- Лідія Х***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 48. Колір: Темний сірий
Чудова майка. Зручна, приємна до тіла
- Переваги:
- Тепла майка, чудово виглядає
- Недоліки:
- Ольга Ч***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 2XL. Колір: Темний сірий
Маєчка чудова. Тепла, приємна на дотик, що не хочеться знімати. Розмір відповідає сітці.
- Переваги:
- гарна якість
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Ліана Г***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 48. Колір: Темний сірий
Маєчка просто неймовірна! Маю багато майок,але ця поза конкуренцією-найкраща! Відповідає заявленим параметрам! Буду замовляти ще!
- Переваги:
- Дуже м'якенька,приємна до тіла! Тканина щільна.Пошив якісний!
- Недоліки:
- Нема!
- Продавець SweetHomeDress
Дякуємо за високу оцінку нашого виробу! Раді, що обираєте нас!
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 40. Колір: Темний сірий
Величезне дякую за таку гарну якість
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 46. Колір: Темний сірий
Ця майка щось неймовірне!
Замовила на пробу перед комплектом термобілизни, адже маю дуже чутливу шкіру схильну до подразнення, протестувала і вже оплачую нове замовлення.
Щира рекомендація- Переваги:
- Тоненька, мягусенька, тепла і дивовижно приємна на тілі.
- Недоліки:
- Не виявила.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Темний сірий
Дуже класна якість, майка красива і зручна, дякую
- Продавець SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте українського виробника.
Спасибі за Ваш відгук про нашу роботу!
Носіть в радість та заходьте за обновками ;)
- Еліна Л***Відгук від покупця. Продавець: SweetHomeDress. Розмір: 44. Колір: Темний сірий
Дякую продавцю отримала швидко. Термо комплект дуже гарний м'якенький неначе друга шкіра. Прала декілька разів все на місці. Брала ще майку на заміну і трусики для повного утеплення .
- Продавець SweetHomeDress
Ми вдячні за Ваш вибір. Дякуємо, що підтримуєте український бренд German Volf. Спасибі за Ваш відгук про нашу роботу!
Якісне обслуговування