- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: YShine. Колір: Червоний
Плохое качество
- Переваги:
- Недоліки:
- Немає 200см
- Евгения Б***Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Зелений
Замовляла парасольку в зеленому кольорі , перетелефонувала менеджер , що в зеленому кольорі немає , запропонувала інші кольори, зупинилися на блакитному , а по факту прийшла срібляста . На питання чому мені прийшов срібляста а не голуба , менеджер відповіла , що в сріблястому кольорі не продають , і я повинна писати до продавця на маркеплейсі бо вона по телефону не може нічим допомогти . Відповідно, на повідомлення ніхто не відповідає ! Не рекомендую даний магазин !
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Синій
Просто шахраї!!! Не купляйте в цьому магазині! Висилають не той товар (інший колір!), не комплектний (потім кажуть, що потрібно (бур-гострий кінець, ніжка зонта) докупити окремо, ХОЧА у оголошенні ЖОДНОГО згадування, що продається лише верхня частина зонта!!! МАКСИМАЛЬНО Негативні враження! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Переваги:
- КАТАСТРОФІЧНО НЕ МАЄ
- Недоліки:
- Починаючи від товару, закінчуючи хамливими менеджерами, які роблять тебе винуватим при спілкуванні!!!
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Синій
Нормальна
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Синій
Все чудово, крім кольору який замовляв. Хотів синій, а прийшов смугастий. Махнув рукою. Прошу продавця відноситись уважніше до покупців. Дякую
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Червоний
Низька якість, бракований товар, порване кріплення однієї шпиці.
- Переваги:
- Швидко відправили
- Недоліки:
- Низька якість, бракований товар, порване кріплення однієї шпиці.
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Зонт диаметром 180см максимум...
- Олеся У***Відгук від покупця. Продавець: Sansey. Колір: Синій
Читала отзывы, очень много плохих,но все равно повелась(
О том что цвет не синий,меня предупредили,пришел зонт голубого цвета с пальмами,ну ладно,ок...но качество ужасное! прорвётся за пару использований,диаметр не 2 м,максимум 1,5 ,наклонный механизм не работает. Вообще не рекомендую! На фото в описании совсем другой зонт! Продавец бессовестный- Переваги:
- Недоліки:
- Сам зонт, диаметр,механизм, качество
- Вихарев Ю***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Синій
Парасолька прийшла не того розміру та не того кольору.
- Недоліки:
- Парасолька прийшла не того розміру та не того кольору.
- Валентина Н***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Синій
Парасолька прийшла швидко, але заявлені 200см нема. Тільки 150см
- Недоліки:
- Не такі розміри як написані
- Анжеліка Б***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Червоний
Все доставлено швидко, та якісно) гарна парасолька за свої гроші )
- Червенюк Л***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Вчасно , швидко , якісно
- Переваги:
- Практичність
- Екатерина Ц***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Синій
Товар пришёл быстро,качество соответствует требованиям, очень удобный в использовании, мы довольны
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Зелений
1. В описі вказано зелений колір - прийшов яскраво-салатовий (колір вирви око).
2. В описі (на фото) вказано діаметр парасолі в розкритому вигляді 200 см, по факту 150 см. (а це між іншим, був основний критерій вибору даної парасолі). - Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Розчарована, але парасолю забрала з пошти, потрібна терміново.
Фото недоліків зробила.
Продавця не раджу(- Переваги:
- Механізм поки працює
- Недоліки:
- Парасолька приїхала з величезною діркою, чохол також виглядає трохи б\в
- денисВідгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Червоний
Цвет не соответствует заказу. Заказывал красные зонты, приехали зеленые . Ну или у меня что то с глазами Даже эти приехавшие зонты между собой разные. Отличаются оттенками зеленого
- Переваги:
- Компактность.
- Недоліки:
- Качество посредственное. Надеюсь на сезон хватит.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Синій
Сделал заказ, менеджер перезвонил, уточнил у него размер. Меня заверили что диаметр ровно 200см, но по факту всего 155см.
