Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Непромокальний наматрацник U-Tek. DELIGHT на резинках-90х200

Оцінка користувачів 4.53/5
  • Відгуки про товар продавця ЗАТИШНА НІЧ
  • Андрей Т***
    Продавець: ЗАТИШНА НІЧ. Розміри: 160x200

Как понять. Непромокаемый, но в характеристиках промокаемый?

Переваги:
    Уточняю
    Недоліки:
    Уточняю
    • Love H*** Shop

Добрый день! Допущена ошибка, мы её устраним, спасибо. Наматрасники имеют махровую поверхность, состоящую из натурального хлопка с 20% содержанием полиэстера и мембрану из полиуретана, которая удерживает влагу и не дает проникнуть на матрас.

• Андрей Т***

Спасибо за ответ. Подскажите у нас матрас 18-20 см надо собрать(высота) . Может и 16.Вы его сможете сделать под такие размеры. И по поводу запаха и вредных испарения матраса. У ребенка атопический дерматит. Он подойдëт или лучше взять более натуральную ткань без примесей

• Love H*** Shop

Наматрасники на молнии отшиваются под вашу толщину матраса (необходимо точно измерить) по предоплате. Мембрана у наматрасника хорошая, без запаха.

• Павло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x200

#моєрозпакування
    Купили дитині ліжко на виріст і хороший матрац. Оскільки хочеться щоб матрац прослужив довго, а дитина все ще тільки вчиться всю ніч спати сухенькою, то вирішили підстрахувати матрац цим наматрацником.
    В цілому - хороша якість виконання, доволі приємний на дотик матеріал і здатність не пропускати вологу (принаймні перша спроба підмочити репутацію була не вдалою і матрац залишився сухий) роблять цей наматрацник просто необхідною річчю в дитячому ліжку.
    На даному етапі важко судити про його зносостійкість, але сподіваюсь рік - другий витерпить.
    Щодо комфортності - нарікань від дочки не поступало їй все подобається.

Переваги:
    При правильному підборі розміру легко одягається і надійно фіксується на матраці
    Недоліки:
    поки що не виявлено
  • Вікторія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x190

У використанні вже майже півроку, жодного разу не пожалкувала, що замовила. Рятував нас дуже часто (мала дитина, привчаємо спати без підгузників). Після багаторазового прання спрявляється із своєю функцією, не протікає!!!
    На початку використання було незначне шарудіння наматрасника, але після декількох разів прання цей звук зник!
    Доставили дуже швидко!
    Однозначно рекомендую

Переваги:
    Якість
    Обслуговував
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 180x200

Якість класна, розміри під наш матрац підійшли ідеально.

Переваги:
    Матеріал, пошиття, розміри під матрац 100% відповідають заявленим
    Недоліки:
    Відсутні
  • Natali I***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x200

Реально не пропускає вологу. Спимо інколи з немовлям уже всяке було і піпісі і какі, і молоко протікало , і відригувать, вибачте за подробиці. Ліжко рятує ця простинь і єдина що не зсувається з нього і розмір ідеальний. Трохи шурхотить, але нам це не заважає.
    Єдиний мінут трохи задовго сохне після прання на балконі

Переваги:
    Дійсно не пропускає вологу
    Недоліки:
    Довго сохне
  • Едвард

Мені все підійшло. На матрас добре надівається, переться добре, сохне швидко. Вже два рази врятував матрас від паєхавшої на голову кітки, любительки в любій непонятній ситуації посцати хазяїнам на матрас. Для того він впринципі й купувався.
    Доречі сильно не шелестить, все ок.

Переваги:
    Не пропускає вологу
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x220

Незаменимая вещь!!! У меня трое маленьких детей! Кто-то что-то разлил или испачкал, или подгузник потёк. Казусов бывает много, но этот наматрасник справляется со всеми! Сначала взяла на пробу один и поняла, что нужен и второй на смену, когда один в стирке. Хорошо стирается, довольно быстро сохнет. Единственное, что он садится после стирок, поэтому нужно брать больше размер изначально.

Переваги:
    Справляется со своими задачами! Рекомендую!
    Недоліки:
    Их нет
  • Алексей

Отличный наматрасник за норм цену. Благодаря махровой поверхности простынь не ёрзает по сторонам, несмотря на всевозможные игры детей на нем. Водоотталкивающий, качественно сделан, махровая ткань весьма плотная, боковая ткань тоже по плотности норм,не сильно тонкая как бывает у других.Снизу махры мембрана тоже выглядит внушительно . Вобщем рекомендую. Цена и качество супер.

