Відгуки покупців про Лосини в рубчик із регулюванням для вагітних HN S/M Молочні

Оцінка користувачів 4/5
  • Устина І***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Оливковий

Після невдалої покупки зі мною зв'язалась консультант магазину HN, перепросила і запропонувала надіслати ще одні лосини вже без дефекту тканини. У той же день відправили мені посилку. Новим товаром задоволена. Дякую.

• Устина І***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Оливковий

• Відповідність фото

По розміру лосини підійшли мені, але тканина просто розлазиться. Одягнула 2-ий раз - біля швів з'явилось багато маленьких дірок.
    Не рекомендую.

Переваги:
    Колір, зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Тканина розлазиться по швах.
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  HN

Доброго дня, Устино! Щиро перепрошуємо за цю ситуацію та дякуємо, що повідомили про це. Із Вами зв"яжеться наш менеджер для вирішення цього питання. Хочемо, аби кожен клієнт був задоволений!

• Света Т***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: M. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Большое спасибо! Из 16 пар разных штанов для беременных подошли именно Ваши и H&M. Приятно удивлена качеством. Полажу ещё по вашей странице.

Переваги:
    Внезапно оказались очень годными.
    Недоліки:
    Моё пузо.
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  HN

Дякуємо Вам, нам дуже приємно, Будемо раді Вас бачити на нашій сторінці і зараз, і вже без пізука)) бо в нас і дитяче є, тому бужем намагатися приємно дивувати Вас і далі,

• Юлія Ф***
  • Олена П***

Все ок

Переваги:
    Тканина приємна на дотик, натуральна. Гарно тягнуться, зручні. Відповідає фото.
    Недоліки:
    Дизайн завʼязок не дуже зручний, вони для чогось величезні і замінити їх буде важко бо вони пришиті з середини.
    • Відповідність розмірній сітці

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Чорний

Замовила собі на вагітність дві такі пари. Зручні, комфортні. З недоліків - дуже важко відпорюються етикетки. В мене чутлива шкіра і я завжди їх позбавляюсь. І ці завʼязочки буде обʼємні, якщо зверху одягати светр, то все стирчить. Також іноді завʼязки трохи давлять. Але в цілому задоволена.

Переваги:
    Комфорт, розмір гарно сів, український виробник, приємна тканина
    Недоліки:
    Завʼязки незручні, етикетки вшиті майже насмерть
  • Ирина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Хорошее настроение качество но заказывала XXL / XXXL прислали L/XL поэтому при получении нужно сразу смотреть на размер!

Переваги:
    Хорошее качество
  • Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Короткі, дуже швидко кашлатяться, не тримають форму

• Продавець  HN

Дуже дякуєм за Ваш відгук. Ми цінуємо думку кожного клієнта і прислухаємося до Вас. Можете підказати Ваш ріст, якщо це можливо. Чому цікавимося- ці лосинки ми відшиваємо вже роками за власними лекалами і таких відгуків щодо маломірності по зросту дуже мало. Але все ж- можливо це нам варто буде врахувати і відшити модельки для вищого росту?

• Інна С***

170 см.

• Аліна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Бежевий

Розчаруванню немає меж, одягнула один раз, і на попі зразу ж зʼявилися дирочки, хоча об в мене 100 і вони навіть не облягають мене.

Переваги:
    Проста тканина
    Недоліки:
    Зразу ж по шву пішли дирочки
    • Продавець  HN

Дякуєм за зворотній зв`язок . Ми цінуємо і поважаємо думку кожного нашого клієнта, Дуже шкода,повірте, це одинокий випадок,можливо не достатньо проконтролювали річ при пошиві але нагадую, є варіант обміну та повернення. Тому з Вашого дозволу завтра менеджер з Вами зв`яжеться і обговорить ці деталі. Зі своєї сторони обіцяємо переглянути лекала і якість пошиву,враховуючи Ваші зауваження.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: XL. Колір: Бежевий

Лосіни дуже зручні, дуже. Дякую

• Зоряна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: HN. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Продавець поміняв на інші, які уже відповідають розміру

• Зоряна Г***

На ріст до 160 см, на мій 170 більше бріджи, а не лосіни як на фото

Переваги:
    Натуральна тканина
    Недоліки:
    Короткі
    • Продавець  HN

Дякую Вам за зворотній зв`язок. Ваша думка надзвичайно важлива для нас. Нагадую, що в нас є гарантія обміну, навіть на іншу модель наших лосинок. тому, якщо буде на те Ваш дозвіл. може наш менеджер з Вами зв`язатися і обговорити деталі? В нас великий вибір лосин, Вам обовязково підберемо