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Червоний
Все ок
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Гарна парасолька. Витримала поїздку на море, сильний вітер і дощ.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Непогана парасолька, досить довга. Прийшла не зеленого, а синього кольору, хоча так навіть краще.
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
На перший погляд товар якісний .
Але прийшли два різний ( а замовляла одного кольору .
Тому перевіряйте замовлення на пошті - Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Получила на днях этот зонтик. Всё работает. Цвет очень красивый. Наклон зонтика технически возможен только в одну сторону, поэтому если вы его установили, то придётся его немного повертеть. Но это не критично. Сам купол пошит не очень аккуратно (крылышки ассиметричные и разные по размеру). Но опять таки это не критично. Купол зонтика большой, а вот сам держатель , как по мне, маловат. Я бы добавила ещё сантиметров 40 к длине, но опять таки это так для меня и моей ситуации (покупала для использования во дворе дома). Для пляжа - самое то! Благодарю за быструю доставку!
- Недоліки:
- Короткий держак
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Зелений
Такi саме парасолi в іншому місці коштують 250грн. Ганебно. А для людей похилого вiку образливо це паскудство. Отож самi приiздiть до нас на село вибачатися. А я цю парасолю, коли повернусь, замурую бiля вiддiлення НП с вказiвками постачальника. I не треба пояснювати менi, що товар можна повернути i таке iнше... Наразi, просто робiть свою роботу так, щоб не переробляти за недоробками. Тодi буде вам вдячнiсть, чемнicть i повага. А поки що - зась.
- Переваги:
- нiц
- Недоліки:
- Замiсть "парасольки з нахилом" прийшла "парасолька" з прямим стовбуром. Бабуся тiльки на третiй день це побачила. Прийшлося старенькiй таскати пiдставку25кг
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Синій
Зсказывал синий, привезли голубой...?
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Синій
Парасолька без нахилу, чохол без ручки
- Переваги:
- Діаметр 2 м
- Недоліки:
- Парасолька без нахилу, чохол від іншої парасольки без ручки.
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Синій
Зонт прийшов без єдиного маркування та опису. Заявлено в описі діаметр 200 см , а по факту 150см.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: iCler. Колір: Синій
Прийшов товар зламано ручка кріплення .І в описі товару вказано що він з поворотом, а прислали без.
- Антоніна С***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Синій
Не укомплекьован
- Переваги:
- Поки нет
- Недоліки:
- Не полная комплектация
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: SnowHome. Колір: Синій
Прислали не той розмір, замість 2 М, отримала 1,5
Дуже прикро- Недоліки:
- Дуже легкий вносить вітром,
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Feeling. Колір: Зелений
Швидко відправили, рекомендую!
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: СlarisseStore. Колір: Червоний
На чохлі ручка і стягуючий шнур відсутні.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Синій
Зонтик прислали с дельфинами,был,заказан однотонный, нарисованными ,заказывала еще для пляжного зонтика,не положили нновой почте сняли за этот зонтик 600 гоивен,я просто уезжаю скоро,даже не хочу ни скем разбираться,в медицине работаю,еслиб я так работала...,имейте совесть просто...
- Переваги:
- И
- Недоліки:
- И
- Карлусов Н***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Синій
Где вторая половина зонта?
- Переваги:
- Недоліки:
- Халатное отношение к клиенту
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Синій
Заказываете синий - приедет красный или зеленый, так себе сервис...
- Соломія Р***Відгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Синій
Менеджер швидко зв'язався, відправили в той самий день, але надіслали не той колір
- Переваги:
- Швидка відправка, хороша якість
- Недоліки:
- Не той колір, який замовляли
- ФедяВідгук від покупця. Продавець: OpenPlanet. Колір: Синій
Приїхавши додому виявив не приємні речі які описав в недоліках... Спробую виправити власними силами, але неприємні відчуття залишились...
- Переваги:
- Великий, має кут нахилу, ціна
- Недоліки:
- Ручка оторваная на соплях, спиця одна не пришита