- Игорь Д***Відгук від покупця. Продавець: HollyM Group. Об'єм: 1 л
Хороший мужской шампунь, приятный запах, пользуюсь уже давно, несколько бутылок заказывал, качество соответствует
- Переваги:
- Качество
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 1 л
Чудовий для щоденного використання
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Приємний аромат, добре піниться
- Переваги:
- Добре вимивається
- Недоліки:
- Зависока ціна
- Балдынюк А***Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 450 мл
Отлично все
- ТМВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Пляшка вся поцарапана, кришка недокручена і в якомусь бруді, буду робити повернення, таким шампунем страшно користуватись
- Недоліки:
- Товарний вигляд
- ТМ
Ще просвітивши фонариком пляшку я замітив якісь плаваючі частинки невідомого походження, це неприпустимо щоб за данні кошти продавали такого жахливого товарного вигляду і з посторонніми частинками «невідомого» в пляшці. Краще не ризикуйте волоссям і не купляйте цей шампунь.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл
М'ятний, гарно піниться
- Павло Р***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 1 л
З товаром напевне все добре. Але, я 13 травня замовив 2 літрові шампуні. Доставка була вказана 5-7 днів. Після того як пройшов цей термін, в додатку зазначалося, що товар ще комплектується. Потім за два дні було вказано, що товар "переданий кур'єру в місті замовника", хоча замовляв у пункт видачі розетка. І ще на наступний день, що було дуже дивно - в додатку з'явився статус скасовано. Тобто, почекав 10 днів, але товар так і не отримав, нажаль.
- Юлія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
Дуже класний , брала для роботи в салоні, задоволена на всі 100 !
- Переваги:
- Густий , економний, запах приємний
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл
Перекошений текст наштовхує на думку, що це не оригінальний продукт. Навіть, вагаюсь чи користуватися, чи ні.
- Недоліки:
- Сумнівна якість.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Хороший шампунь
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Хороший шампунь
- ЯківВідгук від покупця. Продавець: Beauty buddha. Об'єм: 450 мл
Товар прийшов не новий. Вся пляшка подерта наче нею грали у футбол. Або ємністю не раз користувались і просто переклеїли етикетки. Кришка тримається на скотчі. Зворотній зв'язок продавця ніякий. Не рекомендую
- Продавець Beauty buddha
Доброго дня. Товар ми відправили в належному стані. Скотчем закривають кришку всі інтернет-магизини косметики, щоб під час транспортування шампунь не пролився. В нас є всі сертифікати, що товар оригінальний. Відправляємо з післяплатою, щоб покупець міг товар оглянути на пошті і якщо він йому не підходить, відмовитись від товару. Повернення парфумерно-косметичної продукції згідно статті 9 Закону України "Про захист прав споживачів" в такому разі неможливе.
- Які С***
Я писав що товар не оригінальний? Чи про повернення щось писав? Чи просив закони перечислити? Саме тому наложкою і відправляєте, бо не гарантуєте цілісність товару як всі нормальні компанії. Конструктивний діалог "продавець-клієнт" взагалі відсутній в цій компанії.
- Продавець Beauty buddha
Переважна більшість компаній відправляють товар з післяплатою, щоб покупець міг перевірити товар на пошті. Вкажіть, будь-ласка, компанії які можуть гарантувати цілісність товару при транспортуванні? Ми звʼяжемося із ними, щоб перейняти їхній досвід. Ще раз наголошуємо на тому, що товар був відправлений в належному стані. Також ми не можемо гарантувати цілісність товару після того, як покупець забрав товар на пошті.
- Роман Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
если брать по акции, то супер! ))
- Переваги:
- по акции супер
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 1 л
#моєрозпакування
Шампунь хороший. Із об'єктивного - волосся стало більш м'яким, блискучим і не так швидко жирніє. Із суб'єктивного - почав помічати менше випавшого волосся під час миття голови.
По консистенції як густий гель, потрібно невелику кількість для миття- Анатолій
Доповню відгук. 1л вистачить приблизно на півтора роки використання кожного дня:)
- Вера С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Покупала мужу - полностью доволен. Перхоти нет и можно использовать , как гель для душа. Рекомендуем!
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Давно хотел попробовать это шампунь. В принципе доволен. Хорошо очищает волосы. Хотя чуда не произошло: у меня волосы склонные к жироности, пришлось намылить два раза. Хотя расход не большой, с чайную ложку за раз. Даёт эффект охлаждения, наверное за счёт ментола. Запах приятный ненавязчивый. Волосы не так сильно пушатся, как после других шампуней, хотя, возможно это больше эффект от кондиционера. В общем достойный вариант, хотя и не дешёвый. Но по акции нормально.
- Переваги:
- Хорошо очищает волосы, небольшой расход, приятный запах, эффект охлаждения