Відгуки покупців про Портативний душ із насосом та зарядкою від USB на акумуляторі для дачі та кемпінгу
- Лариса Ф***Відгук від покупця. Продавець: Join Point. Колір: Білий
Зламався на другий день, ремонту не підлягає, даремно витрачені гроші
- Недоліки:
- Зламався на другий день користування
- Продавець Join Point
Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою, команда Join Point.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Join Point. Колір: Білий
Душ попрацював рівно тиждень !!!
Не включається !! І не заряджається !!
Пуста трата грошей ..!! На номер магазину додзвонитись неможливо !!- Продавець Join Point
Добрий день! Менеджер зв'язався з Вами для уточнення всіх деталей та вирішення даного питання. З повагою, команда Join Point
- Ілля С***Відгук від покупця. Продавець: Join Point. Колір: Білий
Повний непотріб. Попрацював не більше тижня і те не при постійному використанні. Почала спочатку заїдати кнопка ввімкнення, а потім і зовсім вмерла.
- Недоліки:
- Одноразовий товар
- Продавець Join Point
Доброго дня, Ілля! Нам шкода, що виникла така ситуація. Проте нажаль не отримали від Вас звернень, щодо некоректної роботи товару. Звертаємо Вашу увагу, що протягом 14 днів з моменту забору посилки з відділення діє гарантійний безкоштовний ремонт у нашому сервісному центрі. Номер телефону для зв'язку вказаний у товарному чеку, який Ви отримуєте разом з товаром. Наразі гарантійний строк вже минув. Сподіваємось наступні покупки залишать тільки приємні враження. З повагою команда JOIN POINТ
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Join Point. Колір: Білий
Принял душ 2 раза и на этом все...Не указано ни одного № тел.,по которому можно связаться с продавцом.Жду решения нашей с вами проблемы.
- Переваги:
- Не успел обнаружить , т.к. на 2-й день перестал работать
- Недоліки:
- Насос постоянно всплывает
- Продавець Join Point
Добрий день, номер для зв'язку вказаний у товарному чеку. Менеджер зв'яжеться з вами в понеділок для вирішення проблеми.
- Сірожа Ш***Відгук від покупця. Продавець: Join Point. Колір: Білий
Хороший товар, працює
- Продавець Join Point
Доброго дня, Сергій! Дякуємо за замовлення та високу оцінку. Користуйтесь із задоволенням! З повагою команда JOIN POINT
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Join Point. Колір: Білий
Не работает. Где отремонтировать
- Недоліки:
- Не работает. Как и где отремонтировать в Виннице.
- Продавець Join Point
Добрий день, Сергій. Наш менеджер намагався зв'язатись з Вами, але не вийшло. Відписались у месенджер. З повагою, JOIN POINT
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Join Point. Колір: Білий
Один раз включив і на тому все
- Продавець Join Point
Доброго дня, Микола! Менеджер з Вами зв'язався для уточнення інформації та оформлення відправки нам на сервісний центр для гарантійного безкоштовного ремонту. З повагою команда JOIN POINT
- ДавидВідгук від покупця. Продавець: TSV
Надіслали непрацюючий душ, не перевірили. В переписці продавець дві доби розписував як правильно заряджати, без бажання вирішити проблему. В ітозі розібрав сам, шматочок пластмаси від кріплення заклинів двигун. Товар та продавця не раджу
- Переваги:
- Товар приїхав
- Недоліки:
- Непрацюючий
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Все супер. Чудово працює.
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: TACO. Колір: Чорний
Для дачи можно брать
- Переваги:
- Легкость в эксплуатации, компактный и хороший напор
- Недоліки:
- При поточной сборке проявляются недостатки: при третьем включении отказался качать воду. Пришлось снять крышку и надеть слетевшую с вала крыльчатку насоса.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: HomeHelping. Колір: Білий
Работает до сих пор. Очень довольна
- Переваги:
- Всегда под рукой
- Ирина Г***
Это первый из купленных. Второй прожил три недели, а этот с апреля пашет )
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: tech integrator. Колір: Білий
Долго не протянул. Жаль, вещь удобная.
