- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 50 x 70
Все відмінно
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 50 x 70
Дуже гарнющі наволочки,чудовий,веселий малюнок котиків.
- Переваги:
- Чудовий,якісний товар.Все дуже сподобалось.
- Недоліки:
- Нема.
- Продавець Gentle sleep
- Гузель М***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 40 x 60
Гарні наволочки. Застібка на змійці. Тканина приємна на дотик, після прання кольори збереглися. Приємно здивувала подарункова упаковка.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 50 x 70
Наволочки супер.
Гарна якість
Швидка доставка і гарна подарункова упаковка, дякую)- Переваги:
- Гарна якість, наволочки на змійця
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 50 x 70
Наволочки гарні, при пранні колір не змінився, мають з боку змійку. Приємні на дотик.
- Переваги:
- Товар сподобався
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 60 x 60
Очень рада,что заказала эти 2 навочки-подошли до комплекта белья.Спасибо за быструю доставку.
- Переваги:
- Состав бязь-приятно спать на наволочках.
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 50 x 70
Ок.
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 50 x 70
Дякуємо, від всієї родини!
Якість супер , все дуже якісно прошито.
Все згідно фото при замовленні.
Ціна здивувала !
Та ще упаковка була подарункова- Переваги:
- Якість, ціна, вироб якісний
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 60 x 60
Дуже задоволені) на змійці, якісно пошито, розмір відповідає, підійшло навіть на подушку 70*70, але вона не дуже щільна, рекомендую виробника)
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розміри: 50 x 70
Чудова постільна білизна за розумну ціну, яскраві кольори, чудова якість, зібрала комплект, задоволені
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець Gentle sleep