Відгуки покупців про Засіб від тарганів та інших комах Venom концентрат 500 мл (X-210)

Оцінка користувачів 4.38/5
на основі 74 відгуки
  • Сергій Т***

Засіб працює
    рекомендую

• Продавець  OnlyDez

Вітаю, Сергій. Раді, що ви змогли оцінити ефективність роботи концентрату Venom проти комах та задоволені результатом. Щиро вдячні вам за відгук та рекомендації!

• Виталина Д***

Спасибо

• Продавець  OnlyDez

Добрий день, Віталіна. Дякуємо за ваш відгук та найвищу оцінку для концентрату Venom. Бажаємо чистоти та затишку вашій оселі без шкідників!

• Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Развели целую баночку на 5 литров воды ,хватает 5 литров обработать дважды 2ком квартиру ,эффект был сразу

• Продавець  OnlyDez

Добрий день, Вікторія. Вдячні за ваш розгорнутий відгук. Це чудово, що ви відразу помітили ефект після обробки концентратом Venom та задоволені результатом. Так, при обробці від тарганів за допомогою пристрою холодного туману, значно підвищується економічність використання концентрату. При використанні звичайного розпилювача витрати дещо більші, але концентрат є найбільш економічно вигідною формою засобів для боротьби з тарганами. Дякуємо вам за довіру!

• Кеша

Найкращий на ринку

Переваги:
    Ефективний
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю. Щиро вдячні за найвищу оцінку для концентрату Venom. "Найкращий на ринку" - ці слова надихають нас! Концентарт Venom дійсно має потужну формулу проти бліх, що дозволяє швидко та надійно позбавитись від цих шкідників. І що важливо, його економічність - велика площа обробки при невисокій ціні! Дякуємо, що обираєте нас!

• Любов І***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Повторну обробку поки руки не дійшли зробити, але й після першої укусів більше не було. Перед цим двічі обробляли Неостомазаном, не подіяв.
    Тільки працюйте обов'язково з відкритими вікнами, бо на розчин реагує горло і ніс.

Переваги:
    Подіяв з першого разу!
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Любов. Дякуємо, що поділилися досвідом використання концентрату Venom від бліх. Нам дуже приємно, що засіб швидко спрацював і вже після першої обробки ви позбавились від комах. Ви вірно відмітили, що обробляти необхідно при відкритих вікнах та обов'язково одягти маску та перчатки, щоб зменшити контакт з засобом. Дякуємо за довіру!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Добрий день.Купувала засіб від тарганів Venom.Як і обіцяли-засіб дієвий .
    Дякую продаіцю за швидкий звязрк, докладний інструктаж та своєчасну дрставку!!

• Продавець  OnlyDez

Вітаю, Наталія. Щиро вдячні за вашу високу оцінку концентрату Venom! Нам дуже приємно, що ви задоволені результатом та змогли позбавитись від тарганів! Раді, що відмітили швидкість доставки та якісний сервіс нашого магазину. Дякуємо вам за довіру!

• Яна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Беремо вже не вперше від бліх. Гарний засіб, якщо робити все по інструкції то чудово діє.

Переваги:
    Добре діє і на мух і на бліх.
    Недоліки:
    Не знайшла.
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Яна. Дякуємо за найвищу оцінку для концентрату Venom та постійну довіру до засобу. Ваші слова - це найкращий стимул для нас! Все вірно, при використанні концентрату головне дотримуватись інструкції, щоб отримати швидкий та стійкий результат. Його універсальність дозволяє боротися з блохами, клопами, кліщами, сороконіжками, мухами, комарами та іншими комахами. Будемо завжди раді вам!

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Купував по рекомендації знайомого від земляних бліх. Зовсім позбутись їх не вдалось і не вдасться в тих умовах, але кількість зменшилась. Додатково обробляю трохи спальник

Переваги:
    Нема з чим порівняти
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Павло. Це чудово, що навіть в сладних польових умовах концентрат Venom зміг знищити максимальну кількість комах. Розуміємо як вам важко та раді, що завдяки нашим засобам, хоч одна проблема була частково вирішена. У ваших умовах рекомендуємо робити обробку раз в 2 тижні. Дякуємо вам за захист!