Переваги:
    Водоотталкивающий,резинка по всему периметру,махровый, качественный
    Недоліки:
    Пока не обнаружено

Доброго дня, Олексый . Дякуємо за Ваш вибір Наматрацника U-tek Delight Водостікий с резинкою по периметру 160x200 см (DF160200) . Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Наталія К***

Користуюся вже декілька місяців.
    Синові 10 місяців - не промокає, він вже перевірив
    Задоволена дуже!
    Розмір брала трошки більший ніж матрас, тому все підійшло просто чудово.

Рекомендую однозначно!

Доброго дня, Наталія. Дякуємо за вибір Наматрцник U-tek Delight з резинкою по периметру 160x200 см (DF160200). Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Наталя І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x200

Якість десь на четвірку. Помітно "шуршить", та дуже слабка резинка. Погано фіксується, та збивається дуже швидко.

Доброго дня,Наталя . Дякуємо за Ваш вибір Наматрацника U-tek Delight Водостікий с резинкою по периметру 140x200 см (DF140200). Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC

• пучеглазов и***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 160x190

Хорошо.шелестит слабо.по размерам все подходит

• Виктория Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 200x200

Отличный наматрасник Функции свои выполняет, особенно с маленькими детьми дома)
    На спальное место 190*190 брала размер 200*200 - идеально.
    Доставка быстрая)

Переваги:
    Непромокаемый, не скользит по поверхности
  • Олег Д***

Плотно сел на матрас 200х160х20. Не сползает. Не шелестит.

Переваги:
    Качество - цена.
    Недоліки:
    Нет.
  • Николай
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 80x200

Покупался для ребенка на детский диван.
    Непромокаемый 100%, проверено неоднократно)))
    не шелестит. можно стирать. после стирки все в порядке.
    #мояраспаковка

Переваги:
    100% Непромокаемый
  • Юлия

Хороший наматрасник. Помтороннего запаха не обнаружила, на нашем матрасе не шебуршит. У нас был похожий, только с резинками по углам, этот лучше. Матрас высотой 25 см, сел отлично, даже запас есть.

• Елена И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 90x190

Вже двічі протестила, нічого не пропускає, не шуршить. Не парить. Наскільки його вистачить не знаю, але поки що задоволена.

Переваги:
    Не пропускає рідину, не шуршить, не парить
    Недоліки:

Доброго дня, Олена . Дякуємо за вибір товару Наматрасник U-tek Delight Водонепронекний з резинками по периметру 90x190 см (DF90190) Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Настёна И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 140x190

Хороший наматрасник. Очень белоснежный. Размер идеально подошел. Пока стирала один раз - все хорошо.
    Шуршит конечно, но мне даже нравится звук, не критично. нижний слой под хлопком похож на полиэтилен, но зато не пропускает влагу, хотя не проверяла.

• Дмитрий М***

со своими функциями справляется

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    не заметил
  • Приступа Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 140x200

Свою функцию выполняет, хорошо защищая матрас. Плотные лямки.

Недоліки:
    немного шуршит
  • Максим М***

Наматрасник очень хороший. Первый раз брали для одного матраса - понравился, второй раз - только подтвердил своё качество.

Переваги:
    Действительно не промокает
  • Бартош И***

Хороший чехол, влагу не пропускает в отличии от памперсов))

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 160x200

#мояраспаковка
    Мне очень понравилось, минимум затраченого времени на оформление заказа и супербыстрая доставка от Розетки! Класная вещь, т.к. за невысокую цену получаешь довольно таки хорошее качество товара и надежную защиту для дорогостоящего матраса. Всем рекомендую!

Переваги:
    Приятный на ощупь, 80% хлопок, водонепроницаемый
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Станіслава

Я довго вибирала наматрасник і начитавшися відгуків вже наперед готувалася що він буде шуршати. Але мушу сказати, що той незначний шум який він видає взагалі не заважає засинати, та навіть шарудінням важко це назвати. У мене високий матрац тому переживала чи бокова частина буде достатньої висоти, але все чудово) Мене повінстю все влаштовує

Переваги:
    гарно підійшов на матрас, не пропускає вологу, простиль на ньому добре тримається і не скочується
    Недоліки:
    поки не знайшла

Доброго дня, Станіслава.
      Дуже дякуєм за Ваш відгук.

