Картка Rozetka

Відгуки покупців про Гель Orozyme (Орозим) для зубів та ясен для тварин, 70 г - 3шт

Оцінка користувачів 4.76/5
  • Відгуки про товар продавця АгроБудМаркет
  • Владимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: АгроБудМаркет. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Працює

• Діана Ю***

Чудовий, дуже приємний продавець, швидко відправили замовлення і доставили,в подарунок смаколики для щасливої собаки
    Дякую! Рекомендую до співпраці)

Переваги:
    Оригінал, швидка достака, ціна нижче за виробника
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Анастасія Ч***

Цей гель нам колись порекомендував ветеринар, користуємося вже давно, прибирає запах з рота і з ним начебто не утворюється нові камені на зубах
    Продавець одразу зв'язався та швидко надіслав товар

• Ирина Я***

Рекомендую!

Переваги:
    приємне обслуговування. Паста хорошої якості
    • Продавець  АгроБудМаркет

Дякуємо за відгук, Ірина. Нехай у Вашого улюбленця зубки завжди будуть здорові :)

• Ганна

Дякую,за оперативну доставку і приємне чітке обслуговування!
    Побільше Вам задоволених клієнтів!

Переваги:
    Швидко,чітко,товар був в наявності.
  • Татьяна П***

Спасибо магазину и продавцу Виктору за прекрасное обслуживание, скорость отправки и вкусняшки)

Переваги:
    Наверное, это лучшее из того, что можно купить в Украине собакам
    Недоліки:
    Чищу зубы чихуашкам этой пастой много лет, еще ни разу не помогла. Сейчас начала чистить чихуашке-подростку, чтоб предотвратить образование камней. Продолжаю верить в чудеса)
    • Ирина М***

Лучшее из того, сто можно купить и при этом "ни разу не помогла"?

• Продавець  АгроБудМаркет

Татьяна, огромное спасибо за отзыв. Вы верно решили в этот раз начать раньше до образования камней. Важно не запускать ситуацию. Спасибо.

• Галина О***

Этот препапат заказываю впервые. Заказ выполнен быстро, точно, вкусняшке мои собаки были рады.

Переваги:
    Быстро, вежливо
  • Максим Б***

Ветеринар порекомендував цю пасту для чищення зубів собаки. Спробуємо її. Дякуємо за швидку доставку та обслуговування!

Переваги:
    сервіс, швидкість відправки
  • Ольга

Оригінал. Швидка доставка УП. Беру вже другий тюбик. Мій песик не дає чистити зубки, а цей гель лизькає на ніч із задоволенням, вже ввійшло в звичку)))
    По ціні із доставкою вийшло вигідніше, ніж замовити 1 шт. в оригінального продавця.

Переваги:
    Ціна за 1шт при купівлі 1 шт. Оригінал.
    Недоліки:
    Обережно видавлювати, тюбик на місцях заломів тріскається та ломається.
  • Мудровська М***

Дякую за швидку доставку та клієнтоорієнтованість. Продавець ввічливий. Товар упаковано добре, приїхав в цілості. Самою пастою ще не встигли покористуватися, проте пахне приємно. До того ж, є щітка у наборі, з мʼякими силіконовими зубчиками, яку можна вдягти на палець та таким чином зручніше почистити тварині зуби (аніж якби це була звичайна довга щітка). Дякую за товар!

• Мудровская М***

Ще забула сказати, що в подарунок поклали смаколики для тварини :) Тож дякуємо тепер вдвох з песиком)

• Продавець  АгроБудМаркет

Дякуємо, Марина :) щиро раді що Вам сподобалось :)

• Шлапак С***

Даю это гель своему коту два раза в неделю в течение месяца. За это время гель снял воспаление десен и уменьшил неприятный запах изо рта. Продолжаю давать гель и жду, когда камень начнет отваливаться.

• ЕД

Комунікація з клієнтом супер, товар, доставка все чітко

Переваги:
    Талановитий продавець
    • Продавець  АгроБудМаркет

Щиро дякуємо :)

• Анна Б***

Дякую за швидке відправлення замовлення. Вчора заказала, сьогодні вже отримала. За приємний бонус в вигляді смаколиків. Та за чудову комунікацію з відправником.

• Тетяна

Гель ще не випробували. Але продавець-супер. Дякуємо за смаколики.

