Відгуки покупців про Шланг садовий для поливу 1/2" (12мм) 30м Агат поливальний чотирьохшаровий армований

Оцінка користувачів 4.09/5
на основі 72 відгуки
  • Виктор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: WPMarket. Колір: Чорний. Довжина: 50. Діаметр: 1/2"

Все влаштовує

• СЕРГІЙ Т***
    Відгук від покупця. Продавець: WPMarket. Колір: Чорний. Довжина: 30. Діаметр: 1/2"

Добре!

• Олена І***
    Відгук від покупця. Продавець: WPMarket. Колір: Чорний. Довжина: 30. Діаметр: 3/4"

Шланг не сподобався , дуже м'який , заламується і не виправляється, треба тільки вертатись і поправляти.

• Володимир С***

Користуюсь два тижні, думаю ще два він не проживе! Прям дуже слабий шланг, перегинається, з 1\2 став 3\4, тонкий, не рекомендую!

Переваги:
    Довжина
  • Лариса Д***

Товар сподобався

Переваги:
    Якість сподобалася
  • Олексій І***

Шланг четкий, не знаю к чему придраться даже. Не твердый, но и не мягкий, в самый раз!

Переваги:
    Качество
  • Денис Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: WPMarket. Колір: Чорний. Довжина: 50. Діаметр: 3/4"

Відреагували швидко,гарна доставка,прийшов правда шланг без ліцевої картинки просто запакований в плівку! Прийшов такий як заказано! І з подарунками!

Переваги:
    Прийшов такий як замовляв,поклали подарунки)
    Недоліки:
    Прийшов без картинки,сподіваюсь що там 50 метрів ще не перевіряв!
  • Игорь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: WPMarket. Колір: Чорний. Довжина: 20. Діаметр: 3/4"

Шанг норм .

• Ігор

Чудова якість ,не висока ціна,вибором задоволений!Ще й у подарунок йшла адаптер,конектор,поливалка

Переваги:
    Ціна-якість
  • Світлана Б***

Після користування на протязі 1 місяця , шланг вздувся , послоївся . Якістю взагалі не задоволена . Не рекомендую .

• Оксана В***

Шланг придбала 21.04.26.Почала користуватися 2 травня.Сьогодні 7 травня 26р і в шлангу спочатку надуло гулю а сьогодні прорвало.Це не заявлена якість, як видно з фото.Там нитки стирчать замість обіцяного армованого плетіння.
    Бажано зв'язатися зі мною для вирішення цього питання бо й місяця не пройшло.

Переваги:
    В користуванні переваг , як видно, не встигла побачити
    Недоліки:
    Шланг прорвався.
    Не відповідає заявленій якості
  • Сабіна К***

Просто хороший шланг вітчизняного виробництва

Переваги:
    Ціна-якість, Українське виробництво
    Недоліки:
    Не виявлені
  • Оксана В***

Оперативно отримала замовлення,день в день.Візуально шланг гарної якості.До вуличного водопостачання підключимо пізніше.Тоді напишу відгук детальніше.
    В подарунок ніж і з'єднувачі та поливайка

Переваги:
    Швидка доставка і якість виробу
    Недоліки:
    Поки немає
  • Станіслав
    Відгук від покупця. Продавець: WPMarket. Колір: Чорний. Довжина: 20. Діаметр: 1/2"

Шланг прийшов не 4-х слойний. У відгуках інших людей фото шлангу з червоним слоєм і білим внутрішнім слоєм. Мені прийшо трислойний . Ще не зрозуміло чому продавець одним клієнтам кладе подарунок (конектори), а іншим ні. Мені прийшло без конекторів, дрібниця а було б приємно.

• Продавець  WPMarket

Доброго дня. Шкода що виникла така ситуація. Подарунки і червоний слой в шланзі 3/4. Шланг 1/2 йде без подарунків

• Дмитро З***

Все чудово!!!

