Відгуки покупців про Клавіатура ігрова механічна XTRIKE ME GK-987 UA 96кн RGB USB чорно-сіра (GK-987GGRUA)

Оцінка користувачів 3.69/5
  • Віктор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS

Користуюсь пів року покинедоліків не знайдено

• Продавець  WOWS

Віктор, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Вячеслав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS

Через деякий час.а точніше півроку почали відмовляти клавіші.поступово

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Не надійна.дуже шумна була
  • Володимирович Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим. Розкладка: Англійська / Українська

Дуже добре виконана

Переваги:
    Качество, удобность, розмір, ціна
    Недоліки:
    Громко
  • Семен З***

Залипают клавиши

• Продавець  WOWS

Вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні складнощі.
      Для вирішення цього питання радимо звернутись безспосередньо до авторизованого сервісного центру XTRIKE або до нашого магазину. Будемо раді вам допомогти!

• Наталія С***

Норм співпадає з описом

• Продавець  WOWS

Наталія, добрий день! Ми щиро вдячні вам за відгук.
      Бажаємо приємного використання!

• Валентин

Норм

• Продавець  WOWS

Валентин, вітаємо! Ми щиро вдячні вам за відгук.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Даниил Н***

Купив клавіатуру XTRIKE ME GK-987 UA RGB Mechanical USB Grey/Black для дитини. Протягом першого місяця вона працювала справно і радувала гарним підсвічуванням. Однак після місяця використання почали виникати проблеми: клавіші перестали реагувати на швидкі подвійні натискання. Наприклад, при натисканні на бекспейс для видалення тексту, натискання просто не реєструються.

Я відправив клавіатуру в сервісний центр, де її вже мучать 14 днів, і тепер термін ремонту збільшили до 28 днів. На пункті прийому я показав, що вона несправна, але це, мабуть, ніяк не допомогло.

Це приносить величезні незручності, адже клавіатура купувалась для дитини. Дуже розчарований якістю та сервісом. Не рекомендую.

Переваги:
    Місяць гарної роботи
    Недоліки:
    Все інше
  • Артур П***

Клавиатура у меня около 1 либо полтора месяца начал плохо работать пробел через раз хотя я придерживаюсь правил эксплуатации

• Даниил Н***

Если на клаве 2 раза быстро нажать одну кнопку, второе нажатие просто не регает

Переваги:
    Хорошая подсветка
    Недоліки:
    Ужасная регистрация нажатий,мне нужно писать 2 раза медленее чтобы та клава мол
  • Игорь Ж***

Отличная клавиатура за свои деньги куча режимов подсветки и удобно что можно менять громкость звука на пк

Недоліки:
    Нету
  • Артур П***

Користуюсь вже неділю дуже чудова клавіатура советую

• Максим Г***

Класна та класно виглядає, підсвідка класна але не достатньо яскрава для людей с поганим зором

Переваги:
    Якість та регулятор гучності
    Недоліки:
    Яскравість підсвітки слабенька
  • Артем Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: WOWS

Під'єдналась без проблем, дуже приємне в користуванні, недоліків поки що не помітив

Переваги:
    Відчуття натискання на клавіши
    Недоліки:
    Поки не помітив
    • Продавець  WOWS

Артем, вітаємо! Ми щиро вдячні вам за відгук.
      Користуйтесь із задоволенням!

• Валентин М***

За свої гроші нормальна клавіатура, прям приємно натискати на клавіші, це перша механіка тому особо нізчим порівнювати...

Переваги:
    Дизайн, відчуття від клавіш , пітсвітка
    Недоліки:
    Поки невиявив
    • Александр Б***

Хоч хто небудь скаже які тут свічі?

• Влад С***

Топ за свои деньги. Моя первая механика так что сравнить не с чем. Подкупил приятный вид и крутилка регулировщик.

• Максим Ш***

Клавіатура ТОП
    Механіка регулятор гучносі дуже зручний
    Гегулятор пвдсівдки можна зміню вати швидкість

Переваги:
    Сеханіка зйомні кейкапи
    • Антон

Тільки офіційни софт для даної клави з вірусами)

• Андрій Л***

а відгук на цій клавіатурі написаний?