- Переваги:
- Всегда под рукой
- Недоліки:
- Работал недели три и сдох... ((
- Ірина А***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Гарний товар, все як в описі
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Норм душ. Купував на період ремонту в ванній. Акб хватає на 3-5 разів прийняти душ. Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна, якість
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: tech integrator. Колір: Білий
Працює,ок
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: tech integrator. Колір: Білий
Все добре,працює
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Дякую,за товар
Все як в описанні - НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Vormir
Душ виручає на випадок проблеми зі стаціонарним водонагрівачем. Товар відповідає опису. Раджу придбати.
- Переваги:
- Зручна конструкція, компактний, легкий.
- Олена І***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Білий
Все супер)
- Назарій К***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Брав портативний душ на випадок відключення гарячої води. Користувався поки небагато, але якістю повністю задоволений — зручний і добре працює. Рекомендую
- Діна Л***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Чорний
Працює добре.
- Продавець Great LUCK
Дякуємо за покупку та відгук! Нехай товар служить вам довго та приносить користь.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Vormir
Купив в кінці травня, користувались десь разів 15...на даний момент була потреба використання але не працює. Гарантію подивився - 14 днів.
- Переваги:
- Дійсно нормально працював, гарний напір води
- Недоліки:
- Вийшов з ладу дуже швидко, не рекомендую , гарантія дуже малий термін
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Дуже гарний пристрій в летний період дуже виручив коли спека , а в осінніх днях ні треба гріти дуже багато води . Економно
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Чорний
За 3 використання перестала працювати
В додаток до того, вона нерозборна щоб відремонтувати
Ще й подувам, чому на розетці гарантію не пише, а ось чому- Переваги:
- На 3 рази прийняти душ хвате
- Недоліки:
- На 4 раз не вистачить
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: TACO. Колір: Чорний
Все прийшло дуже швидко. Продавець йде на контакт.
- Татьяна У***Відгук від покупця. Продавець: tech integrator. Колір: Білий
Спасибо Розетке и продавцу за возврат денег за некачественный товар
- Вячеслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Доставкою задоволений
- Марія-Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Хороший душ за свою ціну, добре працює
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Душ дуже простий у використанні. Збирається легко. Гарний напор води й швидко заряджається. Рекомендую й товар й продавця
- Переваги:
- Гарний напор, швидка збірка
- Ярослав З***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Гарний товар, свої функції виконує.
- Галина Ч***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Білий
Все працює, при відключені світла не заміна річ, рекомендую
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Класний гарний душ , працює добре , вся сімʼя купається всі задоволені!!! В селі саме те , на природу з палатками теж гарно брати з собою дуже файна штучка )))
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Дуже ввічливий продавець, швидка доставка
Сам душ теж сподобався
Ще не користувалась, але за свої гроші душ виглядає непогано- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Ще не користувалися
- Хабік Ю***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Чудовий товар, надійшов швидко. Продавець зателефонувала та розповіла про правила використання, що є великим плюсом
- Переваги:
- Душ працює тихо, користування є інтуїтивним, добре що порт для зарядки є досить захищеним від води. Напір води є достатньо сильним, немає проблем у використанні
- Недоліки:
- Не помітила
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: AB PREMIUM SHOP. Колір: Чорний
Душ вийшов з ладу після другого використання, перестав заряджатися.
Позитивно що продавець після продажу зателефонував та розповів про правила користування приладом (дотримувалася усіх рекомендацій), також цікавився чи задоволена я покупкою за деякий час після продажу. Коли повідомила що прилад несправний, продавець попросив надіслати відео щоб спробувати вирішити це питанпя.
Нажаль змоги надати відео я не маю через недоступність в даний час до приладу, тому питання залишилося відкритим.- Переваги:
- Швидка збірка
- Недоліки:
- Вийшов з ладу після другого використання
- Продавець AB PREMIUM SHOP
Добрий день! Очікуємо від Вас на більш детальну інформацію, готові Вам замінити товар.
- Татьяна У***Відгук від покупця. Продавець: tech integrator. Колір: Білий
Одна звезда это ещё роскошь!!!!!
Мало того, что товар пришел бракованный, так его не возможно вернуть! Продавец морозиться, ему не дозвониться, на связь не выходит. Никогда и ничего не заказывайте у этого продавца! Аферисты и мошенники!