Відгуки покупців про Підставка для геймерських навушників RGB New Bee NB-Z12 Black амбушури аксесуар (Z12B)
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Дуже задоволена покупкою. Підставка виглядає стильно й акуратно, займає небагато місця і при цьому добре тримає навушники. Особливо потішила наявність безпровідної зарядки телефон, і навушники заряджаються без проблем. Все прийшло швидко, гарно запаковано. Якість приємно здивувала, виглядає надійно і сучасно. Класна річ, користуюсь із задоволенням.
- Продавець Schoff
Катерино, дякуємо за такий теплий та детальний відгук! Дуже приємно, що підставка виявилася стильною, якісною та зручною, а безпровідна зарядка вас так потішила. Дякуємо за довіру!
- Левченко О***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Вітаю!
Замовляла підставку для навушників. Прикольна штука. Є багато розʼємів для юсб і юсб-с. Зручно. Також, можна зарядити телефон чи інші навушники на бездротовій зарядці. І як нічник працює непогано. - Яна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Купляла чоловіку на подарунок-все сподобалось, користується залюбки. Опис актуальний, все працює, доставили дуже швидко та якісно. Дуже дякую)
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Товар відповідає опису . Доставили швидко, все працює, дякую!
- Юлія Є***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Гарна підставка! Брала на подарунок!
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Товар якісний, персонал швидко відпрацював, дякую
- Переваги:
- Якісна, красива
- Продавець Schoff
Ірино, дякуємо за відгук! Раді, що підставка виявилася якісною та гарною. Дякуємо за довіру!
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Дуже класна підставка для навушників, гарно виглядає і функціональна
- Переваги:
- Зручна і гарна
- Продавець Schoff
Артуре, дякуємо за відгук! Раді, що підставка виявилася зручною та гарною. Дякуємо за довіру!
- Інна П***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Купувала на подарунок чоловікові. Дуже гарно виглядає, функціональна, жодних дефектів чи неприємних запахів. Відправили замовлення швидко)
- Переваги:
- Стильна, функціональна
- Продавець Schoff
Інно, дякуємо за відгук! Раді, що підставка виявилася стильною, функціональною та гарним подарунком для чоловіка. Дякуємо за довіру!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Брала на подарунок, підставка стильна та функціональна, відповідає всім заявленим характеристикам. Легко зібралась, зручна у використанні. Дуже подобається дизайн, міцна, основа по столу не ковзає.
- Переваги:
- Дизайн, стійкість, зручність
- Продавець Schoff
Олено, дякуємо за детальний відгук! Раді, що підставка виявилася стійкою та зручною у використанні, а дизайн вас порадував. Дякуємо за довіру!
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Дуже крута підставка, все як на фото)) син задоволений, те що потрібно для підлітка! Замовлення прийшло швидко, все без проблем. Рекомендую
- Продавець Schoff
Яно, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що підставка відповідає фото, а син задоволений подарунком. Дякуємо за довіру!
- Евгений л***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Підставка дуже гарна! Задоволенний!
Все відповідає опису- Переваги:
- Можна включити, або вимкнути подсвітку
- Продавець Schoff
Євгене, дякуємо за відгук! Раді, що підставка повністю відповідає опису і подобалася. Дякуємо за довіру!
- МеріВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
*****
- Переваги:
- Все супер
- Анатолій Б***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Ваша підставка під навушники виглядає дуже стильно та зручно. Вона чудово доповнить будь-який робочий стіл чи ігрову зону. Здається, що вона виготовлена з якісних матеріалів та прослужить довго. Підставка надає навушникам особливого шарму та захищає їх від пошкоджень. Це дійсно гарний та практичний аксесуар.
- Переваги:
- Все, підсвітка ще
- Продавець Schoff
Щиро вдячний за розгорнутий відгук на підставку) приємного користування)
- Муравский Т***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Підставка хороша, все працює добре.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Гарна підставка, світиться красиво, є різні режими, навушники тримає, все супер, як підставка, в якості зарядки не дуже, максимум навушники і заряджати
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Купував в подарунок, підставка хороша з ргб, доставили швидко, працює вже пів року
- Михайло Ш***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Гарна підставка. Зручна у користуванні. Тримач для навушників гумовий та гнучкий.
Підсвітка: є 5 кольорів + режим "веселка". Яскравість нормальна, але я вимкнув, - не моє. Бездротова зарядка без проблем заряджає телефони та Apple Ear Pods (чи Air Pods, х.з.).
Є також USB. Під'єднав до нього магнітний кабель для зарядки Bluetooth клавіатури та миші. Дуже зручно, тому що з дротів на столі залишилися тільки HDMI та живлення для лаптопа.
Зостереження: Якщо будете користуватися підсвіткою, раджу не вимикати живлення, бо будете кожен раз при увімкненні його переналаштовувати. Особисто я приєднав пристрій до монітора, а він постійно увімкнений.