• Вікторія Б***

Замовляю гель вже другий раз.Першого разу дуже довго чекала ефекту, і вже навіть зневірилась в ефект, але через 40 днів почало відпадати навіть каміння на зубах старенького котика

Переваги:
    Безпечне та ефективне чищення зубів кота
    Недоліки:
    Ціна висока але оправдана
  • Наталія А***

Гель по догляду за зубками отримано вчасно. Разом з отриманом товаром надіслан подаркнок. Дякую, але краще додавати пояснення-інструкцію, тому, що не зрозуміло для чого ця річ та як її використовувати. А тому неможливо зробити замовлення,, якщо сподобалося

Переваги:
    Якісний гель по догляду за зубками Вашого улюбленця, швидка доставка
    Недоліки:
    не виявлено
    • Продавець  АгроБудМаркет

Дякуємо, Наталія. Пропрацюємо Вашу рекомендацію.

• Алина П***

Дуже зручно, що є насадка, та щітка на палець, щеня залюбки злизує та відкриває пащу.

Переваги:
    Ефективний, подобається собаці
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Юлия К***

Якісний товар! Нашому шпіцу подобається.
    Продавець відразу після оформлення замовлення зв'язався для підтвердження замовлення, і наступного дня товар вже був відправлений. Також, вдячні за подарунок для нашого песика у вигляді вкусняшек.

Переваги:
    Якісний гель по догляду за зубками Вашого улюбленця, швидка доставка
  • Віра Ш***

Дякую за швидку доставку)

Переваги:
    зручні насадки, кішка злизує)
    Недоліки:
    не виявила
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Выслали быстро. Буду лечить. Работа препарата будет видна позже. Описание комплекта
    соответствует.

Недоліки:
    Пока не вижу
    • Продавець  MAO & K

Вдячні за ваш відгук
      Нехай покупка приносить лише позитивні емоції.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Почала чистити зубки, собака задоволена, гель діє.

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Дякуємо продавцю за швидку відправку !

Переваги:
    Дуже гарно працюють .
    Недоліки:
    Ні жодного .
  • Олена Г***

Дуже крута річ .
    Нам назначив вет.лікарь,рятуємо зубкі Той тер'єра вже трі рокі.
    Працюючий засіб .
    Рекомендую.

Переваги:
    Цей гель дійсно вирішує проблему зубного нальоту у тваринок .
    Недоліки:
    Не бачу.
  • Дмитро І***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Дуже класна штука не розумію щоб без нього робив бо у старенького чіха слабке сердце наркоз казали більше неможна.місяць застосування- генгевіту немає. наліт знікае дуже добре візьму ще як закінчиться

Переваги:
    Все ок
  • Світлана І***
    Відгук від покупця. Продавець: MedicalWorld. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Добре чистить зуби , киця добре реагує.

Переваги:
    Свої функції виконує

Ще тільки почали)

• ольга б***

Доброго вечора, вам приїхало два тюбіка чи один

70 мл 1 шт

• Татьяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Чудовий гель. Беру вже другий раз.

Переваги:
    М'яко очищає,знімає зубний наліт.
  • Алла Б***

Дякую

• Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Швидка доставка, гарна ціна, гарні строки придатності

Дякуємо за ваш коментар!
      Раді, що все сподобалося

• Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Пользуемся уже около месяца,честно говоря каких либо улучшений не видно.

• Жанна А***
    Відгук від покупця. Продавець: The plus. Об'єм: 70 мл

Не могу сказать, что вижу супер результат по удалению камня, но запах неприятный изо рта точно убирает и собачка не против этого геля, он ей нравится на вкус

• Татьяна Н***

Дуже потужний засіб. Рекомендую

Переваги:
    Швидко допомагає вирішити проблему нальоту на зубах.
    Недоліки:
    Хотілось, щоб в наборі йшло декілька щіточок різної жорсткості
  • Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Заказали данный товар,продавца рекомендую,сервис на высшем уровне.Что касательно самого геля для зубов и дёсен,то требуется время для отзыва,думаю в будущем напишу,но мы приобрели его по рекомендации знакомых,будем смотреть на результаь в будущем.

• Продавець  MAO & K

Дякуємо за ваш відгук та довіру!
      Ми щиро раді, що вам сподобався наш сервіс та оперативність. Завжди працюємо, щоб ви та ваш улюбленець залишалися задоволені!

• Тарасюк Н***

Все ок

• Анна

Все добре!

• Галина С***
    Відгук від покупця. Продавець: MAO & K. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 70 мл

Дякую. Продавець зв'язався одразу. Якісний продукт, всередині є щіточка і насадка

• Продавець  MAO & K

Вдячні за ваші теплі слова та довіру. Будемо раді бачити вас знову!