• Сергій С***

На щиму норм, влітку парить дуже.

Доброго дня, Сергій.Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek Delight Водонепроникний з резинкою по периметру 90x200 см (DF90200). Ми щиро вдячні за те що обираєте наш асотримент. Працюємо для вас. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Андрій К***

По розмірах все підійшло, трохи звук таки є, хоча заявлено як безшумний.

Доброго дня, Андрій. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek Delight Водонепроникний з резинкою по периметру 180x200 см (DF180200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• ирина к***

Товар виправдав усі очікування

Доброго дня, Ірина. Дякуємо за вибір Наматрацник U-tek Delight Водонепроникний з резинкою по периметру 160x200 см (DF160200). Дякуємо за зворотній зв"язок на рахунок якості товару . Нам дуже важливі такі відгуки. Вдячні вам за довіру. З повагою компанія U-TEK TM LL

• Владимир Н***

Отличная,качественная вещь. Практически бесщумная,не парит,без постороннего запаха. Не дорого. Рекомендую.

Доброго дня, Володимир . Дякуємо за вибір товару Наматрацник U-tek Delight Водонепроникний з резинкою по периметру 180x200 см (DF180200). Дякуємо що даєте зворотній зв"язок по якості нашого товару . Нам дуже важливі такі відгуки .З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Татьяна Р***

Хороший наматрацник, не пропускає вологу, не шкодить, гарно тримається, простирадло не сковзить

Переваги:
    Водонепроникний,
    Недоліки:

Доброго дня, Тетяна . Дякуємо за вибір Наматрасник U-tek Delight Непромокаемый з резинками по периметру 180x200 см (DF180200) Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Александр М***

Отличное качество, не шелестит, приятный. Немного дяжело стирается из-за непромокаемости, в среднем 2 раза по 30 минут стираю в машинке. Очень доволен.

Переваги:
    Качество

Доброго дня, Олександр . Дякуємо за вибір Наматрцник U-tek Delight з резинкою по периметру 160x200 см (DF160200). Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Микола М***

Від кішечки рятує. Тримається добре.

Переваги:
    Водонепронекний.
    Недоліки:
    Відсутні.

Доброго дня, Микола . Дякуємо за Ваш вибір Наматрасника U-tek Delight Непромокаемый с резинкой по периметру 160x200 см (DF160200). Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим зауваженням ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Кузнецов В***

Якісний товар

Доброго дня, Віталій. Дякуємо за Ваш вибір Наматрацника U-tek Delight DF160200Д ля нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим зауваженням ми поліпшуємо якість продукції. З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Дарія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 80x200

Виглядає добре. Резинки добре тримають його на матраці. Він майже не «шарудить».

Переваги:
    Резинка. Ціна
    Недоліки:

Доброго дня, Дарія . Дякуємо за Ваш вибір Наматрацника U-tek Delight DF80200 Для нас важливий кожен відгук. Завдяки вашим відгукам ми поліпшуємо якість продукції.
      З повагою компанія U-TEK TM LLC

• Наталья Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 70x190

Все супер, гарна якість,все як в описі,не шарудить. Рекомендую

Переваги:
    Ціна і якість
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук!

• Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою уздовж периметру. Розміри: 120x200

Гарний наматрацник! Заміри відповідають, вологонепроникний (перевірений), прала при 40 ', швидко сохне. Рекомендую!

Переваги:
    вологонепроникний

Добрый день, Татьяна.
      Спасибо Вам за Ваш отзыв.

• Христина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Тип кріплення: З гумкою на кутках. Розміри: 180x200

Відповідає розміру, не промокає, рекомендую.

Добрый день!
      Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию.
      Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара.
      Уверенны, что продукция U-TEK принесет уют и комфорт в Ваш дом.
      Всегда рады видеть Вас среди своих покупателей.
      Приятных и удачных Вам покупок!

• Максим

Ніби нормальні наматрацники, подивимось як покажуть себе далі

Переваги:
    Виглядає добре;
    Ціна (акційна);
    Можна прати при високій температурі, принаймні так написано (90гр.С);
    По розмірам дуже добре підійшов (матрац 90х200х17)
    Недоліки:
    Поки не виявлено

Добридень!
      Дякуемо, що обрали саме нашу продукцію.
      Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару.
      Впевнені, що продукція U-TEK принесе затишок і комфорт у Ваш будинок.
      Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців.
      Приємних і вдалих Вам покупок!