Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Відгуки покупців про Moderna СМАРТ годівниця автоматична для котів та невеликих порід собак 1,5 л, лимонний

Оцінка користувачів 4.78/5
на основі 62 відгуки
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Сірий

Якісна та зручна у використанні

• Могілевська О***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Прекрасна годівничка, рекомендую! Дуже проста у встановленні - верхня частина просто ставиться на нижню, і зверху насипається корм. Достатньо великий отвір, щоб корм висипався в мисочку. Швидка доставка

• Олексій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Чорничний

супер

• Илона Х***
    Відгук від покупця. Продавець: BZR-ZOO. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Качественная пластмасса, без запаха, понравилась.

Переваги:
    Коту нравиться.
    Недоліки:
    Пока не выявила.
  • Матушевич М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZooWorld. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Синій

Что можно о ней еще сказать? Выполняет свою функцию.
    Мы с мужем выбирали именно такую простую кормушку, а не на батарейках, потому что несколько раз был инцидент когда кормушка просто не срабатывала. С этой такого никогда не случится, и наша кошка всегда будет сытой

• Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Гарна годівниця.

• Пєрков І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Своїх грошей коштує. Я 18 років мучився через те, що моя коте постійно була "голодна" і вона постійно орала)) Якщо в звичайну миску насипав багато корму, то він вивітрювався і кішка не хотіла його їсти.
    Перші два тижні контейнера вистачало на тиждень. Зараз після двох місяців одного контейнеру вистачає на 2 тижня.
    Вага котійки збільшилась на 100 грам.

Переваги:
    Спокійні нерви у хозяїна
    Недоліки:
    Іноді западає корм
  • Ніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Лимонний

Швидка доставка, гарна якість.

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Жанна М***

• Ксения С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Потрібна річ. За свої гроші.

Переваги:
    Міцна. Цупкий матеріал. Прорезинені ніжки - добре тримається на підлозі. Легко розбирається, легко миється. Верхня кришка добре сидить. Прорезинені, гнучка - не трісне.
    Недоліки:
    Для одного кота вистачить на тиждень. Треба менше їсти.

• Андрей Ф***

Хороша штука!)

• Анастасія А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Відповідає опису, не знаю правда наскільки буде більше витрачатися корму, але функцію свою виконує. Пластик гарної якості.

Переваги:
    Недорогий та якісний
  • Іра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BZR-ZOO. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Кормушка понравилась. Качественная. Удобная.

Переваги:
    Удобная.
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Korman. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Лимонний

нормальна проста годівничка. кіт прийняв швидко

• Ирина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GZoo. Колір: Лимонний

Отлично. Спасибо большое. Быстро и качественно

Переваги:
    Быстро доставка
  • Ирина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: GZoo. Колір: Лимонний

Отлично. Спасибо.

Переваги:
    Быстро и качественно
  • Олендер И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Лимонний

Гарна якість, крупний корм погано підсипвжттся але з мілким взагалі супер. Я задоволена

• Ольга Б***

вместительная, пластик качественный

Переваги:
    достаточно вместительная
    Недоліки:
    пока не обнаружены

• Александр П***

Стоит своих денег на 100%

Переваги:
    Кошка одобрила
    Недоліки:

Добрый день! Спасибо за доверие и высокую оценку качества нашей продукции! Искренне рады, что Вы остались довольны.

• Елена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Очень удобная кормушка для кота. Не нужно переживать что не покормил животное)))

Переваги:
    Удобная, вместительная

• Олеся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Лимонний

Покупала для белки, что бы можно было уехать на несколько дней и не волноваться за еду, топчит с удовольствием

• Аэлита З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Отличная вещь, увидела подобную у друга и начала искать на просторах интернета, котик моментально полюбил новую кормушку и теперь хрумкает корм тогда, когда ему хочется)

Добрый день! Спасибо, за Ваш выбор, доверие и высокую оценку качества нашей продукции! Искренне рады, что Вы остались довольны.

• Светлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Класная вещь, правда кот с опаской с неё ест))))

Переваги:
    Дизайн,качество пластмасы
    Недоліки:
    Пока нет

Добрый день !
      Уверены, пройдет совсем немного времени и кот адаптируется к новой кормушке и она не будет доставлять ему дискомфорт. Благодарим, за Ваш выбор и высокую оценку качества нашей продукции !

• Евгений П***

Працює, все добре)

• Елена К***

Наша кошка всегда сыта

Переваги:
    Ну очень удобная штука
    Недоліки:
    Дороговато

• Владимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Синій

Отличная кормушка , для двух котов самое оно. На 1 кг корма. До этого была без крышки другого производителя , корм высыпался не равномерно , приходилось периодически трусить. В этой кормушке корм сыпется нормально и в любой момент можно досыпать корма. Доволен

Переваги:
    Крышка , продуманная конструкция подачи корма.
    Недоліки:
    Пока не заметил

• Олексій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Все хорошо, кроме того, что кот отказывается есть корм из этой кормушки... В тарелке радом есть, а от туда если не кормить, то с голоду кто то съест и то немного...

Переваги:
    Вмещает много корма
    Недоліки:
    Бывает корм не сыпется сам, животному придется лапой ковырнуть
  • владимир л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Синій

Рекомендую покупать без всяких сомнений. Зделано в Европе.

Переваги:
    Не дорого и качественно. Удобная кормушка. Качественные материалы, хорошее литьё, удачная конструкция
    Недоліки:
    Нет недостатков.

Благодарим, за высокую оценку качества нашей продукции !

• Ярослава Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Кормушка нормальная, оставляла кошу на 7 дней, съела все. Не вижу проблем с переворачиванием кормушки, она стояла у стены, кошка у меня крупная.

• Алексей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Жовтий

Те що треба киці насипав і самообслуговування)

Переваги:
    Невоняє
  • ЕКАТЕРИНА М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Кормушка легко переворачивается животным. Приходится что-то придумывать, чтобы прификсировать. Для кота размер мисочки подходящий.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Жовтий

Как способ дозированого кормления в принципе подходит, но, к примеру, под кошачий корм нужно вырезать больше отверстие размером со спичечный коробок, про другому корм не высыпается, даже с большим отверстием кошке приходится лапой подгребать, в этом есть какой то + что бы не обжиралась. Куплю еще одну для воды.

Переваги:
    Вместительный, около 2 кг корма помещается
    Недоліки:
    Маленькое отверстие, хрупкий пластик при резке, нужно нагревать нож.
  • iryna.yakovyshyn
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Синій

Якісна і вмістка кормушка. При повному загруженні , піврічній киці стає на два тижні.

Переваги:
    Зручна і практична
  • Поліна Р***
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.5 л. Колір: Чорничний

Хорошая кормушка, можно быть спокойным, если оставляешь кота одного надолго.
    Надо попробовать ее еще и для воды.
    Переживала, что мордашка кота не влезет, оказалось напрасно, влезла.

Переваги:
    Для кота самообслуживание
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Жанна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3 л. Колір: Синій

При получении кормушки следует обратить внимание не отверстие для подачи корма - оно должно быть большим (как на фото).Поилка имеет меньшое отверстие. Мне перепутали, пришлось менять.

Переваги:
    Для приблудных дачных кошаков кормушка отличная, освоили сразу. Очень хорошо что не скользит.
    Недоліки:
    Нету