Відгуки покупців про Відеосвітло - Yongnuo YN-300 III + блок живлення від мережі 220В + штатив 2.1 м

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Вероніка Б***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space

Придбала лампу, дуже задоволена якістю освітлення. Яскрава, можна налаштувати. В комплекті був пульт, але лампа на нього не реагує. Пульт не працює

Переваги:
    Гарно освітлює, виходять якісні фото
    Недоліки:
    Не працює пульт, що йде в комплекті
    • Продавець  incredible.light.space

Добрий день, пульт просто потрібно налаштувати, вам необхідно виставити на пульті та на самому відеосвітлі один канал (CH), наприклад ви виставляєте CH 1, на відеосвітлі, а потім вам потрібно виставити також CH 1 на пульті і він буде працювати

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space

Дуже якісне світло, рекомендую!

• Анастасія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space

Світлом задоволена,все класно працює,картинка врази якісніша,приємно вразила швидка доставка

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space

Замовляла товар півроку тому, в роботі використовую постійно. Задоволена на всі 100. Картинка стала набагато якісніше виглядати (я бʼюті-майстер, тому для мене якість фото та відео дуже важлива). Сервісом задоволена. Звʼязались швидко, відправка також не змусила себе довго чекати. Тому однозначно лайк за товар та клієнтоорієнтованість.

Переваги:
    Швидкість, якість, сервіс
  • Лиза П***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space

Найідеальніший світло для моєї роботи. Дуже задоволена! Довго відправляли товар, але менеджер швидко вийшов на зв’язок і вирішив це питання

Переваги:
    Якісне світло, дуже яскраве. Є і холодне і тепле
  • Василь І***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space

Гарне відеосвітло,потужне, гарна якість ,скарг немає.
    Прийшов повний набір як і вказано

• Вікторія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space

Світлом задоволена. Користуюсь з липня, і скарг не було. Яскраво світить, комплектація тв яка була вказав в описі. Рекомендую цього продавця

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: incredible.light.space

Хороше світло. Одного для предметної зйомки мені трохи замало, але я тільки починаю.
    Акумулятор мати зручніше, ніж не мати, як виявилось. Дріт до розетки не дуже довгий, тож трохи незручно.

• Продавець  incredible.light.space

Дякуємо за ва відгук, в разі необхідності акумулятор та зарядне до нього можна докупити окремо
      Якщо будуть питання звертайтесь, будемо раді вам допомогти