• Дарья

Допоможе від сороконіжок?

• Продавець  OnlyDez

Добрий день, Дар'я, Venom спрей добре працює і від сороконіжок (мухоловок).
      Багато покупців відзначають, що після обробки сороконіжки зникають швидко — спрей їх ефективно вбиває при контакті. Він має достатню силу проти багатьох повзаючих комах.
      Як краще використовувати:
      Обробіть плінтуси, кути, щілини, місця за трубами і вологі зони.
      Розпилюйте з відстані 20–30 см.
      По можливості не змивайте засіб.
      Повторіть обробку через 14-21 днів для закріплення результату

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Доброго дня.Очікування було більше,чим насправді є.
    Ефекту максимум на тиждень,і то для дорослих клопів.Присипкою теж обробляли як нам рекомендували.А маленьки всеодно вилазити.Ми кожного тижня обробляли.Клопи як були так і є(((

Переваги:
    Не шкідливий
    Недоліки:
    Недовго ефект
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Ольга. Дякуємо за відгук. Розуміємо ваше розчарування — думали, що засіб спрацює краще, але вже пройшло понад три місяці і Ви помічаєте їх знову.
      Звертаю вашу увагу: Venom KS концентрат добре вбиває дорослих клопів, але щоб подіяв на яйця потрібно, щоб засіб на них потрапив. Одна самка відкладає по 3–5 яєць щодня, скільки їх було і як довго ми не знаємо, чи обробилися всі кімнати, м'які меблі, плінтуси тощо, ми також не знаємо. Але точно впевнені в тому, що після обробки майже кожного дня вилуплюються нові маленькі клопи і знову кусають. Якщо залишилися не оброблені поверхні, щілини наприклад під ліжком, або інші важкодоступні місця, то позбутися клопів на 100% може не вийти.
      Ви писали, що обробляли кожного тижня - так не потрібно робити мінімум через 14-18 діб, адже засіб продовжує працювати, обробляючи кожного дня або тижня ви не підсилюєте ефективність.
      Правильно робити так:
      Обробити концентратом один раз.
      Потім другий раз — тільки через 2 тижні (14–18 днів).
      При потребі третій раз — ще через 2 тижні, але зазвичай двох обробок достатньо.
      Пудру можна залишати і не прибирати — вона працює як додатковий бар’єр.
      Якщо зараз у вас знову багато клопів — напишіть нам у приват. Підкажемо, як краще розвести концентрат саме у вашому випадку і як правильно зробити наступні обробки, щоб нарешті позбутися проблеми.

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Замовляла у вересні, як захист від клопів. Обробляли 2 рази, згідно рекомендації продавця.
    Комах не бачили

• Продавець  OnlyDez

Добрий день, Вікторія. Дякуємо, що знайшли час та поділились враженням від користування концентратом Venom проти клопів. Ваш відгук свідчить про якість концентрату та довгостроковість його дії. Бажаємо, щоб комахи вас ніколи більше не турбували. Але якщо виникне потреба, ви знаєте куди звертатись! Будемо щиро вдячні за рекомендації!

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Якісний товар. Результат з першого застосування

Переваги:
    Без запаху
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Дмитро! "Якісний товар. Результат з першого застосування" - це ті слова, заради яких ми працюємо! Дякуємо, що відмітили високу ефективність концентрату Venom, який дозволяє вже після першої обробки отримати вагомий результат! Для його закріплення ми радимо провести повторну обробку через 3 тижні. Бажаємо, щоб клопи більше ніколи вас не турбували!

