Відгуки покупців про Маска для сну шовк "Чумацький Шлях" 3.1 з нековзною резикою в Подарунковій упаковці Лавандова (1164-02)

Оцінка користувачів 4.77/5
  • Михайло Б***

• Відповідність фото

Маскою задоволений, зроблено продумано і якісно, спати комфортно.

• Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Замовляв на подарунок, маска повністю виправдала очікування, недоліків не виявили

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Червоний

Маска виявилася не зручною. Надто відчутна на лиці та й голові в цілому. Особливо, коли на боці лежиш, то заважає сильно. Тим, хто не вміє засинати на спині скоріше за все не підійде. Також ремінь чи то заширокий, чи то розташований не на тій висоті, не знайшла ідеального положення. Також в масці жаркувато, навіть зараз в мороз.

Переваги:
    Добре захищає від світла, приємна тканина
    Недоліки:
    Надто відчутна, не зручний ремінь, надто тепла
    • Продавець  Тиша в домі

Дякуємо за відгук. Для внутрішньої підкладки ми використовуємо дихаючий матеріал Slimtex мінімальної щільності, щоб одночасно забезпечити якісне затемнення та мінімальну паркість. Також ви можете спробувати нашу іншу модель з іншим типом кріплення резинки:
      посилання
      Зверніться, будь ласка, до нас — ми із задоволенням запропонуємо вам знижку.

• Тимур Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Все сподобалось, ціна відповідає якості

• Вячеслав С***

Це моя 4 маска і найкраща

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Червоний

Маска гарно виконує свою роботу, іншими не користувався, порівняти ні з чим.
    Застібка може трохи заважати, але не критично, до обличчя щільно але приємно прилягає.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не виявив
  • Олег Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Бірюзовий

Краща маска яка в мене колись була, сплю з відкритими очима і це єдина маска після якої не сухі очі зранку.

Переваги:
    Нарешті можу виспатись
    Недоліки:
    Не знайдено
    • Продавець  Тиша в домі

• Максим

• Відповідність фото

Качество сна у меня увеличилось. Стало больше глубого сна. Особенно в сочетании с берушами

Переваги:
    настоящий блэкаут
    • Відповідність розмірній сітці

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Дуже світлий аметистовий

дуже гарна маска для сну рекомендую

• Олег Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Дуже світлий аметистовий

Моя найкраща маска! Я можу в ній спокійно спати на боку. Ремінець дуже зручний і не тисне. Шедевр.

Переваги:
    Не відчувається на обличчі. Не заважає спати. Виконує свою функцію
    Недоліки:
    Для мене немає. Комусь не подобається, що маска неідеально закриває очі. Але ідеально закривають дуже обʼємні маски, в яких можна лежати тільки на спині. Мені нормально.
  • Олександр Л***

• Відповідність фото

На голові також непогано тримається

Переваги:
    Гарна маска, приємна на дотик, ізолює від світла
    • Відповідність розмірній сітці

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Придбав маску, і по відчуттям вона підходить тільки для жінок з маленькими кукольними носиками. Бо для чоловічого обличчя вона взагалі не комфортна, пропускає світло в області носу, виріз для носа не глибокий, паралонові валики в цій зоні взагалі не дають ніякого ефекту. Силіконові накладки на резинці ковзають по волоссю і теж не додають заявленого ефекту. Єдиний плюс цієї маски - приємний матеріал, а конструкція жахлива.

Переваги:
    Матеріал
    Недоліки:
    Ціна, не адаптована конструкція для чоловічого обличчя, пропускає світло
    • Продавець  Тиша в домі

Дякуємо за відгук. Шкода, що маска не підійшла вам за формою. Постійно працюємо над вдосконаленням дизайну і врахуємо це зауваження. Приємно чути, що ви відзначили якість матеріалу.

• Ирина Г***

• Михайло Б***

• Відповідність фото

Дуже щасливий, що не повівся на дешеві маски та купив саме цю модель. Сіла як рідна, навіть не довелося гратись з резинкою. Світло не пропускає, на обличчі відчувається дуже приємно. Сплю як вбитий, всім дуже раджу. Дякую виробнику за якісний продукт, приємно здивували.

Переваги:
    Не пропускає світло, не натирає шкіру, дуже комфортна
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Відповідність розмірній сітці

• Владислав К***

• Відповідність фото

Перепробував я безліч масок для сну за декілька років. Студентські роки в гуртожитку, де світло, здається, не вимикали ніколи, робота з нічним графіком та моя вроджена натура сови змушували закривати очі хоч якоюсь тканиною, аби вкрасти ті дорогоцінні години сну, коли сонце вже лупить тобі у вікно.

І ось, після ретельного аналізу всіх гнівних відгуків (бо хто читає добрі?) та порівнявши ціни з конкурентами, я замовив саме ЦЮ маску.

Якщо вам забагато тексту і ліньки читати далі - це вона, сміливо замовляйте. Кращої маски в мене не було.