Продавець - адекватний - 5/5. Можна брати.- Переваги:
- Підсвітка, гумова поверхня
- Недоліки:
- При відключенні живлення, колір налаштованої підсвітки змінюється на той що за замовченням
- Продавець Schoff
Дякуємо за детальний відгук! Ми раді, що підставка вам сподобалася та що ви знайшли її зручною в користуванні. Дуже цікава ідея з підключенням до USB кабелю для зарядки клавіатури та миші — це справжнє рішення для зручності на столі! Щодо підсвітки, ваше зауваження про налаштування яскравості та кольору дійсно важливе, і ми врахуємо його для покращення продукції. Спасибі за рекомендацію і позитивний відгук! Завжди раді допомогти!
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Гарна підставка. Якісна. Має режими кольору, гарно працює безпровідна зарядка
- Переваги:
- Зручна
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Підставку купувала на подарунок. Товар гарної якості,працює справно,швидко відправили.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Класна підставка, прийшло швидко, брала на подарунок. Якість гарна
- Переваги:
- Все сподобалося
Чудово ) приємного користування
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Идеально. Спасибо большое за очень качественный товар и прекрасное обслуживание. Всё быстро было отправлено. Товар полностью соответствует описанию, очень довольна!
- Переваги:
- Отличная подставка для наушников
Спасибо за отзыв)
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Дуже зручна підставка, корісстуюсь із задоволенням
Чудово) приємного користування
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Все чудово, дякую! Я дуже задоволена
Приємного користування)
- ВладиславаВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Має прикольний зовнішній вигляд. Зручний. Яскравий
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Все супер, зовнішній вигляд та якість чудова, в користуванні вже два тижні, поки що всім задоволені
Дякую за відгук)
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Рекомендую і товар і продавця
- Дарья И***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Замовляла на подарунок, все чудово. Працює справно, крутий аксесуар на робочій стіл
- Переваги:
- Все працює
- Продавець Schoff
Дар'є, дякуємо за відгук! Раді, що подарунок вийшов вдалим і аксесуар справно працює на робочому столі. Дякуємо за довіру!
- Татьяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Купувала цю підставочку на подарунок. Іменинник в захваті від функціоналу та зовнішнього вигляду.
Рекомендую!- Переваги:
- Можна підзарядити свої девайси
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Schoff
Тетяно, дякуємо за такий приємний відгук! Дуже раді, що іменинник у захваті від подарунка. Дякуємо за рекомендацію і довіру!
- Вячеслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Дуже гарний дизайн, стильний гаджет !
- Продавець Schoff
В'ячеславе, дякуємо за відгук! Дуже приємно, що дизайн і стиль гаджета вам сподобалися. Дякуємо за довіру!
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Офигенный девайс, очень, очень в кассу мне зашел
Долой лишние зарядки и провода!- Переваги:
- Получил все что хотел и даже больше!
- Продавець Schoff
Вячеслав, спасибо за такой эмоциональный отзыв! Очень рады, что девайс попал точно в цель и избавил от лишних проводов. Спасибо за доверие!
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Классная подставка ! Все функции работают ,брала на подарок .Получатель остался счастлив ) Очень красиво светится особенно вечером !!!Покупкой довольна !
- Продавець Schoff
Спасибо за обратную связь)
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Купувала підставку на подарунок. Отримувачка дуже задоволена, мінус провід для зарядки, + додаткові порти для елементів, для яких вже не вистачало місця в комп'ютері. Також використовується як нічник тепер)?
- Переваги:
- Швидка доставка, гарантія, опис товару відповідає дійсності
- Продавець Schoff
Ольго, дякуємо за такий приємний відгук! Дуже раді, що подарунок сподобався, а додаткові порти виявилися корисними. Дякуємо за швидкість вашого рішення і довіру!
- Хіна А***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Купувала на подарунок, дуже сподобалась підставка. Мінус зайві проводи на робочому столі та мінус зарядні пристрої. Гарна підсвітка. У користуванні два тижні, задоволені. Коштує своїх грошей.
- Переваги:
- Гарний вигляд, прикольна світяшка, зручна підставка та зарядка
- Продавець Schoff
Хіно, дякуємо за такий детальний відгук! Дуже приємно, що підставка сподобалася як подарунок, а підсвітка та зручність зарядки виправдали очікування. Дякуємо за довіру!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Користуюся підставкою вже майже місяць, недоліків не виявив. Купівлею підставки задоволений на всі 100 %.
- Переваги:
- Приємна на дотик, не хитається.
дякую за відгук )
- Микита П***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Світить, заряджає, додає затишку інтер'єру.
- Продавець sMall
"Додає затишку інтер'єру" — влучніше про NB-Z12 і не скажеш! Микито, дякуємо за фото, на них добре видно, як гарно підсвітка вписалась у обстановку. Приємно, що і практична функція зарядки, і естетика працюють в парі, роблячи робоче місце ще приємнішим.
- Оксана Ж***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Чоловік подарунком користується вже пів року. Все чудово - красиво виглядає і приносить свою користь. Окремо дякую продавцю за швидку доставку!
- Продавець sMall
Оксано, дуже дякуємо за такий теплий відгук! Особливо приємно чути, що подарунок вже пів року вірно служить і досі радує зовнішнім виглядом та функціональністю - це найкращий показник якості для нас. RGB-підсвітка створює приємну атмосферу на робочому столі, тож раді, що чоловікові прийшовся до душі саме такий подарунок. Дякуємо за теплі слова про доставку та за те, що знайшли час написати такий детальний відгук!