Со временем конечно облущилась
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовляла рік тому. Нажаль, не рекомендую, тому що облущилася по бокам ця "шкіра", тепер сумочка виглядає сумно. І доречі це сталося вже після декількох місяців носіння. Фото додаю.
Представник постачальникаДоброго дня, Марія. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- ирина л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Второй раз заказала эту сумку для подруги,пришла без дефектов,все отлично,за эти деньги .Очень хорошая цена
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
Представник постачальникаІрина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Любов Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Сумка гарна, але на фото вона світліша, прийшла на два тони темніша.
Представник постачальникаЛюбов, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Натуральна шкіра, гарна якість. За такі гроші просто знахідка
- Переваги:
- Ціна. Якість
Вот так пришло
- Вадим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не шкіра! Для чого писати не правду. А так симпатична
- Недоліки:
- Не шкіра 100%
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим. Дякуємо що обрали саме нашу продукцію. Виріб виконаний виключно зі шкіри. Ми впевнені у своєму товарі і виробниках, тому матеріал виготовлення - натуральна шкіра.
Також просимо брати до уваги, що кожен шкіряний товар має свої особливості і залежить це від типу шкіри, її обробки і фарбування, тому не поспішайте робити неправильні висновки.
Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців і відповісти на всі питання. Приємних і вдалих Вам покупок!
Хочемо зазначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі виниклі питання нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже гарна сумочка. Компактна, але вмістка.
Представник постачальникаЮлія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Сумочка гарненька, компактна,невеличка)
- Переваги:
- Оригінальний дизайн,шкіряна
- Недоліки:
Представник постачальникаАліна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Шунько Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Симпатичная маленькая сумочка.
Представник постачальникаЛюбов, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Прекрасный товар. Доставка мгновенная.
Представник постачальникаНаталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Кондратюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений
Красива сумочка, досить якісна, натуральна шкіра, м'якенька.
- Переваги:
- Красива, зручна
- Недоліки:
- З новизни має різкуватий запах фарбованої шкіри
Представник постачальникаВалентина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Кожа м'якенька,фурнітура красива але метал на замках якийсь легкий.Зручна
- Переваги:
- Ціна,зручність.
- Недоліки:
- Пошив не якісний. З боку в рубець сумочки не прихвачено край шкіри,не прошито.Довелося будівельним клеєм ПВА гарненько приклеїти край шкіри к шву. Якби не ціна,зробила би повернення.
- Валерія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Замовляла білу. Всі стікери на доставці про білу. Сумочка - бежева. Дуже не зручно. Неприємно.
- Переваги:
- Якість за свою ціну
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Елена О***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Повернення. Сумочка не білого кольору. Маленька.
Представник постачальникаОлена, доброго дня. Дякуємо за відгук.