Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Nexgard Spectra (Нексгард Спектра) - Пігулки проти бліх, кліщів і гельмінтів для собак вагою 7.5-15 кг

Оцінка користувачів 4.56/5
  • Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 15 - 30

Спасибо за быструю доставку жевательных таблеток от 15 до 30кг. Но у меня вопрос почему нет QR кода чтоб проверить подлинность товара?

• Андрощук А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 7.5 - 15

А для людей такое есть? Ну что б съесть раз в месяц и плевать на клещей и комары не кусают.
    А если серьезно, то после того, как погибла собака знакомых от дирофиляриоза (они искренне считали, что собака сама себя излечит), я лучше со своей собакой перестрахуюсь.

Переваги:
    Защищает
    Недоліки:
    Цена
    • Сергей

можно брать таблетку на бОльший вес собаки и делить на 3-2 части. доза будет пропорциональная. ;) (у мня тоже такс от дирофиляриоза погиб)

• Екатерина

В инструкции ясно написано, что разламывать/делить таблетки нельзя. Не слушайте Сергея, это будут деньги на ветер и минимальная или нулевая пользя для животного

• Анна

Додам до коментаря Сергія ще і те що собака може отримати проблеми зі здоров‘ям або взагалі померти від передозування препарату, так як по таблетці він розподілений нерівномірно і є великий шанс що при купівлі великої таблетки в один прийом собака не отримає нічого, а в наступний отримає дозу вчетверо більше ніж потрібно на її вагу.
      Таблетку ділити НЕ МОЖНА ні в якому разі

• Дмитрий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 60

Пользуемся с апреля. За это время собака ни разу не хватала клещей. Никаких побочных эффектов не заметили. На 38 кг - 1 таблетка в месяц.

Переваги:
    Удобно давать собаке, не нужно мучаться с каплями на холку. Комплекс от всего сразу (блохи, клещи, глисты) + профилактика дирофилляриоза.
    Недоліки:
    Дорого, но если брать отдельно средства от блох, клещей, глистов + профилактика дирофилляриоза - дешевле не будет.
  • Вероніка П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 60

Вважаю, що продавець міг попередити за строки партії в описі наявного товару чи в продзвоні мені, як клієнту перед виконанням замовлення. Я не єдина собачниця, яка розуміє, що дегельмінтизацію вихованця рекомендовано робити не частіше, ніж раз в 3 місяці. Сумлінний продавець, який вже взявся за представництво товарів зоосфери, особливо тій товарній позиції, в якій важливий термін придатності - міг би проявити уважність до цієї деталі та в рамках якісного клієнтського сервісу при обробці замовлення й поспілкуватись ініціативно з клієнтом.
    Тому на свому досвіді по цьому замовленні за якість клієнтського сервісу ставлю "погано" та приймаю до уваги собі "урок" на майбутнє. Не завжди "великий розпродаж та знижки" можуть принести вдоволення від покупки...

Переваги:
    Самому препарату ставлю відмінно. Коли заводили свого вихованця - отримали за цей препарат позитивну рекомендацію від заводчика з розплідника. Приймаємо 1 раз в квартал (оскільки він з "функцією" дегельмінтизації)
    Недоліки:
    Надійшов товар строком придатності до 08.2024. Кому цей момент важливий - прийміть до уваги ПЕРЕД замовленням товару. Ми по нашій схемі прийняття не встигаємо вжити всі 3 таблетки до закінчення зазначеного терміну дії. Обмін та повернення товару - не передбачено.
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2 - 4

Отличные таблетки, полностью справляются с заявленными возможностями. В нашем случае начинаем давать с начала весны и до середины осени, собаки разного веса и пород, каждой даётся своя подобранная дозировка. Пользуемся не первый год, поэтому смело можем рекомендовать к использованию

Переваги:
    Соотношение цена - качество
    Недоліки:
    Не обнаружены
  • Инна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 60

Лабрадор 1 год, даём таблетку второй месяц. Выезжали на природу, клещей - тьма! По собаке ползают (осматривали, снимали), ни один не впился! У кота ошейник против блох и клещей. Дорогой. Спят вместе. Так вот, по приезде с природы обоих осмотрели, ничего не нашли. Через пару дней у кота нашла впившегося клеща. У собаки - ничего! Делаем вывод: капли, ошейники уже не действуют! Таблетки - работают!!! Причём, комплексно: от блох, клещей, глистов и комаров. Очень удобно давать - наш лабрик пищевик, с удовольствием поглощает таблетку без лишних уговоров. Рекомендую всем, кто заботится о здоровье своих питомцев! P.S. Жаль, для котов таких нет!

