- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
хороший звук. подключается очень быстро.
в руке чувствуется добротно так, увесисто.- Переваги:
- габариты/мощность. достаточно "глубокий" звук.
- Недоліки:
- думал будет погромче
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Audiomix. Колір: Black
Колонка гуд , все ціле і в комплекті , звук гарний і гучний , дякую
- Продавець Audiomix
Дякуємо за ваш відгук, приємного користування
- Виталии П***Відгук від покупця. Продавець: Audiomix. Колір: Black
Очень качественный продукт. Если файл высокого разрешения - качество воспроизведения на миллион!
- Переваги:
- JBL отдыхает
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Audiomix. Колір: Black
Товар якісний, продавець відправив оперативно.
- Продавець Audiomix
Дякуємо за ваш відгук, приємного користування
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: DeviceHub. Колір: Black
Продавец молодец! Все быстро и качественно! Колонка достойная! Звучание на высоте! Хотя сравнивать не с чем. Но своему слуху доверяю. О автономности говорить ещё рано!
- Переваги:
- Звук. Лёгкость в управлении. Дизайн.
- Недоліки:
- Их пока нет.
- Олександр Б***Продавець: Rozetka. Колір: Black
Брав не тут і дещо дорожче.
Стосовно самої колонки: підключається до телефона швидко, так, вона дійсно не надто гучна, але має дійсно хороший звук. Але не з коробки. Раджу користуватись кастомним еквалайзером з фірмового додатка Soundcore. Якщо у вас хороший слух і аудіальна пам'ять, а також ви слухали свої улюблені композиції на хорошій акустиці, то зможете підігнати її звук до рівня, якого особисто я не очікував отримати. З однією поправкою: супер потужного басу тут не буде. Але вона здатна давати якісний достатньо деталізований чистий і збалансований звук, який потрібен для прослуховування класики (від тріо до оркестру і органу до опери). Але без налаштування еквалайзера вручну вона звучить... як колонка яка НЕ вартує стільки. :)
Адаптивний еквалайзер (стоїть/лежить/висить) - класна штука. І його звучання теж можна налаштувати руками. Або скористатись готовими пресетами. Як на мене ця функція дійсно впливає на якість звуку в залежності від положення колонки.
Матеріали і збірка хороші. Гарно зроблена річ. Щодо часу роботи від акумулятора - поки не засікав, але, думаю, що як і завжди є сенс поділити вказаний в рекламі показник на 2, якщо слухатимете гучніше, ніж на 50% гучності.- Переваги:
- Звук після налаштування еквалайзера.
- Недоліки:
- Очевидних немає. Хоча, ні, пара є: нема AUX, а також повноцінного індикатора заряду батареї на самій колонці. І також те, що у власному додатку стан заряду не у %