- Денис Ж***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома
Все норм
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Венге
Замовила стіл 25.09 мав приїхати 30.09 ,але не приїхав.В розетці сказали що навіть його ніде в базі немає.Залишила заявку знайшовся стіл 3.10 .Коробка була пошкоджена,деталі столу навіть не переклали між собою картоном,кути пошкоджені надбиті,стіл брудний весь в клею,кант на верхній кришці столу приклеєний аби як.На кришці столу для кріплення з боку сама робила дірочки до не просверлено аж 4 дірки!Не рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Багато
- МашаВідгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Венге
Компактний, гарний стіл
- Переваги:
- Стіл відповідає опису
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Німфея Альба
Жахливий стіл. Окрім в цілому якості виготовлення у столешні немає бокових отворів для конфірматів. Їх тупо забули просверлити. Требі дрилем примудритися зробити чіткий рівний довгий отвір
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Сірий
Стіл доставили швидко, сам стіл нам сподобався, але проблема була в доставці, як вказано в оголошенні, вага столу 20 кг, а вказана вага на пошті була 56 кг. Тому,що стіл прийшов в двох коробках, від виробника, і ще одна коробка була для об'єму, вона була набагато більше чим сам стіл, що спричинило завищену вартість, аж на 350 грн. Стіл переважували вже на пошті, його вага була 22.550 .
Також коли ми зібрали стіл то виявили 6 зайвих обрізків, які взагалі були лишні і не вказані в комплектації, схоже на обрізки з інших столів, навіть другого кольору були, ( зрозуміло,що вони були для додавання об'єму) ми їх також зважили ( їхня вага була 2.500).
Тому, якщо надумаєте собі замовити в цієї компанії столи чи щось інше з меблів, просіть їх, щоб вони не додавали для об'єму ніяких обрізків, і також шоб на пошті вказували правильну вагу, а не як в нашому випадку.- Переваги:
- Стіл такий як на фото, яке заявляє продавець
- Недоліки:
- Доставка та якість обслуговування,
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Німфея Альба
Стіл зроблено не акуратно, на плитах сколи, кромка поклеїна як небуть. На стільниці по бокам не було дирок для вставлення шурупів, та її фіксації
- Дмитро Х***
Недоліки які ви озвучили у нас теж присутні. Але, щодо кріплення столешниці там поверх дірок приклеєно кромка, тому сміливо крутить саморізи її проб'ють.
- Наталя Л***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Німфея Альба
Все відповідає дійсності, вислали швидко
- Вероника К***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома + Білий
За такі гроші -чудовий стіл . Гарний , стильний не габаритний
- Переваги:
- Розмір , дизайн
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Інесса З***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома + Білий
Здається низьким, але дуже зручний
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома + Білий
Ціна=якість. Все подобається, але це найгостріша обробка контуру столу який мені траплявся(спиратися руками неприємно)
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома + Білий
Невеликий заводський брак видно но забракло конфермантів прийшлося докупити стіл в доброму стані.Ціна помірна якість відповідає ціні. Дочка задоволена а це основне. Доставка дуже дуже бистра.
- Недоліки:
- Бракує компонентів для збору стола
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Горіх екко
Стіл дуже сподобався, але при зборі виникли труднощі. В деяких деталях були відсутні отвори під шурупи. При детальному огляді зрозуміли, що виробник їх заклеїв плівкою. Тобто в ДСП вони є, та їх не видно. Просто полінився їх хоча б намітити.
- Переваги:
- Стіл гарний. Добре підходить для дитини 5р.
- Недоліки:
- Заклеєні отвори. Лінивий виробник)))
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома + Білий
Прийшов швидко.Все було в наявності,збирається норм ,дитина задоволена)
- Переваги:
- Ціна і якість нормальні,компактний,виглядає сучасно
- Недоліки:
- Не виявили
- Станіслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Горіх екко
Нормальний стіл за свої гроші. Проте, коли почав збирати, вирішив, що поставлю "одиницю".
Пояснюю:
1. Разом із столом, приїхало декілька дощок (відходи виробництва), які використовувалися як ущільнювач (щоб деталі столу у коробці не ковзали при транспортуванні). Це дуже дивний спосіб, бо таким чином вага коробки суттєво збільшилася. Можна було використати пакувальний папір або пеновласт, але виробнику легше накидати дощок, ще й позбавитися таким чином відходів :)
2. Конкретно на моєму екземплярі не вистачало декількох отворів для кріплення: 3 на стільниці (з торців) і по одному на кожній з полиць (торцований край, що кріпиться до внутрішньої перегородки). З положення вийшов використавши саморізи.
Паралельно було замовлено ще один такий стіл (білий). Одразу розпакували, щоб подивитися, чи всі отвори присутні. У білого все добре.
В цілому, стіл - ок. "Четвірку" ставлю за недбалість.- Переваги:
- Добре виглядає, зручний, без гострих кутів
- Недоліки:
- Мій екземпляр був без декількох отворів, довелося використати саморізи
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома + Білий
Досить гарний стіл за таку вартість. Зібрали без проблем. Гарно виглядає, не хитається.
- Переваги:
- Ціна, сучасний дизайн
- Недоліки:
- Не виявлено поки
- Дарья Ш***
Підскажіть будь ласка,як ви зібрали поличками на праву сторону? Бо у всіх зліва. А мені треба зправа.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома + Білий
Класний стіл. Замовили вдруге, для меньшої доньки. Компактні, гарні, сучасні. Гарно та стильно виглядають. Швидко складаються. Дякую розетка за швидку доставку.
- Переваги:
- Ціна, якість, зовнішній вигляд
- борисенко а***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома + Білий
Стіл зібрали легко але в коробці було багато деталі в ще. Напевно помилились коли збирали замовлення. Підкажіть що з ними робити?
- Переваги:
- Колір дизайн компактний
- Недоліки:
- Не знаю))
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома + Білий
Класний та компактний стіл. Досить оригінально виглядає. Чоловік склав за 30 хвилин. Дякую за швидку доставку.
- Переваги:
- Сучасний, не дорогий