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Я обіцяла залишити відгуг.
    Якщо ви тіки помітили що проявилися підселенці"ліжка клопи"то обробітку,і засипати на наступний день присипкою.
    У нас інша ситуація,було в дитячій ми не знали що це,обробляли дифлофосом..
    Але вони переселилися до нас.це капец.
    Всі покусані.
    Миине знали коли вони "переїхали"
    Обробили раз,і присипка на наст.день.
    Але малюськи вилізли((((
    То тиждень ще не пройшов обробили ліжко і одіяло.бо перший раз чоловік не зрозумів що ліжко ВСЕ ТРЕБА ОБРОБИТИ..
    Враховуйте коли появилися.якщр появилися тижням2-3назад то обробіть сьогодні,і через тиждень.
    Засіб без ароматів взагалі.провітрив,і все гуд

• Продавець  OnlyDez

Добрий день, пані Ольга. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що наш препарат допоміг Вам позбутися такої неприємної проблеми, як постільні клопи. Ваша історія ще раз підтверджує ефективність нашого продукту. Ми розуміємо, наскільки важливо мати спокійний і безпечний сон, і тому постійно працюємо над розробкою ефективних та безпечних засобів. Все вірно ви вказали, потрібно роботи 2 обробки з проміжком 2-3 тижні, щоб позбавитись від комах. Дякуємо за довіру до нашої продукції!

• Геннадий П***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Купил это "средство" у поставщика OnliDez. Просто выброшенные деньги. Не ведитесь на их объяснения о хорошем качестве. Дважды обрабатывали и по одному колпачку на литр воды и по два. Толку ноль. Такое впечатление что им ( клопам) оно даже нравится. К этой белой суспензии даже нет инструкции, а просто прилогается листочик с неким текстом. Никаких опозновательных знаков кто производитель какие характеристики ничего нет. .

Переваги:
    Помогает выращивать клопов, тараканов.
  • Руслан Ю***

Гарний препарат!

Переваги:
    Дійсно працює!
    Недоліки:
    Немає!
  • Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Рекомендую, дієвий засіб проти тарганів

Недоліки:
    Не замітив
    • Продавець  OnlyDez

Доброго дня, Олексій. Дякуємо вам за позитивний відгук щодо нашого продукту "Venom KS"! Ми раді, що ви задоволені результатами його застосування проти тарганів. І змогли позбутися цих шкідників. Якщо у вас виникнуть які-небудь питання або потрібна будь-яка додаткова інформація, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Бажаємо вам гарного дня!

• Ганна О***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Дуже дієвий засіб. Брала синові в кімнату в гуртожиток, і відповідно додому тому що з гуртожитку син привіз і додому. Тепер в них кімната без тарганів, в дома теж чисто. Обробляли вже два рази, відповідно до інструкції. Обробляти приміщення і поверхні потрібно в масці та перчатках, які додаються разом із засобом. Додатково брала ще шприц від тарганів, тому що в кухонних тумбочках ним краще обробляти і він додатково закріплює результат. Засобів вистачить на багато обробок, так що можна остаточно вивести таргани (принаймні в дома точно). Дякує за такі ефективні засоби ! Дякую за швидку доставку !

Переваги:
    Ефективний
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Ганно! Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Дуже раді, що Venom KS концентрат виправдав ваші очікування. Його потужна формула дійсно ефективно знищує тарганів.Дуже добре,що дотримались інструкцій та рекомендацій,та отримали гарний результат.Проти тарагів дієво робити комплексну обробку,долучати гель чи пудру,як в вашому випадку. Venom — надійне рішення для чистоти вашого простору!Бажаємо вашій оселі завжди бути чистою від шкідників та спокійною!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Спочатку обробили ліжко і кімнату розчином Веном, він ефективно вбив живих клопів, було видно на підлозі дохлих, але потім все одно з'являлись ті, що вилупляються з яєць. Обробляли два разт з інтервалом у декілька днів, але німфи продовжували потім з'являтися. Представник компанії пропонував при замовленні додати ще порошок, але ми не взяли його, можливо було треба, але там не зрозуміло було на сайті який склад у порошку і ми вирішили що розчину вистачить. Після двох оброблк Веномом докупили порошок, але інший, що називається Гектор, і засипали все де тільки можна цим порошком, німфи за день-два зникли і більше нових не з'являлося, або з'являлися і їх вбивав порошок, але ми не бачили. Рекомендую розчин Веном, він вбиває клопів, але потім потрібен порошок проти нових, що вилупляться німф. Не можу сказати нічого про порошок Веном, тому що не пробували, але у парі з іншим порошком спрацювало і клопи зникли.
    Щодо розчину, то користуйтесь маскою і перчатками, це добре, що вони йдуть у комплекті. Після обробки добре провітрюйте кімнату, бажано з вентилятором декілька годин. Заберіть з кімнати тварин і накрийте плівкою акваріум, якщо є. У мене була реакція кашель і очі сльозилися, у чоловіка реакція була не така виражена, трохи покашляв. Вцілому рекомендую до покупки.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Не працює проти німф, що потім вилупляються, потрібен ще порошок
  • Олексій Т***

