Відгуки покупців про Оригінальний, красивий подарунковий набір для мами на день матері Подарунок мамі на день народження на 8 березня
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Crafts & Presetns
Все супер! Компанія справді докладає максимум зусиль, щоб дарувати радість!
Доброго дня, Артеме!
Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та високу оцінку!
Нам надзвичайно приємно читати, що Ви помітили нашу турботу та старання. Ми справді вкладаємо душу в кожен подарунковий набір, щоб він дарував щирі емоції, радість та незабутні враження.
Дякуємо за довіру до нашого магазину! Будемо раді й надалі допомагати Вам радувати найдорожчих людей особливими подарунками.
З повагою магазин
посилання
- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: Crafts & Presetns
Хороший подарунок. Мамі дуже сподобалося. Дякую за швидку доставку та прекрасну комунікацію.
- Продавець Crafts & Presetns
Руслан, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
Нам дуже приємно, що подарунок сподобався Вашій мамі та залишив приємні враження
Дякуємо за довіру, а також за теплі слова про швидку доставку та комунікацію. Ми завжди стараємось, щоб кожне замовлення приносило радість та позитивні емоції
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Дарія В***Відгук від покупця. Продавець: Crafts & Presetns
Добрий та ввічливий сервіс, а подарунок повністю відповідав очікуванням)
- Продавець Crafts & Presetns
Дарія, щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені сервісом та що подарунок повністю виправдав Ваші очікування. Ми завжди стараємося, щоб кожне замовлення дарувало приємні емоції та виглядало бездоганно!
Будемо раді Вашим новим замовленням та завжди готові допомогти з вибором ідеального подарунка!
- Федотова Л***Відгук від покупця. Продавець: Crafts & Presetns
Дякую!За чудовий подарунок !Мама в захваті!Все ціле та швидко прийшло.
- Продавець Crafts & Presetns
Щиро Вам вдячні за довіру, гарний відгук та високу оцінку нашої роботи. Ми дуже раді, що все сподобалося! Чекаємо Вас знову!