Відгуки покупців про Матрац Highfoam Lento Ritmo 80х190 см (EVR-4926)

Оцінка користувачів 4.52/5
на основі 24 відгуки
  • Ірина О***

Чудовий матрас

Дякуємо за Ваш відгук!

• Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 16

Матрас чудовий

Переваги:
    2 ступеня жорстокості
    Безпружиний
    Недоліки:
    Якщо нема чим забрати з почти або з точки самовивоза розетки, краще замовити кур'єра

Дякуємо, що обираєте продукцію Highfoam!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

Дуже добрий, такий і шукала, він твердий, я б сказала.
    Для спини як раз те, що треба.
    Засипається швидко. Однозначно рекомендую!

Дякуємо за відгук! Бажаємо тільки щасливих та здорових снів на новому матраці!

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16

Відмінно!

Переваги:
    Він твердий і це добре для спини. Те що я шукала. Рекомендую!
  • Маргарита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

Доставка була супер швидка. Заказала на наступний день забрали) Це прям сервіс.

Переваги:
    Швидка доставка

Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємних снів на новому матраці!

• Маргарита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

Гарний матрац. Одна сторона мʼякіше інша жорстка. Але нажаль не позначено де яка. 2 місяці у використанні, все супер. Обрали мʼяку сторону, не перевертаємо зовсім.

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:

Дякуємо за Ваш відгук та зауваження. Ми обов'язко пропрацюємо момент з вказівниками жорсткості. Бажаємо гарних снів на новому матраці!

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 16

Не знаю яка якість піни. А от чохол низької якості. Отримав, розпакував, не встиг лягти на нього, як строчка чохла почала відходити. Дякую магазину Rozetka, за те що, процес повернення пройшов дуже швидко.
    Перевіряйте товар при отриманні!!

Переваги:
    Не встиг знайти
    Недоліки:
    Якість чохла низька
  • Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 16

Матрац класний,жорсткий. Відповідає опису. Користуюсь більше місяця, поки нарікань немає. Звісно,якщо вам подобаються більш м'які матраци,то він вам точно не підійде.

Переваги:
    Жорсткість ,якість
    Недоліки:
    Невиявила

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш детальний відгук! Раді, що ви задоволені нашим матрацом.

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 16

Жесткий, но со временем немного привыкла

Переваги:
    Внешне идеальный
    Недоліки:
    Жесткий
  • Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 16

Качественный, жестковат, но как ни странно, спиться на нем хорошо

Переваги:
    Хорошо пошит
    Недоліки:
    Хотелось бы мягче

Дякуємо за відгук !

• Анна Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 16

Чудовий матрац! Брала для 5річної дитини. Дуже сумнівалася, бо відгуки різні. Але сину подобається, я також пробувала на ньому лежати - зручніше, ніж на пружинному. А головне матрац такий, як треба для маленької дитини, у якої формується скелет, статура. Ціна взагалі порадувала. І доставка від Розетки в строки. Дякую!

Переваги:
    ціна, якість

Дякуємо за відгук,

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 170x190. Висота: 16

офігєнний матрас, спимо як сусліки на ньому

Дякуємо Вам за відгук!.
      Приємних та здорових снів!

у нас тепер самий
    блатний матрас в общазі

Дякуємо за відгук!
      Насолоджуйтесь приємними та здоровими снами.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 170x190. Висота: 16

брали доставку на точку видачі

Переваги:
    матрас просто бомба
    Недоліки:
    ледве донесли до общаги, бо доставка дорога

Дякуємо за відгук.
      Приємного користування та здорових снів.

• Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 16

Взагалі, непоганий матрац, спати дуже зручно))
    Рекомендую!
    І умови оплати комфортні)

Переваги:
    Гарна ціна / якість
    Недоліки:
    Не позначено, де м'якша сторона, де твердіша, а це важливо!

Добрий день.
      Дякуємо за зауваження, щодо позначення різних ступенів жорсткості в матраці. Приймемо до уваги.
      Але зараз ви можете відрізніти ,завдяки вашим особистим відчуттям.

• Дмитрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x200. Висота: 16

наконец то я выспался!)

Переваги:
    цена-качаство!
    Недоліки:
    отсутствуют

Добрий день.
      Дякуємо Вам за Ваш вибір. Приємних та здорових Вам снів.

• Ксандра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x200. Висота: 16

Матрац виготовлений добре. Але занадто жорсткий. Незалежно від того, на який бік перевертаєш ( зима/ літо). Попередній матрац був іншої фірми, жорсткий , але зручний.
    Не рекомендую для дітей...

Переваги:
    Якісні шви.
    Недоліки:
    Занадто жорсткий, як на плацкартному ліжку в економ класі залізничного потягу....

Добрий день.
      Дякуємо Вам за Ваш відгук.
      Відчуття жорсткий/м'який при виборі матрацу -це суто індивідуальний підхід.
      Для діток , при формуванні хребта, лікарі - ортопеди рекомендують звертати увагу на більш жорсткі моделі матраців.

• Александр Ф***

Хороший матрас.
    Адекватная цена.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:

Дякуємо за відгук. Чекаємо вас за покупками ще, до речі у нас є і дуже цікаві ортопедичні подушки.

• Александр П***

Дякую!

Дякуємо за покупку.

• Ігор

Хороший матрац.
    Рівні шви, цупка тканина.
    Щоправда перші тижні трохи жорсткуватий.

Вітаю, дякуємо Вам за відгук. Данний матрац є двостороннім. Можливо, якщо вам одно сторона, принаймі с початку є за жорсткою, спробуйте іншу сторону данного матрацу.

• Павло П***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16

Замовив цей матрас, але помилився з розміром. Через хвилину після замовлення це помітив і написав щоб замінили. Розетка відповіла через 15 годин сказавши що уже пізно. Це як називається? Це через те що я відразу оплатив його? Робіть ВІДМІНУ замовлення.

• Дария Д***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 140x190. Висота: 16

Отвратительный уровень обслуживания, за 20 дней ожидания матрас так и не пришел, хочу назад свои деньги, кублю в более приличном месте

Переваги:
    Никаких, прошло 20 дней, матрас так и не пришел, сроки всё переносятся и переносятся
    Недоліки:
    Не прислали матрас

• Victoria K***
    Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16

Покупали сначала ребенку в кровать, потом купили себе 2х спальный
    Спать так хорошо на нем, не проваливаешься, если в двоем спите на кровати и кто то один встает или ложиться матрас неподвижный , что очень удобно что не разбудить рядом спящего
    Пользуемся больше года,матрас такой же удобный
    Жесткость для всех конечно индивидуально, но нам подошла идеально, спина после каждого сна говорит спасибо
    Спасибо производителю за такой качественный продукт цена= качество

Переваги:
    Качество,удобный,в меру твердый
    Недоліки:

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо здорових та солодких снів!