Переваги:
    Удобно! Действительно работает!
    Недоліки:
    Нет.
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 3.5 - 7.5

Бишон,не воспринимает другие от глистов,перепробовала кучу,после любой другой-рвота. А эти и ест с удовольствием(не надо запихивать),и сразу в летний период решается вопрос с насекомыми.

Переваги:
    Хорошие таблетки
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 3.5 - 7.5

Хорошие таблетки, нашей собаке стало плохо на днях и ничего не помогало, она перестала есть, пить воду и стала малоактивной, плохо ходила в туалет на протяжении 4-х дней, ветеринары только назначали анализы, которые показывали, что с ней все в порядке, решила для профилактики дать ей эти таблетки по рекомендации знакомой и на следующий день ей стало лучше и уже все нормализовалось

Переваги:
    Реально работают
  • Ганна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 7.5 - 15

Придбані таблетки тиждень тому згодувала трьом собакам, двоє з яких мали початкову стадію блошиної інвазії. Тобто знайшла на них 1 блоху, числених слідів їх присутності не було, але чухались знатно. Кліщі також були присутні, як новенькі, так і тривалого перебування. Собаки не живуть постійно зі мною, я опікуюся дачними, тому дана ситуація склалася за тиждень моєї відсутності. Самостійно таблетки не їли, навіть випльовували, взявши з цікавості. Довелося ховати таблетки в шматочках мʼяса, розділивши на 2-3 шматочки. Жодних побічних ефектів не помітила (блювання, діарея, алергія). На наступний день вже було видно ефект, знайшла декілька кліщів вʼялих та підсохших. На сьогодні жодних бліх, кліщів немає. Окрема подяка від собаки Роми, у якої до обробки знімала за раз від 10 до 50 впившихся кліщів, вона взагалі завжди дивувала мене їх постійною кількістю. Сьогодні жодного. Рекомендую однозначно.

Переваги:
    Дієві
    Недоліки:
    Самі не їдять

Ганна, дякуємо за те що обрали Boehringer Ingelheim!

• Оксана Ш***

Моєму лабрадору підійшло супер

Переваги:
    Працює на всі сто
    Недоліки:
    Ціна кусається
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 7.5 - 15

Отримано у квітні 2026, термін придатності до 10/2027! Дякую.
    Найефективніший захист від кліщів, бліх та інших паразитів - 10+ років досвіду.

Переваги:
    Найефективніший захист від кліщів, бліх та інших паразитів
  • Виктория В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 60

Отличный препорат ! Хорошая защита ! Доверяем не один год !

Переваги:
    Защита работает !
    Большое спасибо Розетке за предоставленный бонус и быструю доставку !
  • наталія м***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 7.5 - 15

Таблетки действительно работают. Цена, правда, кусается, но лечение собаки все равно стоит дороже.

Переваги:
    Хороший препарат, рабочий.
    Недоліки:
    Цена
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 3.5 - 7.5

Вже 4 роки даю Бішону ці таблетки…Єдині, які не викликали блювання( був період-хотіли спробувати інший варіант). Красуня їсть їх сама- як ласощі і це не менш важливий момент( ніяких умовлять) . Ну і добре виконують свої захисні функції.

Переваги:
    Дієві
    Недоліки:

Оксана, дякуємо за те що обрали Boehringer Ingelheim!

• Лариса В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2 - 4

Купую вже не перше для йорків,їдять їх із задоволенням

Переваги:
    Для моїх собак найкращі пігулки від паразитів
    Недоліки:
    Немає,якщо не враховувати вартість

Лариса, дякуємо за те що обрали Boehringer Ingelheim!

• Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 7.5 - 15

Напевно працюють . Але мені ще було важливо ,щоб у тварини не було негативної реакції . У мого собаки проблеми з ЖКТ . Раніше , на інші препарати була різноманітна реакція у вигляді діареї чи навіть блювання .... Але ці даю вже в третє , всі рази все було добре .

Переваги:
    Собака сприймає нормально
  • Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 7.5 - 15

Завжди допоможе. Жодного кліща у весь сезон. Головне вчасно давати.

• Макс
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 7.5 - 15

Працює. Захищає. Гарна якість.

