Відгуки покупців про ProVET Мега Стоп краплі від бліх та кліщів для котів від 4 до 8 кг, 4 піпетки

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Євгенія Б***

Зручно використовувати,результат є

• Покупець
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не ефективні,краще купити дороже.

Недоліки:
    Дуригрош
  • Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні краплі.дії хватає на місяць .

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відповідає опису, після використання кішка себе почуває добре

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZFD

Дякую продавцю за оперативність і якісний товар. Рекомендую.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороші каплі. Користуюся ними давно. Гарна якість та ціна.

Переваги:
    Ніколи не підводили
    Недоліки:
    Не має
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляю своїм котикам, каплі супер, ніколи не підводили, капаю раз на 3- 4 месяці.

Переваги:
    Швидко і надійно
    Недоліки:
    Не має
  • Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дієвий препарат, бліх у котів не має

• Тетяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Моїм котикам допомогає, бліх немає

• Алефтина Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коли була стара упаковка, працювали добре, на 3 тижні забували про бліх, як змінили, роки 2 тому назад, зараз, на коту 4-8 кг, працює 3 дні 50/50, і то не всі здихають, потворно капали через тиждень, як мертвому припарка. Брали зразу в іншому магазині, думали що паль була, взяли на розетці. Ефект такий же, нульовий.

Переваги:
    Недоліки:
    Усі
    • Алефтина Ц***

Також ошийник на кота брали, от бліх, блохам було добре і гарно і збутом і нашийником

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Блохи пропали, кіт задоволений.)

Переваги:
    Всі блохи пропали.
    Недоліки:
    Кіт 2 доби був сонний, але все добре)
  • Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Препарат спрацював так як потрібно .

• Василь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дієві. Замовили 2 упаковки, маємо 5 котів, живуть в селі. Обробили вчора, сьогодні ми не бачили, щоб хоть один з них чухався. З приводу гельмінтів в одного кота вийшли, він їх просто вирвав, інші перестали кашляти. Перенесли добре, можна сказати не замістили, каплі не мають різкого запаху

Переваги:
    Дієві
  • Ніна У***

Ефективність недостатня.

• Людмила Ю***

Товар прийшов швидко.

Переваги:
    Зрозумію через деякий час після використання.
    Недоліки:
    Покищо не виявила.
  • Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Непогані краплі, побічних реакцій не визвали. Ефект тримають не довго

• Роман Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Точно помагає від бліх, але маю сумніви, що помагає від гельмінтів.

• Павло Ч***
  • Зоряна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Бюджетные капли, моим котам помогли вывести блох, алергии и зуда не было, эффект замечен поэтому могу рекомендовать

Переваги:
    Цена, эффективность и отсутствие алергии
    Недоліки:
    Клещи все равно лазят
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після відвідування дачі у наших двох котів появилися блохи. Після пошуку зупинилися на цих краплях і не прогадали. Через 3 дні реально вони зникли. Головне правильно наносити. Ну і ціна також прийнятна.

Переваги:
    Нам реаально допомогли, прийнятна ціна
    Недоліки:
    Не виявив
  • Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Справді допомагають - від бліх ефект помітний уже за 2–3 дні. Паразитів на котах більше не бачу. Хороший варіант для тих, хто шукає ефективний і недорогий засіб.

Переваги:
    Якість, ціна
    Недоліки:
    Поки немає.
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У нас два хатніх кота і надвірна кішка. Профілактику боротьби з паразитами проводимо кожні три місяці. Гарні, а головне - дієві краплі для котів масою 4 , нашим пухнастим підійшло. Дякую за якісний товар

Переваги:
    Дієві
    Недоліки:
    Шкідливі, коли попадають всередину організму (Один котик злизав з іншого ці краплі, і пів дня ходив наче п'яний )
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Средство не плохое но блохи все не погибают, если много котиков все равно блохи будут.

Переваги:
    Удобно наносить
    Недоліки:
    Блохи все равно есть
    • Депутат А***

Якщо багато котів то також, додатково, потрібно обробляти приміщення, спеціальними засобами, паралельно з обробкою котів. Тоді не буде їх повністю.

