- Роман И***Відгук від покупця. Продавець: IVS market. Колір: Різнобарвний
- Недоліки:
- Комплект шурупов не полный, явно уже использовался товар. Следы сборки присутствует на алюминиевой каркасе.
- Продавець IVS market
Доброго дня, Роман! Товар відправляється новий та перед відправкою перевіряється. В описі товару та на фото немає ніяких додаткових шурупів у комплектації. При отриманні обов'язково покупець має відкрити та перевірити посилку на цілісність та комплектацію, так як доставку ми не контролюємо. Якщо при перевірці товар має якісь нюанси, відмовляєтесь від отримання. Товар Ви забрали з точки видачі, тому ми не можемо визначити в якому стані він приїхав.
- Соколовская Т***Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Чорний
- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Чорний
Вдруге намагаюся купити такий кошик і вдруге приходить без одного куточка, без якого неможливо зібрати. В цей раз ще й написи російською були.
- Аліса Т***Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Чорний
Чому ви продаєте росіянську продукцію?!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Чорний
Це не припустимо...побачив вже після збірки, так як збирав тиловою частиною
- Недоліки:
- язик
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Дуже зручно!
- Переваги:
- Зручний, економить час
- Недоліки:
- Кріплення може відірватись якщо перевантажити.
- Продавець Brands_Market7777
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Все добре, легко збирається
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Покупкою задоволена. Користуємось уже декілька місяців. Чудово підійди розміри (ширина, висота) - вписались в інтер’єр. Зручно переміщати при прибиранні. Вміщує значку кількість речей. Розподіл по кольорам допомагає зекономити час при сортуванні одягу та білизни перед пранням.
Окремо хочу відмітити ввічливість операторів, з якими спілкувалась.- Переваги:
- Цупкий матеріал, міцний каркас, легко пересувається і складається, вмісткий.
- Недоліки:
- За липучку, яка кріпить до каркасу, інколи чіпляється одяг.
- Продавець Brands_Market7777
- Никита В***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Дуже зручно
- Павло Р***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Різнобарвний
Зручно і стильно.
Вітаємо!
Раді, що ви задоволені покупкою. Дякуємо, що обрали нас!
- Єлизавета М***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Різнобарвний
Підійшло, гарний кошик, зібрати просто, допомагає розсортирувати речі. Досить великий, у ванній місця не хватило, стоїть у іншій кімнаті.
- Переваги:
- Легкість збірки, об'єм
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що у вас залишилися позитивні враження.
Завжди раді вам знову!
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Різнобарвний
Дуже сподобався кошик. Збирати легко. Швидка доставка
Вітаємо!
Дякуємо за відгук! Раді, що покупка вас порадувала.
Користуйтеся із задоволенням — будемо раді бачити вас знову!
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Гарний та зручний органайзер для брудних речей, місткий, але при цьому компактний. Конструкція міцна, все сподобалося!
- Продавець Brands_Market7777
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Оксана У***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Хотілося б ще більше секцій!))) бо окремо складуються рушники, вовняні речі, білизна
- Переваги:
- Зручний, легко збирається
- Недоліки:
- Користуюся понад рік, не виявила
- Продавець Brands_Market7777
- БогданВідгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Різнобарвний
Я дальтонік, мені складно.
- Переваги:
- Жінка зраділа
- Недоліки:
- Жінка заставляє складати все по кольорах
- Продавець BoxShop
Дякуємо за ваш відгук!
Бажаємо зручного користування!
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Sansey. Колір: Чорний
Good
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Різнобарвний
Товар дуже сподобався! Додам фото- бо справді зручно розподіляти речі і потім прати їх !
- Переваги:
- Стильно, зручно
- Недоліки:
- Не знайшла поки
- Руденко В***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Органайзер місткий і якісний!
- Продавець Brands_Market7777
- Віталій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Чудо співвідношення ціна - якість. Служить добре.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Отримала товар, все як описано
- Переваги:
- Місткість, компактність
- Недоліки:
- Хиткий
- Продавець Brands_Market7777
- Яніна К***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Чудовий органайзер, місткий, легко збирається. Замовляла для маленької ванної кімнати, прекрасно встав у невеличкий отвір між душовою та пралкою.
- Переваги:
- Легко збирається, гарно виглядає та прекрасно підійде для невеличкої ванної кімнати.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець Brands_Market7777
- Ігор Ц***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Зручний органайзер, чудово вписується в інтерʼєр.
- Переваги:
- Якісні матеріали
Швидка доставка - Недоліки:
- Мар'яна В***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Сподобався
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Avail Shop. Колір: Різнобарвний
Все устроло
- Маряна З***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Отримала органайзер, легко збирається якраз підійшов мені в ванну кімнату супер дякую гарно
- Переваги:
- Зручний просто складається легко переносити.
- Недоліки:
- Не такий колір мені прийшов як я замовляла
- Продавець Brands_Market7777
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук і приємні слова.
Раді, що органайзер вам сподобався та гарно вписався у ванну кімнату.
Щодо кольору — модель дійсно представлена в єдиному варіанті: чорний + білий, як на фото у картці товару. Можливо, через освітлення або налаштування екрана відтінки на зображенні могли здатися трохи іншими — це нормальна особливість фотопередачі.
Дякуємо, що відзначили зручність і якість виробу. Ваш відгук допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір і мотивує нас підтримувати високий рівень сервісу.
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Органайзер зручний у користуванні, компактний, місткий. Дякую за швидку відправку
- Переваги:
- Зручний, гарна якість
- Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Гарна корзина, дуже зручна для збору речей.
Розмір ідеально підійшов до ванної кімнати.
Єдине, під час збирання раджу бути обережним, бо на одному з кінців був невеликий шматочок металу, об який я подер шкіру.- Переваги:
- Зручна, легко збирається
- Недоліки:
- Під час збирання подер шкіру
- Продавець Brands_Market7777
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Гарна штука
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Зручно що є відсік для темного і світлого кольору.
- Переваги:
- Зручність у використанні, і компактність.
- Продавець Brands_Market7777
- Виктория Н***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Супер!!!
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Дуже класний органайзер, вміщує в себе всю білизну і дуже зручно, що є сортування по кольору білизни, бо це завжди було проблемою, тому зараз вона вирішена завдяки цьому органайзеру!)
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777
Усе супер , товар прийшов швидко відправили , в хорошому стані.
Все підійшло і служить ідеально)- Продавець Brands_Market7777
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Sansey. Колір: Чорний
Дуже потрібна річ у домі
Дуже багато речей влазить і не займає багато місця - Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro
=))
- Переваги:
- все супер, стильно, зручно
- Юлия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Sansey. Колір: Чорний
Отправили не тот товар. Указан на три отделениях, а привезли на два. Даже не стала собирать.