Я не диснеївська принцеса, яка спить незворушно всю ніч, а щось діаметрально протилежне. Яложу обличчям по подушці, під подушкою, без подушки всю ніч, але ця маска тримається на голові, наче приклеєна. Вона щільно прилягає, та при цьому резинка не намагається розтягнутися до стану макаронини.

Також я з тих параноїків, що заклеюють кожну лампочку в кімнаті, щоб не бачити жодного натяку на світло. Так от, ця маска занурює у таку темряву, що очі забувають, що таке сонце. Ні, звичайно, якщо дуже постаратись і проявити чудеса гнучкості, то можна виловити фотон світла в районі носа. Але це є майже в будь-якій масці так. Якщо вам і це заважає, то ваш вибір - водолазний скафандр.

І головне, ВУХА! Ця покращена маска (саме 3.1) має шовкову накладку в районі вух. Завдяки їй резинка НЕ натирає вуха. Після першої ночі я майже не плакав від щастя. В попередній версії (3.0) такого апгрейду не було. (Так, це вже моя друга маска).

На останок: якість маски ТОП. Шовк дуже приємний до обличчя. Резинка не розтягнулась після пів року щонічного використання, сплю в ній кожну ніч. Не знаю, як довго вона прослужить, але за пів року стан - супер. Вартує кожної гривні, витраченої на цей портативний вимикач світу.

p.s.

На бірці є сувора заповідь від виробника: "лише ручне прання". Каюся, я її систематично порушую. Сміливо закидаю маску в пралку разом з білизною, і вона виходить звідти неушкодженою, в хорошому стані і не розтягнулась. Але, звісно, я вам цього не казав.

Переваги:
    Комфортна, виконує свої функції, ціна/якість.

• Інна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Маю маску 3.0 та оновлену 3.1, але після того як отримав 3.1 то користуюсь тільки нею, не уявляю як тепер спати без маски)

Переваги:
    Є регулювання довжини резинки, приємний матеріал, резинка не натирає вухо
    • Продавець  Тиша в домі

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Класна маска, продумана, легка, не ковзає завдяки силікону, хорошої якості, тканина легка і приємна, не парить, не відчувається під час сну , не пропускає світло

Переваги:
    Легка, приємна тканина, маска легка і не пропускає світло, не сповзає

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Хороша маска. На очі не тисне. Дуже приємна на дотик. Ремінець вуха не натирає. Майже не відчувається загалом.

Переваги:
    Резинка - справді не ковзає, не збивається регулювання довжини завдяки липучці (в моїй попередній масці з ремінцем з іншим регулюванням це була постійна проблема), не натирає вуха, не сповзає в сні.
    • Продавець  Тиша в домі

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Придбала майже 2 тижні тому. Маска дуже зручна, приємна до шкіри, не парить, добре прилягає в ділянці носу, світло не проникає. Дуже задоволена.

Переваги:
    Світлонепроникна, приємна на дотик, прилягає в ділянці носу, регулюється довжина резинки
    Недоліки:
    Поки не бачу
    • Продавець  Тиша в домі

• Цінувач С***

• Відповідність фото

Переваги:
    не натирає, не пропускає світло, не спадає

• Андрій

• Відповідність фото

Про «спеціальний виріз на внутрішній підкладці» це дурня повна, насправді тиск ніяк не розподіляється. Все одно маска прилягає до очей так ніби ви просто випадковим шматком тканини собі очі завязали.

Паралонові валики можливо частково і допомагають, але світло все одно потрапляє під маску.

Силікон на резинці абсолютно не працює для запобігання зісковзуванню. Силікон добре ковзає по волоссю. Потрібно бути лисим щоб це працювало (принаймні на потилиці)

Ціна цій масці максимум 100 гривень, аж ніяк не ті гроші що вони за неї хочуть

Переваги:
    Дійсно частково закриває очі від світла
    Недоліки:
    Все інше
    • Продавець  Тиша в домі

Дякуємо за відгук! Ми тестували маску з вирізом і без і додавання цього функціоналу значно покращило відчуття комфорту у користувачів. Так само і силіконовий принт - користувачі відмічають, що маска з ним краще тримається на голові ніж маски інших моделей без принту.
      Для кращої адаптації маски до обличчя рекомендуємо відрегулювати натяг лямок за допомогою липучки — це допомагає покращити посадку і зменшити тиск.

• максим А***

Вітаю.
    зручно,не даве ,тримається.задоволений .

• Андрій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Маскою задоволений. Приємна до шкіри.

• Наталія К***

• Відповідність фото

Маской довольна, внешний вид и качество на высотее, пользоваться удобно и приятно. Сплю на спине, резинка на давит, маска при пробуждении всегда на месте, сон улучшился.

Переваги:
    Очень комфортно ощущается на лице, отлично фиксируется, имеет регулировку фиксатора, полная светоизоляция.
    Недоліки:
    Разве что довольно высокая стоимость.
  • В.В.

• Відповідність фото

Маска порядок в целом, качественно сшита.
    НО
    1) Спать по факту не удобно.

