Відгуки покупців про Сумка для садка та голови підсаки 55х45см хакі

Оцінка користувачів 5/5
  • Роман Ч***

Якісна
    Якісний матеріал, прошито добре

Переваги:
    Велика, все влазить
    • Продавець  ЩУПАЧОК

Дякуємо за замовлення, високу оцінку та дуже чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Ігор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ЩУПАЧОК

Очень хорошая и вместительная сумка. Качество пошива на высоком уровне. Рекомендую к покупке, рыбаки будут довольны.

Переваги:
    Вместимость,качество.
    • Продавець  ЩУПАЧОК

Велике Дякуємо за замовлення та супер чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Оксана Н***

Зручна, якість хороша...вмістка.

• Продавець  ЩУПАЧОК

Дякуємо за замовлення та чудовий змістовний відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ЩУПАЧОК

Сумка огонь всегда о такой мечтал качество очень хорошее сумки у меня в неё помещается Судок голова подсака два мягких ведра складных и тычка а цена просто замечательная изготовителю Респект и уважения

• Продавець  ЩУПАЧОК

Велике Дякуємо Вам за замовлення та супер чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Зіньків В***
    Відгук від покупця. Продавець: ЩУПАЧОК

Дякую за хорошу якісну сумку

• Продавець  ЩУПАЧОК

Дякуємо Вам за замовлення та дуже чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Петрусенко С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЩУПАЧОК

Пользуюсь услугами данного продавца не первый раз и всегда обслуживание на должном уровне. Поболее таких производителей в Украине.

Переваги:
    Отличное качество, органомично. всё продуманно до мелочей. Покупкой доволен.