Працює чудово, дякую!

• Продавець  OnlyDez

Доброго дня,Олексію!Дякуємо за Ваш відгук на Засіб від клопів бліх тарганів Venom ks концентрат! Це ефективний засіб, який швидко та надійно знищує клопів, тарганів і бліх. Його потужна формула діє миттєво та забезпечує довготривалий захист вашого приміщення. Ідеальний вибір для тих, хто хоче швидко позбутися шкідників!Бажаємо вашій оселі завжди бути чистою від шкідників та спокійною!

• Марина З***

Повністю задоволена покупкою.
    Швидка відправка, є зрозуміла інструкція щодо застосування (також менеджер проконсультував додатково по всім питанням). Після обробки пройшло 2 тижні, ніякої живності повторно не з'явилося.

Переваги:
    Дієвий засіб, швидка відправка, простота застосування.
    • Продавець  OnlyDez

Доброго дня,Марино!Дякуємо за Ваш відгук і 5 зірочок! Цей засіб діє як невідворотна сила, очищаючи
      ваш простір від непроханих гостей. Нехай Ваш дім,завжди буде спокійним!

• Максим К***

Раджу використовувати

Переваги:
    Дієвий засіб.Прт великій кількості комах краще робити подвійну дозу.
    Недоліки:
    Непомітив
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю Максим. Дякую, що обрали наш засіб Venom концентрат та даєте йому високу оцінку. Знаю, що вийшло не з першого разу подолати проблему, але ви не склали руки та знайшли джерело зараження. Все вірно, при великій кількості комах необхідно робити максимальну концентрацію засобу 30мл на 1л води. Та обов'язково зробити повторну обробку через 2-3тижні. Це чудово, що у вас вийшло повернути чистоту та комфорт у вашу оселю. Ми завжди з радістю допоможемо вам!

• Вадим Л***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Средство неплохое справилось на отлично. От блох помогло.

• Продавець  OnlyDez

Доброго дня,Вадиме!Вдячні за Ваш відгук)!)Бажаємо вашій оселі завжди бути чистою від шкідників та спокійною!
      Гарного та тихого дня)!

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Засіб дієвий, допоміг від кожеїдів.

• Продавець  OnlyDez

Доброго дня,Олександре!Дякуємо за високу оцінку засобу Venom ks концентрат без запаху.Засіб дійсно гарно працює,головне дотримуватись інструкції та робити правильно пропорції враховуючи вид шкідників)Гарного та тихого дня)!

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Рекомендую ,дуже гарний засіб . Використовували против клопів але потребує декілька обробка бо з одного разу позбутися їх дуже важко .

• Продавець  OnlyDez

Вітаю Оксана! Дякуємо за ваш відгук. Venom Spray – це потужний засіб без запаху, який швидко та ефективно знищує клопів. Завдяки формулі тривалої дії він забезпечує захист вашого приміщення на довгий час. Ви абсолютно праві, обробку бажано повторити через 2-3 тижні після першої, щоб знищити молодих особин, які могли вилупитися, та не допустити повторного розмноження

• Евгений Б***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Веном концентрат, гарний засіб …
    Рекомендую!!!
    Головне повторити процедуру через два тижня

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Немпє
    • Продавець  OnlyDez

Євгеній, доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання Venom концентрату від клопів. Це справді ефективний засіб, дія якого направлена на швидке знищення клопів, бліх та інших комах. Все вірно, повторна обробка дуже важлива при боротьбі з клопами. Ваш відгук є для нас дуже важливим і мотивує працювати ще краще. Бажаємо, щоб шкідники вас більше не турбували!

