- Софія Д***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 80 x 190
Покупкою задоволена. Чудова якість.
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня! Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук) Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок, а також солодких сноведінь!)
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Шикарне простирадло,якісне,плотне,чудова тканина.Дуже задоволена.
- Переваги:
- Якість тканини.
- Недоліки:
- Поки нема.
- Продавець Gentle sleep
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 140 x 190
Немного велико, но у меня и матрас 15-16 и это не критично, можно заправить глубже и взять на "крокодильчики", если уж очень хочется.
К качеству претензий нет.
Спасибо!- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Подарочная упаковка, это красиво и приятно, НО нужно хотя бы сверху класть какой-то ярлычок, чтоб можно было убедиться, что расцветка именно та и размер совпадает. Информацию о размере отсуствует.
- Продавець Gentle sleep
Дякуємо вам за відгук та зауваження
Інформація про розмір вказана на вшитій бірці виробу. Але дякуємо, що звернули увагу на цей момент — ми вже взяли в роботу розробку додаткової наліпки на упаковці, де розмір буде вказаний більш помітно для зручності наших клієнтів
- Вік Т***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Всё как в описании
- Переваги:
- Резинка не по краям, а по всему краю
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець Gentle sleep
- Павлик І***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 150 x 190
Товар якісний,рекомендую
- Продавець Gentle sleep
- Павлик І***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 190
Товар якісний,рекомендую
- Продавець Gentle sleep
- Олеся К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 80 x 190
Якість, розміри - все влаштовує. Продавця рекомендую
- Вік Т***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Все согласно описанию
- Переваги:
- Цена, цвет
- Недоліки:
- Не выявлено
- Продавець Gentle sleep
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 140 x 190
Очень качестаенная вещь, настоящач бяз ь
- Переваги:
- Приятнач к телу качестаенная
- Недоліки:
- Нет як
- Продавець Gentle sleep
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Після одного прання та двох тижнів використання розійшлася тканина в двох місцях, розмір на матрас підібраний відповідний.
- Переваги:
- Підходить на матрас 90х2000
- Недоліки:
- Слабка тканина
- Продавець Gentle sleep
Доброго дня. Перепрошуємо за таку неприємну ситуацію
Обов’язково перевіримо дану поставку, попередньо подібних звернень щодо цієї тканини не було. Ми вже написали Вам в особисті повідомлення для уточнення деталей.
Зі свого боку відшиємо для Вас нове простирадло та відправимо за наш рахунок. Дякуємо, що повідомили нам про проблему — це допомагає нам ставати кращими.
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 160 x 200
Товар відповідає своїм характеристикам, при пранні не втратив свого кольору, якісний.
- Переваги:
- Все супер
- Продавець Gentle sleep
- Влада Х***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 120 x 200
Чудове простирадло. Колір сподобався вживу більше ніж на фото. Вживу він більш сірий, що добре.
- Продавець Gentle sleep
- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Все супер, дуже задоволені якістю,все на найвищому рівні.Дякую.
- Переваги:
- Дуже якісна тканина.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Gentle sleep
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 190
Приятная на ощупь ткань, после стирки нет катышек
- Переваги:
- Нет катышек, наконец-то простынь не ёрзает туда-сюда
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 80 x 190
Дякую за простирадло на резинці, нарешті дитина не ,,псіхує,, що воно окремо від матрасу!) Якість чудова
- Переваги:
- Недоліки:
- Жодних
- Продавець Gentle sleep
- Надія С***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Купила простирадло , все згідно фото, ще не прала, не можу сказати про якість, але думаю відповідає ціні.
- Продавець Gentle sleep
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Чудова постільна білизна за розумну ціну, яскраві кольори, чудова якість, зібрала комплект, задоволені
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець Gentle sleep
- Олександра Т***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 160 x 200
Все супер, задоволені
- Продавець Gentle sleep
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 160 x 200
На перший погляд трохи жорстка тканина і здається, що буде парити.
Але насправді простирадло зручне, спати на ньому приємно, не парить.
І, головне, воно ідеально підходить на мій матрац, резинка тримає добре.
Запаковане в подарунковий папір.- Переваги:
- Простирадло на резинці, не парить, приємно на ньому спати.
- Продавець Gentle sleep
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 180 x 200
Гарної якості простирадло. За пакування окрема подяка
- Переваги:
- Натуральна тканина
- Продавець Gentle sleep
- Тарас Р***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Чудове простирадло
- Продавець Gentle sleep
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Очень красивая и приятная простынка в детскую кроватку ) спасибо
- Продавець Gentle sleep
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 90 x 200
Підійшло ідеально!
- Переваги:
- Колір співпадає, як на фото
- Продавець Gentle sleep
- Виталий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Gentle sleep. Розмір (Ш х Д): 150 x 200
Норм
- Недоліки:
- Забирав з НП а не з відділення Розетки
- Продавець Gentle sleep