- Альбіна С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Розмір в описі не вказаний, брала навмання.Розмір не підійшов, прийшлось вшити приблизно на третину по ширині. В такому вигляді використовую. Фіксація на зап'ясті за допомогою липучки нормальна. Використовувати з поправками можна.
- Переваги:
- Доставка та обслуговування на висоті.
- Недоліки:
- Не вказаний розмір
- Продавець StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже задоволені бандажем! Опис відповідає дійсності. Ідеально фіксує, не розтягується, після прання - без змін. А головне - дуже допоміг. Рекомендую
- Альона А***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Бандажем задоволені,відповідає опису. Розмір підійшов,руку фіксує добре.
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Сам по собі бандаж якісний. Але в опису товару не вказано, що бандаж має розмір. Наприклад, на коробці мого написано, що для зап'ястя 15см. Це мені, жінці, в притик, а чоловіку, навіть худорлявому, буде замалий. Тож при заказі уточнюйте у менеджера розмір. А менеджеру магазину варто задавати питання покупцю про потрібний розмір.
- Переваги:
- Якість добра
- Недоліки:
- В опису товара не вказана яка розмірна сітка в наявності
- Продавець StarLight
- Антоніна З***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Якісний бандаж. Рекомендую)