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Використовували від клопів. Перші дві обробки робили теж VENOM, але не концентрат. Результат було помітно одразу, але ж яйця таки десь залишились, з'явилась молодь. Тому купили цей концентрат, так дешевше. Дуже потішило, що в коробочку знайшли рукавички, маску, мірний стаканчик, все необхідне. Розбавили 15мл на 700мл води. Вже десять ночей спимо. Але ще боїмося повірити у свою перемогу)

Переваги:
    Діє! Не має запаху. На собі якоїсь шкоди від препарату не помітили.
    Недоліки:
    Не знайшли
    • Продавець  OnlyDez

Олена, вітаю! Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що ви задоволені результатом використання наших засобів.
      Розуміємо, як важливо знайти дійсно ефективний засіб, який допоможе позбутися цих неприємних комах.
      Бажаємо затишку у вашому домі!

• Павло Я***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Засіб дієвий. Допомогло позбавитись від шкідників майже одразу, при умові що концентрація засобу була подвійна. Обробляти варто декілька разів через 1-2 тижні після першої обробки. Використовувати респіратор, окуляри та повністю покривати всі ділянки шкіри.

Переваги:
    Дієвий, відносно не дорогий
    • Продавець  OnlyDez

Добрий день, пане Павло! Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що наш засіб виявився ефективним. Ваш досвід підтверджує важливість правильного використання засобу згідно з інструкцією. Дякуємо, що поділилися деталями – це допоможе іншим досягти такого ж успіху!

• Катерина П***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Засіб чудовий все перепробували нічого не допомагало а він допоміг з першого разу позбувалися хатніх бліх

• Продавець  OnlyDez

Добрий день, пані Катерино. Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що засіб допоміг Вам позбутися такої неприємної проблеми, як хатні блохи. Venom концентрат дійсно має високу ефективність проти бліх, клопів та інших комах. Ми розуміємо, наскільки важливо мати спокій та комфорт у домі, тому постійно працюємо над розробкою ефективних та безпечних засобів. Дякуємо за довіру до нашої продукції!

• Ольга Б***

Ще не знаю

• Продавець  OnlyDez

Шановна Ольго! Дякуємо за ваш відгук про концентрат Venom KS 100 мл та за те, що поділилися своїм коментарем! Ми розуміємо, що ви ще не мали можливості оцінити дію засобу, і цінуємо вашу відкритість. Цей концентрат без запаху створений для ефективної боротьби з клопами, блохами та тарганами: його формула з активною речовиною дозволяє обробляти ключові зони, як-от шви меблів, плінтуси чи щілини, забезпечуючи надійний захист. Якщо у вас виникнуть запитання щодо застосування чи потрібні будуть поради для максимального ефекту, ми завжди на зв’язку. Бажаємо вам успішної обробки та чистого, спокійного дому!

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

От клопов помогло с первого раза (дозировку правда увеличили в 2 раза - чтобы не понадобилась повторная обработка)

• Продавець  OnlyDez

Ірина вітаю! Щиро вдячні за ваш відгук і 5 зірочок для концентрату Venom KS 100 мл! Ваш успіх у боротьбі з клопами з першого разу – чудовий результат, і ми раді, що подвійна доза допомогла уникнути повторної обробки. Цей засіб без запаху розроблений для ефективного захисту: його формула надійно знищує клопів, бліх і тарганів, обробляючи ключові зони, як-от шви меблів чи плінтуси. Багато клієнтів довіряють йому швидке відновлення комфорту в домі. Бажаємо вам спокійного та чистого простору без шкідників!

