Відгуки покупців про Кухонний стіл з висувною шухлядою ТЕХНОмебель L=1080 мм Дуб сонома

Оцінка користувачів 5/5
  • Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Пеликан-Великан. Колір стільниці: Сірий. Ширина: 120. Глибина: 65

Придбали Кухонний стіл з висувною шухлядою Світло-сірий камень. Ну дуже сподобався! Края гладенькі, якісно оброблені, шухлядки великі, зручні. Можна відкрити пробки на ніжках і зробити вище. Виглядає дорого, ніжки красиві. Дякую за якісне обслуговування і за зворотній зв'язок по всіх питаннях. Рекомендуємо обов'язково!

Переваги:
    Зручний, можна регулювати висоту, поверхня чудова, красивий
    Недоліки:
    • Продавець  Пеликан-Великан

Ольга, здравствуйте, спасибо большое за Ваш отзыв!

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Пеликан-Великан. Колір стільниці: Дуб Сонома. Ширина: 90. Глибина: 60

Столик дуже класний, своїм замовленням задоволенна на всі 100%.
    Продавець дуже приємна і відповідальна людина.

• Продавець  Пеликан-Великан

Здравствуйте, Наталья, спасибо большое за Ваш отзыв! Ради таких слов хочется продолжать работать и не останавливаться на достигнутом!

• Олександр Б***

Невеликий гарний стіл. Товста столешня. Стіл має висівну шухлядку. Я дуже задоволений якістю та раджу іншим замовникам, у кого невелика кухня.

• Продавець  Пеликан-Великан

Александр Владимирович, спасибо большое за отзыв!

• Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Пеликан-Великан. Колір стільниці: Сірий. Ширина: 80. Глибина: 60

Не дивлячись на трохи затримки по терміну, стіл прийшов і вразив сучасною побудовою та якістю матеріалу, є регулятор ніжки по висоті для вирівнювання, задоволені замовленням, дякую !

• Продавець  Пеликан-Великан

Владимир, спасибо большое за Ваш отзыв.

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Пеликан-Великан. Колір стільниці: Сірий. Ширина: 90. Глибина: 60

Дуже гарний стіл, компактний з шухлядкою, навіть місця більше стало, хоча розміри ті ж самі що і попередній стіл. Лише прикрутити ніжки і всьо.
    Дякую!

Переваги:
    Компактний
    • Продавець  Пеликан-Великан

Елена, спасибо Вам большое за отзыв!

• Лариса К***

Дякую виробникам чудового столика! Це те, що я довго шукала! Якість бездоганна!
    Рекомендую!!!

• Продавець  Пеликан-Великан

Здравствуйте, Лариса, спасибо Вам большое за отзыв!