- НАТАЛІЯ Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Відмінна сумка і кольор супер (немецький сірий), кращще ніж просто сірий.
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
чудова сумка
- Недоліки:
- не виявлено
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Кароліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Дуже гарна сумка! Я задоволена!!!
- Переваги:
- Красива, дуже зручна
- Недоліки:
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Відповідно опису та фото, дуже гарна якість. Входить ноут 17" та 18". У зовні кармани без проблем поміщаються блок живлення та мишка
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Сумка краща ніж очікував.
- Переваги:
- Якісний матеріал. Гарно пошита. Надійний захист. Стильна. Все помістилося.
- Недоліки:
- Не знайшов
Нехай наша продукція служитиме Вам довго і радує щодня.
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Гарна сумка
Щиро вдячні за Вашу довіру!
Нехай наша продукція служить Вам довго та якісно.
- Надя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Якісна, вмістка)
Колір не співпадає з описом. По факту вона не сіра, а темно-зелена. - МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Дуже якісна річ. Однозначно варта своєї ціни.
Гарна якість матеріалу та пошиву. - Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Сумка дуже якісна,зручна та приємна на дотик
Я в захваті!- Переваги:
- Зручна, вмістка
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
До чохла пришили ручки - отримали сумку, геніально! Переноска-сумка для дуже обережного транспортування.
Підійшла для ноута 17''. Дуже компактна, легка, металічна фурнітура: це як "+" так "-" .
Брав для подарунка до ноута.- Переваги:
- Тканина
- Недоліки:
- М'які кути
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: thm. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Сумка отличная, очень порадовало, что указаний размер соответствует действительности. Есть дополнительные внешние карманы, что очень удобно и функционально. Сделана из качественного материала, хорошо прошита. Никаких замечаний к ней нет.
- Переваги:
- Хорошее качество
Размер
Дополнительные отделения - Недоліки:
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: StereoDom. Колір: Grey
Рекомендую продавця. Швидко зв'язалися, уточнили все по товару і оперативно відправили. Сумка для ноутбука чудова. Дякую.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
За эти деньги просто бомба
- Переваги:
- Качество ткани хорошее, хорошо прошитая.
- Недоліки:
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Для 17" отличное соотношение цены и качества. Покупкой доволен.
- Недоліки:
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
за эти деньги шикарная сумка. пошив аккуратный, ткань хорошая, фурнитуранормальная.
использую в основном для хранения - Василий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Брал для переноски нотика при переезде. На первый взгляд сумка нормальная, погляжу как будет далее. Lenovo G780 очень хорошо там смотрится.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Сумка чудова все необхідне для ноутбука поміщається в одну сумку.
- Русанова З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Покупала сумку по отзывам и фото, думаю послужит долго. Всё соответствует описанию.
- Переваги:
- Плотный материал, вместительная, фарнитура металлическая.
- Недоліки:
- Цвет, больше к серо-зелёному, но это не принципиально
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
задоволений у загальному. Треба також розуміти що на матеріалі залишаються сліди від не значного бруду навіть
- Переваги:
- хороший матеріал
- Недоліки:
- трохи колір змійки інший від основного матеріалу (світліший і прохолодний відтінок)
- Павленко Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Сумку приобретал для ноутбука 17". Ноут вошол, есть внутренний запас. В комплекте ремень для переноски на плече. Есть два боковых отделения , в одном есть карманы для пауэрбанка и телефона. Сумку выбирал по фотографиям, понравилось качество материала и замки. По факту сумка оказалась даже лучше чем на фотографиях. Качество супер. Очень доволен выбором.
Спасибо Розетке. - Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Отличная сумка. Идеально подошла к ноуту 17,3"
- Переваги:
- +
- Недоліки:
- Крутенко М*** ВикторовичВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
- Переваги:
- Отличное качество не ожидал за эти деньги
- Недоліки:
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
все понравилось хорошая удобная сумка
- Переваги:
- хорошая,удобная сумка, плотная, все застежки и змейки работаю
- Юлія К***Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Сумка просто супер, дуже зручна. приємна тканина, співвідношення ціна - якість, відмінна. Дякую
- Переваги:
- Чудова сумка
- Ростислав Б***Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 17.3
Можна вопрос сумка подойдет для asus scar gl703gs 17.3