- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Прозорий
Млинок сподобався
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Прозорий
Можна регулювати рівень помолу
Все супер - Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Kitchen life plus. Колір: Прозорий
В доме, где любят специи, много мельниц не бывает. Хорошая и удобная вещь, нужная ежедневно. Она совсем не маленькая высотой 10 см.
Все пришло целое, хорошо упакованное .Спасибо продавцу. - Алёна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Прозорий
Пока все работает отлично, посмотрим как со временем
- Переваги:
- Пока все отлично
- Недоліки:
- Будет известно по мере использования
- Данило Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
непоганий млин
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Вікторія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Зручна і стильна
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Віта Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Ємність на вигляд гарна, але, як зауважили в попередніх відгуках, довелось повернути при перевірці в пункті видачі бо млин прокручувався занадто і підкручування тієї штуки в середині ніяк не вплинули на результат.
- Переваги:
- Гарний млин, лаконічний
- Недоліки:
- Довелось повернути
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що сталась така ситуація. Ми врахуємо Ваше зауваження для покращення товару
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Бежевий
Отлично
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Бежевий
Дуже сподобався.
- Переваги:
- Справляється з своїми функціями
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Гарно моле перець
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Альона Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Бежевий
Супер,все понравилось.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: GRAND LIFE. Колір: Чорний
Чюдовий млин
- Продавець GRAND LIFE
Дякуємо за ваш відгук
- Лялюк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Бежевий
Зручно в використанні.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Бежевий
Якісна та корисна річ на кухні. Товар гарної якості
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Валентина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Прозорий
Не зрозуміла цієї штуки. Вона нічого не меле як я не регулювала коліща.
- Валентина Х***
Хто ще "гальмо", засипав перець не в ту ємність? Для перцю чудово, насіння амаранту доведеться молоти дуже довго
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. В Ardesto діє гарантійний термін в разі виробичого дефекта - 1 місяць. Зверніться, будь ласка, до служби підтримки щодо обміну товара чи повернення коштів
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Взагалі не погані але я не звернув увагу на об'єм. Хотілося б трішки меньше розмір
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Все ок.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
В описі матеріалу вказане скло та нержавіючий метал, на справді скло та пластик, дуже розчарований
- Переваги:
- Недоліки:
- Замість металу використовується пластик
Представник постачальникаВітаємо! Так, дійсно корпус виконаний з пластику. Перепрошуємо за незручності, допустили помилку в описі
- Кравченко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Млин чудовий, гарно меле.
- Переваги:
- Ємність скло.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Назар Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Бежевий
Великий отвір між млинком і корпусом, перець не мелиться а просто випадає
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. В Ardesto діє гарантійний термін - 1 місяць в разі виробничого дефекту, зверніться, будь ласка, до служби підтримки
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Чудовий
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Дуже зручний.
- Переваги:
- Ціна низька ,а якість висока
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Миша П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
В целом мельница и сервис хороший.
За что к цене прилепили ещё 12 гривен (не отразив в чеке) я так и не понял.- Переваги:
- Мельница работает
- Недоліки:
- К сожалению, крупного помола добиться не получилось.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Каріна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Дуже подобається ця фірма . Якість чудова .
- Переваги:
- Якість , ціна
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Любовь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Гарно перемелює, місткий, зручний в користуванні. Дякую!
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Людмила Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Бежевий
Викинуті гроші. Кришка прокручується, використання через це не можливе.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість жахлива
Представник постачальникаВітаємо! Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. В Ardesto діє гарантійний термін в разі виробничого дефекту - 1 місяць. Просимо звернутись до продавця щодо обміну товару чи повернення коштів
- максим с***Відгук від покупця. Продавець: Greewain. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний/Прозорий
Для домашнего отлично ! Рекомендую
- Продавець Greewain
Дякуємо за відгук, приємного користування)
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Прозорий
Заказывала две штуки, одна хорошая, во второй прокручивается резьба и её невозможно закрутить.
Представник постачальникаВітаємо! Нам шкода, що виникла така ситуація, в Ardesto діє гарантійний термін - 1 місяць в разі виробничого дефекту, просимо звернутись в особистий кабінет по обмін товару чи повернення коштів
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Greewain. Кількість предметів у наборі: 3
Гарний набір за свої гроші.
Користуюсь вже кілька місяців для помолу солі, перцю та коріандру.
Меле гарно. Немає нарікань.- Переваги:
- Ціна якість
- Продавець Greewain
Дякуємо за відгук, приємного користування)
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Бежевий
Якість жахлива. Різьба прокручується і все висипається в страву. Щоб повернути НП доставку 100 грн має сплатити відправник. Ну то який резон його повертати. Краще вже викинути. Гроші в смітник
- Переваги:
- Недоліки:
- Брак
- Круглый Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Перець молоти відмовилась. Я замовляв 2 шт. Спробував іншу, така сама картина. Воно підходе тільки для солі
- Лена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Зелений
Пришло не рабочий
Представник постачальникаВітаю!
Зверніться, будь ласка, до підтримки Rozetka. У нашого бренду діє 1-місячна гарантія на повернення або обмін товару у разі виробничого дефекту.
- Константин Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Прозорий
Дуже сподобався! Засипав сухий часник, млинок чудово його подрібнює
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Віктор Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Бежевий
Не тримається сам млинок на колбі, закріпив скотчем.
Гроші на вітер. - Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Гарна штука.
Представник брендуДякуємо за Ваш відгук!
- Солониченко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Колір: Чорний
Деньги выброшены на ветер. Ничего не мелет(((((
- Переваги:
- Недоліки:
- Не работает
Представник брендуВітаю!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Зверніться, будь ласка, до підтримки Rozetka з проханням обміну або повернення товару. У нашого бренду діє 1-місячна гарантія на повернення або обмін товару у разі промислового дефекту.