2) Резинка жесткая, и если НАД ушами, то через время режет.
    Если НА уши её застегнуть, то давит, и уши болят потом.
    Лучшу пусть она будет самая мягкая (аля как в подарочных масках в авиалиниях выдают в премиум и бизнесе), и со временем растягиваться (и можно будет резинку заменить), НО ЗАТО будет комфортно идеально спать в них будет!! Это же и есть главная цель!

3) И маска за такую Цену, а из-за резинки комфортно абсолютно не поспишь!!
    Я надеялся шо это будет лучшая маска в жизни.

4) Идея с поролоном на носу хорошая, но не до конца закрывают свет снизу.
    Может сделать поролоновые вставки длиннее, и сужающиеся вниз (чтобы начинали сужение с середины длинны поролона)?

Всё. Не доволен абсолютно.

Переваги:
    Качественный пошив, и материал, норм закрывает глаза
    Недоліки:
    Резинка хорошая, но она жесткая для ушей все равно! Уши болят. Из-за этого есть неудобства
  • Лариса Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Маска понравилась. Удобная, гладкая, нигде не давит.

Переваги:
    см. выше
    Недоліки:
    пока не обнаружила
    • Продавець  Тиша в домі

• Ольга

• Відповідність фото

Замовляла маску на подарунок виключно по відгукам і результат виявився в вау-еффектом! Далі за слів подруги:
    Ця маска - найкраща що була за всі роки користування масками для сну!
    Вона неймовірно зручна, м'яка, продумана, якісна. Не просвічується зовсім ніде і ніяк і при цьому не тисне і не заважає. Виріз під носом був трохи незвичним але виявився зручним. Також в зоні перенісся є невеликий утовщуючий прошарок який м'яко прилягає до шкіри і не залишає світлу жодних шансів.
    За рахунок резинки з силіконовими полосками вона цупко тримається і не сповзає навіть якщо спиш безпокійно і постійно ворочаєшся. Ще крутезна фішка це можливість регулювати резинку під свої розміри.
    Ну і звісно шовк - найкращий матеріал! Натуральний, м'який, приємний, дихаючий.
    І ще й український виробник!

Переваги:
    зручність, якість виробу
    • Відповідність розмірній сітці

• Продавець  Тиша в домі

Дякуємо за такий розлогий відгук! Дуже приємно

• Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Дуже світлий аметистовий

Маска досить добре прилягає, надзвичайно приємна на дотик і ніде не тисне. Для сну використовувала лише один раз, для медитації - вже декілька разів. Задоволена, бо маска допомагає майже миттєво розслабитися і під час медитації, і під час сну.
    А ще тішить те, що це наш український товар і він дуже якісний. Дякую вам за чудову масочку і за турботу про покупця. Приємно вражена.

Переваги:
    Зручна, приємна на дотик, досить добре прилягає, але не тисне.
  • Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Гарна маска, не пропускає світло взагалі

Але злилось би резинку більш тонку щоб взагалі її не відчувати

Але в цілому дуже гарна маска

Переваги:
    Не пропускає світла
  • Володимир Ф***

Чудова маска

Переваги:
    Зручна, приємна на дотик
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Відповідність розмірній сітці

• Вероніка С***

Пів року вже користуюсь. Задоволена

• Александр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Получил товар в отличном качестве, все супер

• Інна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Тиша в домі. Колір: Чорний

Лучшая маска из тех что я нашла, шелк, вырез под нос - из-за чего снизу не проходит свет так как маска не залазит на нос, резинка с регулировкой длинны на липучке - очень удобно, моя старая маска была без регулировки, как итог резинка сначала давит а потом растягивается и спадает. Если принимаются идеи для версии 4.0 то было бы еще лучше, если бы резинка по краям была мягче, таким образом чтобы не натирала верхнюю часть ушной раковины

• Продавець  Тиша в домі

Дякуємо за відгук, проаналізуємо, як можна покращити цей елемент резинки.

• Ханджанов Д***

• Відповідність фото

Дуже гарно зроблена маска. Вона виглядає надзвичайно просто, але з часом розумієш що розробники дійсно прагнули вдосконалити цю версію і звертали уваги на дрібниці.

До прикладу:
    1. Розмір регулюється липучкою, що зручно і можно відрегулювати внутрішній діаметр з високою точністью
    2. На лямках що тримають пов'язку з внутрішньої сторони нанесений спеціальний прошарок який не дає їй ковзати по голові
    3. Біля носу є ледь помітні накладки, які сховані всередені маски

Можу лише хвалити данний засіб. Користуюсь вже декілька місяців і дуже задоволений)

Переваги:
    Гарно продумано

• Юлия С***

• Рекомендуєте даний товар?

Добрий вечір! Маскою користуюсь десь тиждень. Вона повністю виконує свої функції. Приємна на дотик і зручна у використанні. Зручна резинка, яка не ковзає по волоссю. Мені все підійшло. Дякую!

• Валерий С***

• Відповідність фото

В отличии от прошлой маски не сползает, в целом комфортно, если правильно одевать