- Гончаренко Т***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Рожевий
Комфортно займатись, гарна якість, хороша щільність матеріалу.
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: XL. Колір: Чорний
Хочу додати.
Брав їх саме задля важких навантажень у роботі з металевими конструкціями. – Вони добре тримаються й виконують свою справу. Міцно вироблені та добре захищають руки. Респект виробнику! - Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
Доброго дня, користувавсь даними рукавичками приблизно 1.5 років, це найкраще рішення враховуючи ціну якість, замовляв також дружині для тренувань, у неї все добре, вона користується ними приблизно рік, собі замовив ще одну пару, вже отримав, без зауважень, дякую продавцеві
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний
Все добре. Гарні рукавиці. Обслуговування на висоті.
- Переваги:
- Ціна -якість
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: XL. Колір: Чорний
Розмір відповідає розмірній сітці: в мене обхват долоні не менше, ніж 24,5 см. і розмір XL підійшов, та сидять зручно.
Зв'язались та відправили швидко.
Все дуже добре. Дякую!- Переваги:
- Легкі але міцні. Зручні. Добре пошиті.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Блакитний
- Татьяна И***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Рожевий
Зручні і якісні рукавички
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
Дуже зручні, підійшли по розміру,зручно тягати в спортзалі.
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Рожевий
Чудові рукавички, гарна якість, на літо в зал будуть прекрасні! Буду сьогодні тестувати
- Переваги:
- Легенькі, не парять
- АннаВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
зручні та якісні . задоволена покупкою
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Блакитний
Дуже класні рукавички рекомендую
- Нікіта К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: XL. Колір: Чорний
Для занять з гирею 20кг дуже комфортно. Дуже швидко доставили
- Переваги:
- Комфорт
- Недоліки:
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Блакитний
Рукавички супер. Розмір підійшов. Дуже зручно в них займатися. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Дуже зручні.
- Недоліки:
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Рожевий
все супер, гарні перчатки, розмір підійшов як треба
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Блакитний
Все добре,Стасу дякую.
- Переваги:
- Недоліки:
- Будуть відомі з часом.
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний
Повністю задоволена, користуюся вже більше півроку нічого не відірвалося, все гарно зроблено.
- Переваги:
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Рожевий
Дуже класнi рукавички, купуйте , не пожалкуете!
- Переваги:
- Якiсть, тоненька сIточка
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин!
Рукавички для фітнесу (велосипеда та важкої атлетики) SPORT GEAR данної моделі, перевірені часом!
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Морока Д***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: L. Колір: Чорний
Перчатки комфортные и удобные для зала, за свою цену шикарные
- Переваги:
- Комфортные
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
Замовлення отримала доволі швидко. Продавець зв'язався відразу!
Якість чудова,розмір відповідає заявленому!- Переваги:
- Якість,ціна
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Рожевий
Загалом ціна=якість,доволі непогані
- Переваги:
- Непогана якість
- Продавець sport-society
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Дар'я Ч***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний
Задоволена спілкуванням з продавцем, подзвонив після того, як замовила, щоб уточнити розмір і це супер, бо замовляла L, а після розмови зрозуміла, що треба М і не прогадала, підійшли супер, якість хороша, легкі, але водночас свою функцію виконують, тепер заняття спортом стали легші, завдяки тому, що мозолів нема і легше робити вправи за рахунок мʼяких вкладишів. Якість на рівні і ціна доступна.
P.S. продавець в смс надіслав номер ТТН для комфортного відстеження посилки.- Переваги:
- Якість, легкість
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець sport-society
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Блакитний
Дякую
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Рожевий
Дякую
- Переваги:
- Зручні
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Бондаренко В***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: XL. Колір: Чорний
Зручні,легкі,працюють!
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець sport-society
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Иван Г***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: L. Колір: Чорний
Перчатки топ качество за эти деньги на высоте
- Переваги:
- Цена качество
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Рожевий
Якісь нормальна, ціна доступна. Дружині сподобалось. Обслуговування автоматизоване. Все нормально. Рекомендую
- Руслан Л***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний
Все класс ,удобные и быстрая доставка
- Наталія Т***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Рожевий
Дуже зручні, мʼякі, майже не відчуваються на руці. Використовую в спортзалі зі спортивним обладнанням, дають можливість впевненно тримати штанги, гирі, гантелі, не ковзає і захищає руки від потертостей. Рекомендую
- Вахтанг Л***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
Гарний перчатки!
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний + Рожевий
Дуже зручні. Руки в них не пітніють. Ідеальний варіант для збереження рук від мозолів.
- Илона М***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
Гарні перчатки для спорту і за адекватною ціною. Замовляла розмір S, підійшли ідеально. Вже тренувалась в них, гарно фіксуються на грифі, думаю будуть гарно захищати від мозолів. Рекомендую)
- Переваги:
- Гарні, легкі, відповідають розмірній сітці
- Недоліки:
- Софія Л***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний
Все супер!!Рукавиці дуже зручні і якісні))
Дякую- Продавець sport-society
З пов., магазин sport-society!
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: M. Колір: Чорний
Тренуюся на вулиці у стійках на руках, вже живуть рукавички без жодного нарікання близько півроку!!!
- Переваги:
- Офігенні
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець sport-society
З пов., магазин sport-society!
- Лариса В***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: L. Колір: Чорний
Якість супер. Зв’язались зі мною майже миттєво. Рекомендую
З пов., магазин sport-society!
- Анастасія О***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Сірий
хороші рукавиці
- Переваги:
- зручні, добра розмірна сітка
- Продавець sport-society
З пов., магазин sport-society!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Розміри: S. Колір: Чорний + Рожевий
Вже вдруге купую ці рукавички. Перші відслугували вірою й правдою. Розмір підходить ідеально, зручні та та легкі.
- Переваги:
- Якість швів, комфортна посадка на руці