• Альона В***

Хороший, міцний шланг, дякую продавцю

• Артем

Гарні якість шлангу ,за не велику ціну.В комплекті ще йшов подарунок морковка,адаптер ,коректор та ніж

Переваги:
    Гарна якість
  • Сергій

Шланг зарекомендував себе найкращим чином. Не жорсткий, не м'який. Дійсно 4 шари (фото прикріпив). Є армування Надіюсь прослужить довго.

Переваги:
    Шланг супер
    Недоліки:
    Відсутні
  • Сергій Р***

Буду брать в сезон ещё.

Переваги:
    отличное качество.
    Недоліки:
    Не выявлены.
  • Оксана Г***

За такі гроші нормальний шланг. брали 30 метрів, так трошки перегибається, але можна поправити. Ви взагалі ціни бачили на шланги?

Переваги:
    безкоштовна доставка
  • Сергей

Два месяца эксплуатации.
    Ужас и печаль. Если решите приобрести этот шланг, то лучше примите решение в пользу другого производителя. Переламывается, сгибается, на солнце становится пластилиновым. Одним словом - хлам.
    Деньги потрачены зря.

Переваги:
    Недоліки:
    Описаны.
  • Дмитро

Духе поганий шланг, перегибається постійно, дуже хліпкий ,не відпрацював і пів сезону та вже з'явилася дірка та багато "шишок". НЕ РЕКОМЕНДУЮ до купівлі

Переваги:
    Недоліки:
    Тонкий, заламується
  • Олександр Ж***

Шланг гарний, подарунок також був присутній. Далі час покаже…

• Тетяна Н***

важкий тягати. та перегибається

Недоліки:
    дуже важкий, та перегибається
  • Віталій Ч***

Гарний шланг . Приємний сюрприз наявність подарунків .

• Олександр Ч***

Гарний шланг

• Ольга

Товар відмінний, доставлений швидко, повністю відповідає опису. Порадувала наявність арматури для підключення в комплекті. Рекомендую даного продавця.

Переваги:
    Наявність арматури для підключення.
  • Дмитро Ш***

Качество очень хорошее! Доволен.

• Виталий Ц***

Добра шланга

Переваги:
    Додаткова комплектація
    Недоліки:
    нема
  • Олександр П***

До шланга мали йти розпилювач, конектор, адаптер і ніж!
    Але прийшло в коробці Бог зна з під чого, тому зразу не перевірив, але коли розпакував виявилось, що це все хтось вкрав! Не знаю, можливо це Нова Пошта, можливо щось інше! Це дрібниці, але осадок ДУЖЕ НЕГАТИВНИЙ!
    Якщо наважитись замовити то перевіряйте відразу всю комплектацію. Майте це на увазі

Переваги:
    Недоліки:
    В описі
  • Богдан Д***

Замовив шланг, прийшов не той і без подарунків в комплекті. Надурили?
    Спочатку замовив один, все було добре, а потім другий- обманули.б'є

Переваги:
    Ще не використовував.
    Недоліки:
    Перший добре, другий брехня
  • Даниэлла С***

А комплекте пришло только 2 насадки, и даже не упакованы
    У других людей в отзывах было больше насадок

• Продавець  WPMarket

Доброго дня. На фото конектор адаптер і поливалка. Прото конектор і адаптер вставлені один в одного

• Наталья В***

Все вчасно,товар норм.
    Не було чека з товаром. Попросила, прислали,хоч і не відразу.

• Микола Ю***

Постійно загинається(скручується) - потребує майже ідеального викладення на землі. Чи куплю знову - однозначно НІ.

Переваги:
    Недоліки:
    не знаю де чотири шара - дуже мягкий
  • Скнар О***

Переваги:
    Наявність арматури для підключення.
  • Галина К***

Шланг на ці гроші дуже гарний та ще багато подарунків було
    Дякую вам

Переваги:
    Недоліки:
    Трохи заламуется