• Віта П***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Звичайний засіб, допомагає на день, потім знову потрібно прискати. Розводили подвійну дозу

Недоліки:
    Ціна і якість
    • Продавець  OnlyDez

Дякую Віта, за ваш відгук про концентрат Venom KS 100 мл і за те, що поділилися своїм досвідом! Нам дуже шкода, що засіб не виправдав усіх ваших очікувань і спрацював лише тимчасово. Цей концентрат без запаху розроблений для тривалого захисту від клопів, бліх і тарганів, але для максимального ефекту важливо ретельно обробити всі можливі схованки шкідників – шви меблів, плінтуси, зони біля ліжок чи килимів – і, можливо, повторити обробку через 14-21 днів, щоб знищити личинки.
      Ви згадали подвійну дозу, і це хороший підхід для складних випадків, але потрібно розуміти, що миттєвого результату не варто очікуати, адже комаха має контактувати з обробленою поверхнею, потім від декількох годин до доби засіб виконає свою роботу,

Також можливо, потрібна консультація щодо пропорцій чи техніки нанесення залежно від певного виду комах послідовність та місця обробки відрізняються. Ми хочемо не просто продати засіб, а допомогти вам досягти кращого результату – напишіть нам, будь ласка, і ми підкажемо, як оптимізувати використання , щоб отримати найкращий результат! Бажаємо вам швидкого вирішення проблеми та комфортного дому, де панує лише затишок!

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Замовляю вже 4 рік в початку літа для боротьби з павуками які живуть у хвойних кущах і заплітають їх павутиною, тоді вигляд кущів -
    стрьомний стає. Після обробки через дві десь неділі, познімавши стару павутину - нова більше не зʼявляєтся до кінця сезону, тож засіб діє дуже добре. До Веном перепробував багато засобів, але результату небуло. Веном - бомба. Доречі тараканів він теж вбиває, в тому році на кухні завелись так поставив мілку сітку на витяжні отвори на кухні, ванні, і туалеті(щоб нові незабігали ), і побризкав з пульвелізатора Венумом і вже чере три неділі вже по ночі ввімкнувши світло небачив ні одного, тільки трупи знаходив під мийкою кухні.

• Продавець  OnlyDez

Вітаю, Андрій. Дякуємо за такий детальний і позитивний відгук! Дуже раді, що Venom KS концентрат виправдав ваші очікування вже не перший рік. Його потужна формула без запаху дійсно ефективно знищує не лише павуків, а й клопів, тарганів і бліх. Завдяки економному концентрату 100 мл ви отримуєте сильний захист на тривалий період. Venom — надійне рішення для чистоти вашого простору!

• Денис
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Дієвий засіб,працює на відмінно.

Переваги:
    Рекомендую
    • Продавець  StarLight

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

От клопов помогло ,если соблюдать инструкцию
    Спасибо

Переваги:
    Помогло
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  OnlyDez

Дякуємо за ваш відгук! Venom KS – це ефективний засіб, який швидко та надійно знищує клопів, тарганів і бліх. Його потужна формула діє миттєво та забезпечує довготривалий захист вашого приміщення. Ідеальний вибір для тих, хто хоче швидко позбутися шкідників!

• Наталія В***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Засіб дієвий, практично без запаху і це чудово. Щоб був результат, обробляти потрібно все в кімнаті. Рекомендую.

Переваги:
    Якісно і швидко
    • Продавець  OnlyDez

Добрий день, пані Наталя. Дякуємо за Ваш відгук, для нас важлива Ваша думка. Дякуємо, що Ви так високо оцінили наш засіб. Сподіваємося, що шкідники Вас більше не потурбують.

• Алла Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

За 1 тич грн я думала буде щось ефективне. Купувала ще пів року тому. Так всі таргани потрохи але трупіками стали. Буквально на 3 4 дні потім знову табун. Оброблювала три рази. Єфект один той самий. Вибачте но за таку ціну це не Єфективне средцтво.

• Продавець  StarLight

Доброго Вам дня, Алла. Колонія винищується набагато довше та на це потрібен більший час. Якщо Вам не допомогають засоби, які Ви використовуєте самі, будь-які, то потрібно визивати компетентних у цьому питанні спеціалістів, які винищують колонії швидко та ефективно.