- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black
Супер, варто своїх грошей
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: RGSM. Колір: Black
Не ведіться. Краще звучать вбудовані динаміки.
- Переваги:
- Жах.
- Недоліки:
- Все
- Продавець RGSM
Добрий день!
Шкода, що не сподобалось. Але все ж варто враховувати, що JEDEL JD-CK4 — це компактні бюджетні колонки з потужністю 2×3 Вт, частотним діапазоном 90 Гц – 20 кГц та живленням через USB. Вони розраховані на базове використання: перегляд відео, онлайн-уроки, офісну роботу або як тимчасове рішення.
У своїй ціновій категорії (до 200 грн) вони дають цілком прийнятний звук. Якщо вам важливий глибший бас чи висока гучність — можемо підказати інші моделі. Дякуємо за ваш відгук!
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: RGSM. Колір: Black
Отримала швидко. Не працювали - видавало системно помилку "не знайдено start up file". Інші колонки при тому працювали нормально. Для ноутбука 15'6 дюймів дуже короткі кабелі, по боки ноутбука поставити нормально неможливо. Варто вказувати орієнтири параметрів. Гроші за сам товар повернули, але втратила третину оплати, включаючи доставку та зворотній платіж.
- Продавець RGSM
Дорогий клієнт, ми щиро шкодуємо, що ваш досвід покупки не виправдав очікувань через проблему з Вашим пристроєм. Після того як Ви повернули товар, ми його перевірили і проблема, яку Ви вказали - не підтвердилася. Кошти повернули лише за товар. Доставку та послугу Нової пошти ми не повертаємо, але сплачуємо за доставку, якщо товар виявляється бракованим. У Вашому випадку Ви не оплачували за доставку, хоча товар не був бракований. Гарного дня!
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: RGSM. Колір: Black
Проверила в пункте выдачи. Пока работают . Брала для ноута , как усиление звука для фильмов/музыки . Ну звук громкий,есть регулировка ,но басов нет, шумоподавления нет , просто громко кричащий звук. Ну на свою цену=качество. Большего и не ожидала)шли дней 5 до пункта выдачи.
- Переваги:
- Недоліки:
- Нет басов , шумопонижения
- Продавець RGSM
Добрый день. Спасибо за отзыв!
- Юлия В***
Дополняю,после 2х месяцев работы начали "трещать ",звук теперь очень противный
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Vendedor. Колір: Black
Доставили быстро. Подключил,работает. Спасибо!