• Олена Б***

Треба обробляти в таких випадках через 14 днів повторно. Тоді ефект значно кращий. Там і в інструкції є.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороші краплі, купуємо для котика не вперше для профілактики, запах йому не приємний, але головне результат.
    Після капання перестає чухатися.

• Людмила З***

Рекомендую.

• титаренко в***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цей препарат дуже небеспечний!!!

Недоліки:
    У мене два хвостика.Після обработки у одного з моїх котів була погана реакція-Розширення зрачків,порушення координації.

Добрий день. Дякуємо за відгук. Препарати слід використовувати лише після консультації з ветеринаром! У деяких тварин можлива алергічна реакція на компоненти засобу.
      Гарного дня!

• Ольга І***

Все добре!

• Ірина С***

У мене міні притулок для котиків. Давно шукала ефективний, і недорогий засіб від бліх та кліщі. Рік назад у моїх котиків з'явилися блохи. Спробували краплі М,ега-стоп, результатами дуже задоволені на відміну від деяких розрекламованих таблеток від бліх та кліщів, які половина котиків просто виплювала. Блохи зникли через 2-3 дні і уже більше року не з'являються, хоча котики у у мене частково живуть на дачі, гуляють по подвір'ю. Зараз знову замовляю для своїх хвостиків краплі Мегастоп.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Беремо їх давно, цього разу Розетка прислали не ті по вазі тварини- чекаю як будуть вирішувати питання- прислали до 4 кг а треба 4-8 кг. А так від бліх та коростяних,вушних кліщів працюють добре

Переваги:
    допомога при отодекозі
    Недоліки:
    помилка Розетки
    • Виктория З***

відправили необхідне дозування,дякую

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ще рік тому назад краплі були чудові, але мали сильний неприємний запах. Зараз змінилась упаковка, вони без запаху майже, але якість погана. Маю три хвостика вдома, квартирні. Вже двічі обробила, блохи й досі є, пройшло 2 тижні. Тепер знов прийдеться шукати заміну цим краплям. Дуже сумно((((

Переваги:
    Ціна, були гарні
    Недоліки:
    Не допомагають від бліх.

Добрий день. Дякуємо за повідомлення. Переслали його на виробництво для розгляду та вживання заходів. Гарного дня!

• Андер А***

Поддерживаю данные комментарии. Стали не эффективные

• Марина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Від бліх допомогли. На жаль, від кліщів неефективні.

• Наталія М***

Якщо ви про іксодових кліщів, то цей препарат на них і не діє. Тому для собак беремо інший.

Добрий день. Дякуємо за відгук. В інструкції зазначено, що засіб ефективний проти шкірних кліщів Otodectes cynotis, Notoedres cati, Sarcoptes canis і не діє на іксодових
      Гарного дня!

• Виктория З***

від яких саме кліщив ? якщо іксодові - то в описі вказано що на них краплі і не діють,читайте уважно

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для котика, який живе в квартирі і лиш не вихідні їде на дачу підійшло. Паразитів немає. Наш вагою 6 кг, вистачило 1 піпетки.

Переваги:
    Недоліки:
    Жирна шерсть в місці обробки десь тиждень
  • Алена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Эти капли,мы ещё не использовали.Как только мы сделаем эксперимент. Сразу напишем отзыв.Но надеюсь,что всё будет норм.

• Алена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар супер! Моему коту Марсэлю,всё понравилось. Розетка,спасибо за оперативность.

• Леся Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Краплі стали дуже погані. Я використовую їх давно. В мене міні притулок. Досвід 15 років. Раніш були чудові. Не гірше адвоката. Зараз жах. На паразитів не впливають аж ніяк. А тварини труяться. Більше брати не буду.

Переваги:
    Немає станом на зараз
    Недоліки:
    Не працюють
  • Андрій Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Намазав на холку - кіт не їв тиждень, думав пропаде(

Переваги:
    Недоліки:
    в коментарі
    • титаренко в***

У моєї тварини,ще гірша була реакція!У вигляді-розширення зрачків,та порушення координаціі.Тепер буду, дуже обережно обирати!

• Лариса К***

Моїм котам підходить.

Переваги:
    Ціна - якість. Досить приємний запах.

Доброго дня!Дуже дякую за відгук!Не забувайте що можна посилити захит від паразитів використовуючи нашийник та спрей Профілайн.