- Ганна З***Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Білий. Розміри: 160x200
Дуже гарний чохол, саме такий, який я хотіла. Розмір підійшов ідеально, одягла самостійно на 160×200 без проблем. Тканина однакова зі всіх чотирьох сторін, тобто захист матрацу з обох боків.
- Переваги:
- Відповідає розміру, тканина цупка, застібка
Дякуємо за замовлення та відгук
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Сірий. Розміри: 120x200
Замовив чохол розміру що треба було мені для матрасу. Все уточнили та відправили. Чохол сподобався.
- Переваги:
- Розмір,колір
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Сірий. Розміри: 160x200
Крутий наматрасник. По розміру підійшов ідеально, цупкий, водонепроникний. Неперевершений варіант для захисту матрасу або його оновлення.
Замовлення отримала в короткий термін ще і з приємним подарунком- Недоліки:
- Недоліків не встановлено
- Продавець Great Idea
Дякуємо за замовлення та відгук
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Чудова якість, швидка відправа, якісний пошив
- Переваги:
- Ніщо не ковзає, не скомкується, легко одягається і головне матрас тепер захищений, від будь-яких сюрпизів
- Недоліки:
- Поки не бачу
- Продавець Great Idea
Дякуємо за замовлення та відгук.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Коричневий. Розміри: 90x190
Чудовий чохол! Якісно пошитий! Швидко виотовили під індивідуальний розмір та відправили
Дуже задоволена!- Продавець Great Idea
Дякуємо за відгук
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Коричневий. Розміри: 160x200
Дуже якісно пошитий. Приємний на дотик і не шарудить. Дуже сподобалось, що чохол темного немаркого кольору :)
- Продавець Great Idea
Дякую за відгук, гарного дня.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Коричневий. Розміри: 90x200
Чудовий наматрасник
Дякую за відгук
- Токаленко А***Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Білий. Розміри: 140x200
Дуже гарно виконаний наматрасник. Як людина, яка перебрала в житті кілька видів наматрасників (з кріпленням по кутках та по периметру) - ця конструкція виявилась просто знахідкою. Наматрасник повністю "обліплює" матрас - тому в цього наматрасника просто немає шансів "зіпсувати" вам ваш сон. Дуже легко натягується на матрас - поставити матрас на бік зайняло, мабуть, більше часу, аніж після цього натягти та застібнути цей наматрасник)) Дуже акуратно вироблений. І точно під вказану висоту матрасу. Дякую виробнику за цей виріб!
- Переваги:
- конструкція чудова - за рахунок того, що наматрасник повністю закриває матрас - немає ніякого скачування. лягає рівненько.
Дякуємо за відкуг.
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Great Idea. Колір: Білий. Розміри: 180x200
Якість відмінна. Дуже дякую
- Переваги:
- Якість відмінна
- Продавець Great Idea
Дякуємо за відгук.