- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Гарні та зручні накладки. Брав під геймпад для свіча
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Зелений
Стіки якісні,приємні на дотик легко вдягаються)Рекомендую ціна/якість
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний
Хочу доповнити свій відгук, дійсно накладки класні і ми вирішили замовити ще одні на другий джойстик. Товар приїхав швидко, я забрала не перевіряючи, бо то силікон що з ним може бути, а вдома виявилось, що один порваний син засмутився. Я вирішила написати в магазин, мені відразу відповіли, що немає проблем ми вам вишлемо інші і звісно на наш рахунок і на другий же день нам відправили ще один комплект. Дуже приємно вражена відповідальністю магазину, дякуємо вам. Діти щасливі, тепер в них є навіть одна запасна накладка. Щиро вдячні вам за сервіс!
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми завжди залюбки йдемо на зустрічі нашим покупцям, бо саме Ваша задоволеність сервісом і товаром є нашою головною метою!
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Синій
Накладки сподобалися всім, гарна якість, зручні, вирішили замовити ще тільки іншого кольору. Рекомендую
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!