарно. Але мені ніхто не відповів.

Переваги:
    Гріють гарно але дуже мало.
    Недоліки:
    Схоже на брак. Ніхто на звернення не відповів.
  • Світлана Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 40

Устілки просто супер! Якість відмінна. Брала на подарунок мамі - дуже зайшли, носить постійно)) Зручний та якісний пульт, нагріваються швидко. Сподіваюсь довго прослужать.

Переваги:
    Якість. Ціна.

• Тамара С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 40

Вже другі купили для іншого користувача). Перші працюють відмінно! Сподіваємось і другі будуть так само допомагати зігрітися! Дякуємо за швидку доставку якісного товару)

Переваги:
    Працюють)))
    Недоліки:
    Не виявлено)
    • Продавець  Lemeshop

• Олександр К***

• Рекомендуєте даний товар?

Устілки сподобались, гарна якість продукту. Купував для старенької мами, щоб не мерзла. Швидко відправили та доставили. Дякую.

Переваги:
    Наявність пульта керування (регулювання температури нагріву)
    Недоліки:
    не знайшов
    • Продавець  Lemeshop

• Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

Зручно та комфорно під час холодів, легко адаптувати під розмір взуття.

• Віта Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 40

Відгук пишу вдруге - пропрацювали неповних два дні. На цьому їх ресурс було вичерпано. Від продавця мовчання уже котрий день. Можливо зреагують менеджери Розетки, оскільки на їх платформі продається бракований товар, продавець якого ігнорує звернення покупця, отримавши за цей брак кошти.

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Не працюють
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Від вас не було жодного повідомлення стосовно ситуації. Напишіть нам в особисті - вирішимо проблему.

• Сергій Г***

Все працює, відправили швидко

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 40

Їхала в автобусі 7 годин, ноги в мене дуже швидко замерзають. Ці устілки стали реально рятівниками. Ноги були в теплі всю дорогу. Павербанку на 20000 вистачило і на зарядку телефону і на майже весь час ввімкнених устілок на максимальну температуру. Не припікають, просто компфортна теплота, яка не дає охолонути ногам. Шнур доволі довгий, дискомфорту з цим не було

Переваги:
    Гріють ніжки)
    Недоліки:
    Для вузького взуття можуть бути заширокими
    • Продавець  Lemeshop

• Сидоренко Д***

• Рекомендуєте даний товар?

Чудові устілки, дуже виручають коли холодно. Магазин вислав все швидко. Дякую!

Переваги:
    Швидко гріються і тримають тепло

• Андрей Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 44

Меня всё устраивает греют нормально пока без проблем в мароз помогает.

Переваги:
    В холод спасут ноги от холода.
    Недоліки:
    Пока нема
    • Продавець  Lemeshop

• Евгений Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 44

Приїхали досить швидко, зручно що можна «вирізати» свій розмір.
    Устілки доволі комфортні, використовую з пауером на 20т mha, вистачає на 10 годин на найбільшій потужності.
    Зручне регулювання потужності і часу, шнури під одягом взагалі не відчуваються.
    Дуже допомагають коли відсутнє опалення.

Переваги:
    Зручні, зігрівають. Нагрівають і ступню в взуття.
    Недоліки:
    Не дуже обігрівають пальці ніг, але не критично.
    • Продавець  Lemeshop

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

Згоріли за тиждень. Дружині на стопі залишили опік. Не рекомендую.

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Небезпечне, не надійне.
  • Володимир В***

Якісні устілки

• Надія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 40

Устілки правда рятують і дуже зручні, можна підрізати по своєму розміру, дуже задоволена замовленням, дякую

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 40

Відправили в той же день, як замовила, дуже оперативно, дякую!

• Владислав Б***

Швидко нагріваються

Переваги:
    З пультом керування
    • Продавець  Lemeshop

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

Перестали працювати на другий тиждень.

Переваги:
    Непогано гріли поки не зламались.
    Недоліки:
    Вийшли з ладу
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що устілки перестали працювати. Дротові устілки керуються блоком з 3 режимами температури та таймером, і їхня робота залежить від цілісності всіх елементів. Найчастіше поломки трапляються через потрапляння вологи або механічні пошкодження під час використання.
      Ви можете звернутися до нас для перевірки товару. Якщо під час огляду не підтвердиться заводський брак, обмін не підлягає, оскільки такі випадки не покриває гарантія.

• Віта Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 40

Користувалася сьогодні третій день. З першого дня вимикалися кілька разів. А сьогодні вже не працювали взагалі. Просто не вмикаються. Брала різні павербанки, результат один - гроші на вітер. Пульт світиться від п'яти до 20 секунд, і все.
    Було б добре обміняти.

Переваги:
    Не виявила
    Недоліки:
    Не працюючий товар
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за неприємний досвід. Устілки дротові з підігрівом працюють через блок керування, який має 3 режими температури та таймер, тому правильна робота залежить від цілісності всіх елементів. Найчастіше проблеми виникають через потрапляння вологи або механічні пошкодження під час експлуатації, що може призводити до того, що пристрій не вмикається або вимикається самостійно.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

Працюють, можливо трішки сильніший рівень підігріву був би доречний, але і так все добре

• Ірина М***

• Рекомендуєте даний товар?

Відправила чоловіку, буде користуватися на позиції замість одноразових

Переваги:
    Чудовий товар, все прийшло вчасно
    • Продавець  Lemeshop

• Наталія К***

Все добре, гріють

• Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

На жаль устілок вистачило на 3 рази . Зʼявився запах паленого та перестали працювати.

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Скоріше за все це сталось через неправильну експлуатацію устілок.

• Валентина М***

Давайте говорити відверто, скоріш за все устілки були неякісні, бо як можна експлуатувати устілки неправильно? Волога в них не потрапляла.

• Вероніка К***

Працювали лише один день
    На наступний день перестали гріти

Переваги:
    Недоліки:
    Гроші на вітер, на один день
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Написали вам.

• Олексій К***

• Рекомендуєте даний товар?

Устілки чудово гріють, мають пульт керування із 3 режимами температури і 3 режимами часу роботи. Дріт товстий і достатньо жорсткий, що робить його довговічним. З'єднання устілок із дротами дорстке, що унеможливлює самороз'єднання

Переваги:
    чудово гріють
    • Продавець  Lemeshop

• Инна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

Поки працюють, пройшов лише тиждень, там подивимося. Не вау, але за такі гроші норм, працюють, гріють, тепленько.

• Максим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 44

Гріє добре стопу, а пальці ні то вони мерзнуть.

Переваги:
    Ціна, гріє
    Недоліки:
    Недостатнє прогрівання в районі пальців.
    • Продавець  Lemeshop

• Авдеев В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

Через день одна устілка перестала працювати, не раджу.

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті - вирішимо проблему.

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 40

прожили пів дня, перебився нагрівальний провід в устілці

Переваги:
    контролер температури
    Недоліки:
    реалізація нагрівального елемента
    • Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Напишіть нам в особисті з приводу обміну.

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Розмір: 46

Майже одразу відірвався шнур живлення там, де виходе від устілки...

• Продавець  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, не були дотримані правила носіння - напишіть нам для обміну.