Відгуки покупців про Дитяче пюре Hame телятина 100 (8595139764852)
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Дитина смакує з задоволенням
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Самое вкусное мясо в сравнении с остальными производителями.
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Товар соответствует описанию. Доставили быстрее, чем ожидала.
- Переваги:
- Качественный товар
- Наталия З***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Отличное мясное пюре, по консистенции не жидкое можно есть с ложки. Главное что не вызывает аллергии.
- Переваги:
- Без содержания соли, большое количество мясо
- Няттієва Т***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Доброго дня люба Розетко. Я з вами понад 5 років . Завжди і всим задоволена . А тепер а мене проблема . Укрпочта загубила мою посилку з продуктами яка адресувалась одинокій жінці. Допоможіть мені будь ласка з моїми діями , куди мені звернутись про відшкодування чи покарання , що я можу взагалі зробити і маю . Я знаходжусь за кордоном тому телефонувати можливості нема. Дякую
- Переваги:
- Всі
- Ольга
пишіть до чатботу розетки в телеграм каналі
лінії Розетки не працюють відколи війна
- Алина К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Наше любимое пюре. Пробовали разные вкусы этой марки. Все достойные.
- Переваги:
- Состав, вкус
- Марина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Качество хорошее, вкусно
- Переваги:
- Вкусно
- Іванна П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
супер!!!!
- Переваги:
- дитині подобаеця.їсть із задоволенням!!!
- Недоліки:
- для нас немае
- Купцова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Овощные супчики с добавлением этого пюре получаются очень вкусными - ребенок всегда кушает с удовольствием
- Переваги:
- натуральный состав, хорошая консистенция
- Недоліки:
- В описании продукта не указывается конечная дата использования. Всё же это продукт питания и, во избежании пищевых отравлений маленьких детей. эту важную информацию необходимо указывать.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
СМАЧНЕ НІЖНЕ
- nata19832Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Дуже смачне та натуральне пюре
- Переваги:
- Натуральне м'ясна
- Ольга К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Лучшее из мясных пюре. Ребёнок ест с удовольствием. Без соли
- Переваги:
- Состав
- Роза И***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Я как-то попробовала сама отворить ребенку телятину и перемять ее, но консистенция получилась твердая, с комочками. Поэтому сейчас если даю телятину, то только в банке. Выбора телятины в детском питании на украине не так много, но хаме - достойный вариант... однородная консистенция, приятный вкус, нормальный состав. аллергии никогда не было, стул хороший - добавляю в суп или к крупам, едим с удовольствием)
- Переваги:
- вкус, консистенция, приятный запах
- Недоліки:
- баночку надо использовать сразу
- Лилия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Единственное мясо, которое ребенок ест. Ароматное, нежное .
- Переваги:
- Вкус,запах
- Алина К***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Лучшее мясное пюре для детей. Пробовали разные- только это ребёнок кушает с удовольствием.
- Переваги:
- Состав
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10
Отличные консервы. Вкусно, ребенок кушает. Выгодно брать большие упаковки. Брали и будем дальше покупать.
- Переваги:
- Вкусно
- Роман В*** КороленкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
- Переваги:
- Довольны
- Недоліки:
- Хочется чтоб сроки годности были не смазаны
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Ещё одно пожелание, по поводу срока сборки товара и отправки, 10 дней для такого интернет-магазина как РОЗЕТКА это уж очень долго, рейтинг из-за этого немного снижается
- Недоліки:
- Баночка с одной стороны деформирована, большая вмятина, сверху на крышке на шве жёлтое пятно либо ржавчина либо вымазана чем-то, дата изготовления и срок годности на дне баночки немного смазан, но читаем, надеюсь его не перебивали, это всё таки детское питание!
Эксперт RozetkaДобрый день, Анна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Tatiana S***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Малышке очень нравиться мясные пюре Хаме, брали, берём и будем покупать дальше! Лучше не нашли на украинском рынке
- Переваги:
- Хорошая консистенция, приятный и нежный вкус
- Ірина М***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дану пюрешку маю в домашньому арсеналі, для мене великим плюсом являється відсутність в складі солі, так як ми тільки починаємо вводити її в раціон доні, смакі і запах мяска, консистенція однорідна. Баночку виручалочку беру з собою в дорогу(часто їздимо на поїзді на великі відстані), беру з собою коли йдемо в гості, і просто після прогулянки з кашкою(виходить дуже смачно, швидко і ситно). для мене пюре з телятини це ціла находка коли треба швиденько щось приготувати, а головне що доні воно довподоби :)
- Переваги:
- Відсутність в складі солі
- Недоліки:
- Не знайшли
- Довга Т***
Но в составе,соль указана!!!!
- НадеждаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Дочка кушает с 10 месяцев, очень ей нравится) рекомендую)
- Ярина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
замовляла декілька разів,все було добре і якість ніби хороша , але останнього разу одна баночка була піддута (помітила вже вдома) при відкритті вона пшикнула і вийшов відчутний запах аміаку
- Переваги:
- консистенція
- Недоліки:
- пропавше пюре
- Вика Л***
Сроки нормальные?
- Ярина Б***
термін придатності нормальний як і на інших баночках до листопада 2019р
- Радченко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
едим с 10 мес, очень нравится, приятный вкус и запах. Рекомендую.
- Переваги:
- Вкусное, полезное, состав
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Вкусное пюре, но несколько жидковато. Ребенок скушал с удовольствием.
- Переваги:
- Вкусное.
- Недоліки:
- Жидковато, на мой взгляд.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Вкусное пюре, ребёнок ест с удовольствием. Приятный запах, вкус и цвет, все соответствует натуральному мясу, как если бы я готовила его сама.
- Переваги:
- идеальная консистенция
- ЕкатеринаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Отличное мясное пюре, ребенок ест с удовольствием. На вкус действительно вкусное.
- Переваги:
- Вкусно, полезно.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Пюре непогане, як на мене, маму, але малеча не дуже зраділа. Віддала переваги іншому бренду)
- Недоліки:
- Не можна зберігати після відкриття
- НастяПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
Пюрешечка-вкусняшечка, полезное наслаждение для моего малыша.Покупаем регулярно, так как именно оно самое любимое у ребенка и такое пюре ребенок ест без капризов, а напротив с хорошим аппетитом.
- Переваги:
- приятный вкус, нежная консистенция и аппетитный аромат.Рекомендую
- Лєна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1
дуже смачненьке !!!!!