Відгуки покупців про Тримач універсальний на ліжко, стіл для планшета, мобільного телефона для iPad 12-26 см.

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Олена Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Boa. Колір: Чорний

Зручний гаджет, дуже виручає в роботі. З недоліків - не фіксується сам тримач в базі, сильний люфт. Не зрозуміло як зафіксувати "регулируемое колесо Вьентьян", використовуємо метод наукового тику

Переваги:
    Функціональність, якість, ціна
    Недоліки:
    фіксація
  • Олександр Х***

Бомба!!!

• Юрій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Boa. Колір: Чорний

Нажаль начитався позитивних відгуків і придбав даний тримач, але я розчарований, так конструкція металічна, але свою функцію виконує він погано, використовував для планшета 520г:

1 Фіксатори фіксують погано, під масою планшета конструкція просідає

2 Незручно фіксувати, дуже багато зусиль треба прикласти щоб хоч трохи зафіксувати

3 Це добило остаточно, закрутив до побішниці, але під масою кріплення просто хилиться в сторону, коли спробував закрутити сильніше, металічне кріплення просто почало гнутись

Що я скажу, не знаю чи є кращі тримачі, бо шукав багато перед покупкою, але цей тримач як би знав точно б не купив, не рекомендую нікому, це не варто того

Переваги:
    Металічний
    Недоліки:
    Описав, їх багато
    • Продавець  Boa

Доброго дня. Юрій у вас завжди єсть можливість оформити повернення потягом 14 днів , якщо товар вам не підійшов. По поводу конструкції то даний тримач не буде тримати планшет без маленького просідання. Так як вага планшета вже на рівні тримача майже і фізично неможливо, щоб під вагою планшета тримач не прогнувся. Для перегляду фільмів , або роботи даний тримач справляється на відміну. Якщо вам потрібно тримач , який буде фіксувати планшет на певному рівні , який вам потрібно. То вам потрібно розглянути тримачі , які мають іншу конструкцію і не таку довжину. В нас також єсть і такі тримачі. Ми раді будемо вам допомогти і підібрати варіант , який підходить для ваших потреб.

• Владимир Х***

В мене все робе

Переваги:
    Телефон тримає він а не Я)
    Недоліки:
    Іноді послаблюється
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Boa. Колір: Чорний

Користуюсь другий день. Покупкою задоволений. Всі кріплення виконанні з метала що є великим плюсом.

Переваги:
    Металічні зʼєднання, міцне втримання положення.
    Недоліки:
    Поки що не виявлено
  • Денис У***
    Відгук від покупця. Продавець: Boa. Колір: Чорний

Міцно тримає, зручно міняти положення, кріпильні деталі виготовлені з металу, а не пластику. Рекомендую!

Переваги:
    метал, міцний, тримає добре, виготовлений якісно.