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 3.5 - 7.5

Завжди користуюся щоб захистити малого

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Велика ціна
  • Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 60

Использую 5 лет. Результат отличный. Собака ест с удовольствием. Рекомендую.

Переваги:
    Комплексный препарат.
  • Людмила С***

По акції супер!

• ІРИНА М***

Користуюсь вже 8 років по пораді ветеринара. Чудовий захист

Переваги:
    Працює як від кліщів так і профілактика гельмінтів
    Недоліки:
    Краще давати з панкреатином, якщо слабка підшлункова
  • Людмила Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 3.5 - 7.5

Доброго всім дня! Начиталась поганих відгуків з приводу терміну придатності. Довго думала замовляти чи ні. Подумала, що я нічого не втрачаю, як що буде поганий термін, просто поверну товар. Мені пощастило, ліки прийшли з терміном майже на рік уперед. Мабуть вже встигнули прогнати протерміновані таблетки. Тому раджу придбати за доброю акційною ціною, залишилося 2 дні до кінця акції. Подумую, може замовити ще.

Переваги:
    Пощастило, термін придатності до січня 2026
    Недоліки:
    Не виявила.
  • Наталія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 15 - 30

Використовую ці таблетки майже 2 роки,знову замовила по акції, продавець попереджав що термін малий,але на упаковкі інший 10-2025

Переваги:
    Дуже хороші таблетки
    Недоліки:
    Пока не має
  • Ніна

Термін придатності до 05.2025

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2 - 4

Дякую,все швидко.Найкращі пігулки для моєї красуньки)

• Наталія З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 15 - 30

Замовляла не перший раз,препарат хороший,дієвий

Наталя, доброго дня! Дякуємо за довіру!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 7.5 - 15

Користуємось давно, результатом задоволені. Головне, що нема ніяких алергічних реакцій та побочки. Коли мали проблеми з ЖКТ, переживала, як собака сприйме таблетку, але, на щастя, все ок. Таблетка пахне досить смачно навіть мені, тому і собака їсть з задоволенням. Але через певний час звик і вже періодично доводиться вмовляти її зʼїсти.
    В літній сезон, коли буйство кліщів, комарів та всякого іншого і планується вилазка, наприклад, в ліс, то за порадою вета, бажана ще зовнішня обробка.

Переваги:
    Працює, смачна для собак
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 3.5 - 7.5

Данными таблетками пользуемся на постоянной основе. Исключение делаем в зимний период. Со своей функцией таблетки справляются полностью, за здоровье собак можно быть спокойным. В нашем случае собаки едят их самостоятельно и добровольно)))

Переваги:
    Можно быть уверенным в защите здоровья собак
    Недоліки:
    Не найдено
  • Настя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 7.5 - 15

В Розетке хорошая цена на эти таблетки. Собака их ест с удовольствием. Таблетки защищают от насекомых, которые укусили собаку, но при этом не успевают передать информацию, так как сами отправляются от вещества, которое в крови у собаки. Дополнительно обрабатываем спреем, чтоб отпугивать клещей, когда идем в лес

Переваги:
    Собака ест с удовольствием
  • Лілія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 2 - 4

Замечательное средство,брала по совету ветврача.

• Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 3.5 - 7.5

отличные таблетки, главное не пропускать график (давать в один и тот же день каждого месяца с марта по октябрь)

Переваги:
    собака съедает таблетку с удовольствием как лакомство, пользуемся более 3 лет -отличный результат

Юлія, доброго дня.
      Дякую за те що обираєте продукцію Берінгер Інгельхайм.
      Бажаємо здоров'я вам та Вашим улюбленцям!

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 7.5 - 15

З маленького віку даю своєму французику ці таблетки в профілактичних цілях від паразитів, негативної реакції на припарат у собаки не спостерігала. Рекомендую даний препарат❤️

Доброго дня, Ірино!
      Дякуємо Вам за вибір. Бажаємо здоров'я Вам та Вашим улюбленцям!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 30 - 60

Вже третий сезон використовуємо. Працює добре

Переваги:
    Немає плям на шерсті як від крапель. Допомагає добре від блох та клещів
    Недоліки:
    Висока ціна
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 15 - 30

Дорогуватий, але дієвий. Беремо вже 1,5 року, ні бліх, ні кліщів.

Переваги:
    якість захисту 100%
    Недоліки:
    ціна
  • Унтилова Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага тварини: 3.5 - 7.5

самые лучшие для моих детей )

Переваги:
    качество и безопасность
    Недоліки:
    не выявлено