- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Купувала ставити квіти, зібрала по інструкції,не хитка( треба вірно заправляти стиженьки).
- Переваги:
- Доволі вмістка,маневрова
- Недоліки:
- Не побачила
Вітаємо, Тетяна!
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені нашим товаром. Користуйтесь із задоволенням!
Дякуємо за такий приємний відгук!
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
На малюнку все виглядає дуже красиво, але в дійсності це повне сміття, вибачте за це слово. Чесно навіть не уявляю де я можу її застосовувати, бо ці яруси постійно спадають, навантаження сильного вона не витримає. Більш схоже на дешеву підробку. Повернути теж не можу, бо упаковка розірвана)))
- Переваги:
- Цікава ідея, красивий малюнок
- Недоліки:
- Якість. Яруси неможливо закріпити, бо вони накладаються на боковинки. Щоб яруси тримались її можливо треба добре навантажити чимось, але вона не витримає. Купувала щоб ставити на неї квіти…
Вітаємо, Тетяна!
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Нам шкода, що ви не отримали той результат, якого очікували від нашого товару. Просимо повторно зібрати товар за інструкцією! Впевнені це вирішить проблему.
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
"хлипенькая"
- Алиса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Дуже здивувало що така вмістка незважаючи на розміри. Збирається за хвилини. Рекомендую
- Переваги:
- Незважаючи на габарити, досить вмістка. Зібрала за декілька хвилин..
- Недоліки:
- Не дуже маневрена
Доброго дня, Аліса! Дякуємо за відгук!
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Етажерка швидко складається, зручно пересувається за допомогою коліщаток.
Спочатку купили одну, а наступнрго дня - другу.
Зараз використовуємо для зберігання овочів на балконі- Переваги:
- Займає мало місця
- Недоліки:
- Не помітила
Валерія, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та приділений вами час.
- Ковалевская Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
В общем не плохая, конечно ждала от этажерки больше устойчивости, хотя металлическая, но как-то "гуляет".
- Переваги:
- В принципе покупкой довольна
- Недоліки:
- пока не нашла
- Лахина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Чудова єтажерка.використовую у ванні. збирається легко, виглядає надійно
- Переваги:
- Стильно виглядає
- Недоліки:
- немвє
Вітаємо, Анна, дякуємо за коментар та високе оцінювання!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Етажерку використовуємо на кухні для зберігання овочів та фруктів, дозволяє економити простір, наявність коліс дозволяє при необхідності переміщати етажерку.
- Переваги:
- Компактність та мобільність
- Недоліки:
Вітаємо, Ігор, дякуємо за ваш досвід і високе оцінювання, це дуже важливо для нас і покупців!